Uusi polkkatukka & asupostaus!

Nettiyhteys meni lakkoon perjantai-iltana ja oli vuorokauden poissa käytöstä, erittäin ärsyttävää (ja hidasta) elää pelkän mobiiliyhteyden varassa. Tässä viimein kuvia polkkatukastani, josta tuli juuri sellainen kuin halusin… 🙂

Omakotivalkoinen_17032016_8728.jpgOmakotivalkoinen_19032016_8718.jpg

Omakotivalkoinen_19032016_2196.jpg

Kutsuvierastilaisuuteen ei ollut pukukoodia, joten lähdin liikenteeseen tavallisissa arkivaatteissa. Jalassa Zaran pillifarkut ja Vagabondin nahkaiset nilkkurit, puserona New Yorkista ostamani liehuhelmainen läpikuultava neule, jonka läpikuultavuus ei kuvista valitettavasti käy ilmi. Bleiseriä ja lyhyempää puseroa harkitsin liehuneuleen tilalle, mutta hylkäsin idean koska untuvatakin alla bleiseri tuntuu ikävältä. 

Omakotivalkoinen_19032016_8728.jpg

Tässä vielä muutama puhelimella otettu ennen ja jälkeen -kuva – hiukset ulottuivat takaa lapaluiden puoliväliin ja edestä solisluiden alapuolelle, uudessa polkkamallissa etuosa jäi pidemmäksi ja takaraivolle tehtiin kevyt kerrostus jonka saa sorminkin pöyhittyä kuohkeaksi. 🙂 Ihanaa kun takahiukset eivät enää jää takin kauluksen alle lyttyyn tai sivuhiukset vetoketjun väliin. Oma hiusvärinikin näyttää hehkuvammalta uudessa hiusmallissa ja olen niin iloinen ettei hiuksissani ole enää milliäkään hiusväriä. 🙂 

Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

17 kommenttia “Uusi polkkatukka & asupostaus!

 1. Tosi ihanat hiukset sait, upea malli hiuksissa ja upea malli. 🙂 Sulla on kyllä mielettömän kiva oma väri hiuksissa – vahva tummanruskea, mulla on sellainen pliisu maantieharmaa oma hiusten väri, pakko värjätä että näyttäisi jotenkin virkeämmältä (vaikka jotain myrkkyvärejähän nämä vaalennusaineet on).<br />
  <br />
  Aurinkoista päivää Miia &hearts;

  1. Soili: Värjäilin hiuksiani lähes 15 vuotta yhtä soittoa ja ehdin unohtamaan miltä oma värini näyttää. 🙂 Viime vuosina (epäonnistuneen blondaamisen jälkeen) olen aina vaan enemmän ja enemmän alkanut tykkäämään luonnollisesta hiusväristäni ja kasvattanut väripurkin aikaansaannokset pois. 🙂 Ainut harmi on kesäaurinko, joka haalistaa omaa väriä todella paljon – hiuksista tulee vaaleammat ja punaisemmat, enkä oikein siitä välitä. 🙂 Pyrin korjaamaan tuon kesän vaikutuksen kevytsävyteillä, jotka tarttuvat auringon haalistamaan hiukseen yhtä kovasti kuin kestovärit. :)<br />
   <br />
   Victoria´s Secret -malleilla on monella ns. maantienväriset hiukset ja näyttävät upealta. &hearts; &hearts; Pitkiin hiuksiin maantiensävy sopii minusta todella upeasti, kuten myös laineilla tai kiharoilla oleviin hiuksiin. &hearts; Googletapas piruuttas Victoria´s secret models, varsinkin Giselle Bunchenin hiukset ovat wow-wow. 🙂

 2. Se oma hiusväri sopii kyllä useimmille ihmisille kaikkein parhaiten. Mielestäni paljon parjattu maantienharmaakin on ihan kaunis väri.

  1. raili: Olen kyllä niin iloinen omasta väristäni, en enää edes ymmärrä miksi olen lähes 15 vuotta värjännyt hiuksiani. 😀 No, onneksi hiuskarvat ovat uusiutuva luonnonvara ja tajusin lopettaa hiusvärien kanssa läträämisen. 🙂

 3. Heippa Miia 🙂 Törmäsin blogiisi n. puoli vuotta sitten ja olenkin sen jälkeen ollut siihen aivan koukuttunut. Postauksesi pitää tsekata päivittäin 🙂 Ihailen tapaasi blogata joka päivä, koska itseltäni sellainen rutiini ei onnistu, enkä tahdo keksiä joka päivä asiaakaan. Pidän myös tavastasi kirjoittaa lyhyesti sekä ytimekkäästi ja valokuvasi ovat todella upeaa katsottavaa 🙂 Olen silti miettinyt monesti, että mikä minut noiden asioiden lisäksi blogiisi koukuttaa. Olen myös valkoisen ystävä, mutta enemmän mustavalkoisen 🙂 Pidän minimalismista, mutta vähän runsaammin, kuin sinä 🙂 design ei ole minun juttuni, ennemmin vähän boheemi ja vihrekasveja minulla ei ole ollenkaan 😀 Ihanaa kevättä sinulle!

  1. Jenni: Ihana olet, kaunis kiitos kivasta kommentistasi! &hearts; <br />
   <br />
   Aurinkoista ja lempeää kevättä! &hearts;

  1. Terhi: Minun suosikkini myös, vuodesta toiseen. 🙂 Polkkatukkaan olen aina palannut takaisin kaiken maailman kokeilujeni jälkeen, se on minulle ainut oikea hiusmalli. &hearts;

  1. anna: Omasta mielestäni näytän paremmalta otsatukan kanssa, ilman otsista minulla on jotenkin liian pieni pää ja kummallisen muotoiset kasvot. 😀 varmaankin myös tottumiskysymys, näytän omasta mielestäni omituiselta myös ilman silmälaseja, nyt kun olen joutunut viitisen vuotta käyttämään pelkästään niitä (piilolinssit kuivuvat nykyisin silmiin). 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *