Two Sides of Arne Jacobsen – Pop-up store Stockmannilla!

Aakkosistaan tunnettu Design Letters avaa pop-up -myymälän Stockmannin kodinosaston yhteyteen huhtikuun lopulla ja esittelee samalla Two Sides of Arne Jacobsen -mallistonsa. Mallisto pitää sisällään kaksi uutta tuotesarjaa – Flowers by Arne Jacobsen sekä AJ Royal Vintage, jotka edustavat Arne Jacobsenin harvinaisempia töitä.

DesignLetters_ArneJacobsen_RoyalVintage_DesignLetters_ArneJacobsen_Vintage_21032

AJ Royal Vintage -sarjan kuosi miellyttää omaa silmääni suuresti ja aion olla lanseerauksen aikaan kärkkymässä ainakin tuota Travel Journal -muistiota. Arne Jacobsen suunnitteli tämän graafisen kuosin SAS Royal -hotelliin vuonna 1960, samaan aikaan legendaaristen Egg ja Swan -klassikkotuolien kanssa, mutta kuosi vaipui vuosikymmenten saatossa täysin unholaan. Uuden mallistonsa myötä Design Letters herättää sen henkiin ja tuo meidän tavallisten kuluttajien saataville – tämä AJ-fani on asiasta erittäin iloinen. 🙂

DesignLetters_ArneJacobsen_Flowers_21032DesignLetters_ArneJacobsen_Flowers_21032

Toinen henkiin herätetty kuosi on Arne Jacobsenin Anemone (suom. valkovuokko), jonka hän maalasi jo 1940-luvulla. Moni tunnistaa Arne Jacobsenin arkkitehtuuriset työt, upeat rakennukset ja kauniit kalusteet, mutta harva tietää että hän oli myös intohimoinen taidemaalari. Suurin osa Arne Jacobsenin maalauksista on syntynyt toisen maailmansodan aikaan, ollessaan evakossa Ruotsin puolella. Flowers by Arne Jacobsen -tuotesarjaan kuuluu kauniilla valkoisilla valkovuokoilla kuvioidut pussilakanat, päiväpeite, koristetyyny sekä toimistotarvikesarja. 

Stockmannin erittäin kattava Design Letters -valikoima kasvaa huhtikuussa entuudestaan, joten pistäkäähän Arne Jacobsen- ja aakkosfanit tämä muistiin… 🙂 Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Kuvat: Design Letters, sisältää mainoslinkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

2 kommenttia “Two Sides of Arne Jacobsen – Pop-up store Stockmannilla!

  1. Kauniita kuoseja molemmat! Ja todella kauniisti ja taidokkaasti stailatut kuvat. Oli ilo katsella. Tuolla travel journalille keksisin itsekin käyttöä.

    1. Kaisa J: Ihastuin Travel Journalin lisäksi tuohon mattapintaiseen mustaan maljakkoon sekä Royal Vintage -sarjan torkkupeittoon, en malttaisi odottaa pop-up storen avautumista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *