PIHISTÄ TAI PANOSTA – Yksinkertaisen kauniit puulinnut!

Tanskalaisissa puueläimissä on ihmeellinen viehätys ja varsinkin Stockmannilla käydessäni huomaan aina päätyväni Kay Bojesenin osastolle hypistelemään. 🙂 Myös Normann Copenhagen, tanskalainen sekin, on kasvattanut valikoimaansa Shorebird-linnuilla, joista on nyt saatavana vitivalkoiset ja pikimustat versiot puunsävyisten lisäksi. Normann Copenhagenin puulintu mukailee tyylillisesti Eamesin legendaarista House Birdiä, joten tanskalaisten taituroima Shorebird sopii loistavasti Pihistä tai panosta -sarjan tuotevaihtoehdoksi. 🙂

Panosta_Pihista_puulinnut_15032016.jpg

Normann Copenhagenin Shorebird on islantilaisen Sigurjón Pálssonin käsialaa. Inspiraatio lintuihin kumpuaa suunnittelijan lintuharrastuksesta, joka alkoi jo varhain lapsuudessa. Rantahietikossa ja -kallioilla tepastelevien lintujen siluetti on taltioitu näihin sisustusesineisiin yksinkertaisen kauniisti. Samoista lähtökohdista on syntynyt myös Eamesin designklassikko House Bird, josta on tullut yksi kuuluisimmista Charles ja Ray Eamesin tuotteista.

Na%CC%88ytto%CC%88kuva%202016-03-15%20ke

Na%CC%88ytto%CC%88kuva%202016-03-15%20ke

Shorebirds-White-All.jpg

Normann_Copenhagen_shorebird_valkoinen.j

Uutuuslintujen väreinä on sekä musta että valkoinen, erittäin toivottu lisä puunsävyisten lintujen joukkoon. ♥︎ Olen kiikaroinut hyvän tovin valkoista Eamesin puulintua, mutten ole onnistunut selvittämään sen aitoutta (onko lintua koskaan valmistettu valkoisena spesiaalieränä), enkä ole “uskaltautunut” sellaista ostamaan. Valkoisessa ruukussa olevan viherkasvin vieressä valkoinen puinen lintu näyttää visioissani todella hyvältä ja haluan nähdä vastaako todellisuus mielikuvaani, siksipäs pistinkin tilaukseen Normann Copenhagenin tipusen. 🙂

Aurinkoista tiistaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Kuvat: Normann Copenhagen, Vitra, sisältää mainoslinkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

2 kommenttia “PIHISTÄ TAI PANOSTA – Yksinkertaisen kauniit puulinnut!

  1. Tilasin viime viikolla eamesin valkoisen linnun ja se saapui tällä viikolla. se on yhtä ihana, kuin musta lintu. Kysyisin, että mahtuuko lintu olemaan string hyllyn päällä ilman putoamatta. Minulla on hylly, mutta en ole vielä sitä saanut seinälle ja ajattelin, jos laittais linnun siihen.

    1. Pitju: Lintu mahtuu String Pocket hyllylle sivuttain ja vähän viistottain niin että sen muodon näkee, ei ole vaaraa että se putoaisi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *