FitWood -lahjakortin voitti…

FitWoodin 100€ arvoisen lahjakortin arvonta on suoritettu ja onnellinen voittaja pääsee shoppailemaan itselleen (ja perheelleen) tyylikkäitä kotikuntoiluvälineitä FitWoodin verkkokauppaan. Tuotevalikoima on ehtinyt arvontapostauksen jälkeen kasvamaankin, uutuustuotteena STOKK -venyttelykeppi, jota saa neljässä eri sävyssä – mustana, valkoisena, kuultovalkoisena sekä puuvalmiina. Keppi on ehdoton apu varsinkin istumatyötä tekeville, joilla hartiat helposti särkevät ja jumiutuvat… enää ei tarvitse kaivaa mopin vartta siivouskomerosta venyttelyavuksi. 🙂

fitwood_keppi_21.jpg

FitWood_ofScandinavia_arvonta_11032016.j

Arvontaan osallistuneiden joukosta voittajaksi ponnahti nimimerkillä Taika kommentoinut lukija. Otathan minuun yhteyttä pikapuoliin osoitteeseen __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi. 🙂 Kiitokset kaikille osallistumisesta! Pidetään FitWood mielessä kuntoiluvälinehankinnoissa ja tuetaan suomalaista osaamista sekä työtä jatkossakin! ♥︎

FitWood_ofScandinavia_tuotteet11032016.j

Illalla tulossa postausta kuvioista ja… jätetään sittenkin loput paljastamatta ja jatketaan aiheesta illemmalla enemmän. 🙂 Kivaa perjantaipäivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Arvonnan sponsoroi FitWood)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *