Villinä vihreään – uudet ruukut & viherkasvit!

Ihastuin mieheltä lahjaksi saamaani isoon kukkaruukkuun, jossa jättikokoinen peikonlehteni asustaa. ♥︎ Kyseinen ruukku on Stockmannin omaa Casa-sarjaa, jota löytyy myymälävalikoimasta useassa eri koossa. Ostin ruukulle kaksi pienempää kaveria alkuviikosta ja tänään ehdin hakemaan niihin täytettä. Koti alkaa muistuttaa pikkuhiljaa viidakkoa, mutta onneksi tilanne on vain tilapäinen, sillä osa viherkasveista muuttaa parvekkeelle heti kun ilmat sen sallivat. 🙂

Omakotivalkoinen_13032016_76782333.jpg

Omakotivalkoinen_13032016_76782.jpgOmakotivalkoinen_13032016_2150.jpg

Omakotivalkoinen_13032016_2148.jpg

Omakotivalkoinen_13032016_2144.jpg

Tänään on saatu nauttia aivan ihanasta auringonpaisteesta, valo paljasti ihanasti myös hentoisen pölykerroksen ja päivällä tulikin ahkeroitua imurin ja mopin varressa jumpatessa. Uusi viikko on mukava aloittaa siistissä kodissa, joten sunnuntaisiivouksella on monta hyvää puolta. 🙂

Leppoisaa sunnuntai-iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

10 kommenttia “Villinä vihreään – uudet ruukut & viherkasvit!

 1. Ihana viidakko sinulla jo onkin 🙂 Minun täytyy kiittää sinua ihanasta blogistasi joka inspiroi ja piristää harmainakin päivinä, KIITOS ♥ Jokaisen julkaisusi käyn lukemassa, mutta liian harvoin tulee kommenttia annettua. Aurinkoisia kevätpäiviä sinulle ja perheellesi 🙂

  1. Jonskuli: Kaunis kiitos kauniista sanoistasi! &hearts; &hearts; Tälläinen palaute saa aina hymyn korviin, ihana olet! :)<br />
   <br />
   Aurinkoista kevättä sinulle myös! &hearts;

  1. Anne: Nyt on pakko myöntää etten muista yhtään näiden nimiä, myyjä ne kyllä kertoi kuten myös hoito-ohjeet mutta olin niin täpinöissäni etten painanut niitä mieleeni. 😀 Jokin palmu tuo toinen oli… mutta mikä niistä, siinä onkin pulma. 😀

 2. 😅 ensimmäinen ajatus oli että nyt karkaa jo käsistä tuo viherkasvien kanssa touhuuminen. Mielestäni Stingissäkin on jo aivan liikaa kasveja ja on tosi ahtaan näköinen. Mutta ihan ok jos osa menee parvekkeelle. Toki siihen on vielä aikaa kun noi voi parvekkeelle viedä. <br />
  <br />
  Ihanaa viikon alkua 🍀

  1. Sari: Vielä menee tovi että ulkona on tarpeeksi lämmintä viherkasveille, noin 12 asteen plussassa ne voi sinne kiikuttaa mutta yöpakkasten armoille ei saa jättää. 🙂

  1. Riikka: Saa vielä. 🙂 Ruukkuja löytyy Stockmannin myymälöistä puutarhaosastolta, hinta on 7,90€ / kpl ja merkki Stockmannin oma Casa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *