Valkoisen kodin unelmakeittiö!

Unelmakeittiöni valmistumisesta on vierahtänyt jo reipas vuosi ja edelleenkin keittiö tuntuu yhtä uudelta kuin viimeisen silauksen jälkimainingeissa tammikuussa 2015. En muuttaisi keittiössäni pienintäkään yksityiskohtaa, vaikka minulle annettaisi taikasauva jolla loihtia uutta pintaa. 🙂 Olen erittäin iloinen että pääsin kertomaan ja jakamaan oman keittiötarinani Gigantin uutukaiseen asiakaslehteen, jota on jaettu ilmaisjakelun joukossa ympäri Suomen. Lehteä löytyy myös Gigantti-myymälöistä ja suosittelen lukaisemaan tämän maksuttoman lehden varsinkin jos keittiöremontti on haaveissa tai suunnitteilla…

Omakotivalkoinen_22032016_2452.jpg

Omakotivalkoinen_22032016_2391.jpg

Keittiöremontin kaikki vaiheet, kaluste- ja kodinkoneinfot sekä tarkemmat tiedot löydät Epoq -tunnisteen alta. Minä kirmaan siivoilemaan uusilla sitruunaisilla pesuaineillani ja toivottelen teille kaikille mukavaa tiistain jatkoa! 🙂

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Epoq / Gigantti)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

6 kommenttia “Valkoisen kodin unelmakeittiö!

 1. Haluaisin kuulla mielipiteesi korkeakiiltopintaisten keittiötasojen puhtaanapidosta? Aletaan rakentamaan omakotitaloa ja juuri samanlainen keittiö on haaveissa, korkeakiiltovalkoiset kaapit sekä taso. Meiltä löytyy jo nyt korkeakiiltopintainen keittiönpöytä ja sen puhtaanapito on erittäin ärsyttävää! Pitää aluksi pyyhkiä kostealla pyyhkeellä, mutta viimeistellä vielä talouspaperilla, koska pöytään jää mm. pölystä tai muusta tummasta moskasta viirut. Lisäksi jos esim. juomalasi on ollut pöydällä eikä tabletin päällä, jää niistä kuvio samantien pöytään. Onko keittiötasot samanlaisia puhdistettavia?:D Onko sulla jotain hyvää vinkkiä kuinka ne tasot putsaat?

  1. Sofia: Minulla on Avoniten komposiittitaso, joka ei ole korkeakiiltovalkoinen vaan kauniin mattainen. ♥ Korkeakiiltovalkoisesta on kuitenkin runsaasti kokemusta ja tuo viiruilu on tuttua. Siltä ei voi oikein välttyä perinteisillä liinoilla pyyhkiessä, jotka jättävät kosteutta pintaan. Itse pyyhin korkeakiiltovalkoiset kalusteet aina joko talouspaperilla tai mikrokuituisella siivousliinalla, joista ei jää "vetojälkiä". Nykyisen kokemukseni kautta suosittelen keittiön tasoiksi jotakin muuta kuin kiiltävää valkoista, komposiittitasoja saa vitivalkoisena ja ovat helppohoitoisuudessaan aivan eri luokassa kuin perinteiset laminaatit. ♥

  2. Kiitos vastauksesta! Jotenkin oon aina ajatellu, etten halua mattavalkoista, koska se ei ole niin hieno kuin korkeakiiltoinen. Olen kuitenkin luullut sun tason olevan juuri korkeakiiltoinen, hah 😀 Niitäkin on varmasti niin paljon eri "materiaaleista" tehtyjä, pitääpäs perehtyä niihin paremmin 🙂

  3. Sofia: Itsekin olin samalla linjalla ennen kuin löysin Epoqin valikoimasta tuon Avoniten. ♥ tavallinen valkoinen laminaatti on todella tylsä ja välillä vähän halvankin näköinen, ehdoton nounou minullekin. Avoniten pinta on jännällä tavalla mattainen, se näyttää tyylikkäältä ja arvokkaalta, ja on uskomattoman helppohoitoinen. ♥ Ei jää rannuja rätistä vaikka märällä pyyhkisi, eikä kerää itseensä bakteerejakaan koska on saumaton. 🙂 Jos sinulla on mahdollisuus käydä tutustumassa Gigantin myymälässä Epoq-keittiöihin, niin käy katsomassa miltä tuo Avonite näyttää ja tuntuu livenä. ♥ Epoq on yksi markkinoiden edullisimmista keittiöistä ja laatu on loistavaa vaikka hinta on sopiva. 🙂

 2. Onko tuo Avonite tasavärinen valkoinen vai onko siinä jotain erivärisiä pikku pilkkuja seassa? Katselin kerran Gigantissa noita tasoja ja esillä ei ollu puhtaan valkoista vaan just noilla pilkulla höystettynä.

  1. Sari: On ihan tasaisen värinen, ei yhtään pilkkuja tai epätasaisuuksia. Avonitea on saatavana useassa eri värissä, myös sellaisena pilkullisena. Minulla on tämä versio, joka on siis vitivalkoinen:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://epoq.fi/tuotteet/avonite-white/&quot; target="_blank">http://epoq.fi/tuotteet/avonite-white/</a><br />
   <br />
   Täältä löydät kaikki työtasovaihtoehdot:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://epoq.fi/tuoteryhma/tyotasot/&quot; target="_blank">http://epoq.fi/tuoteryhma/tyotasot/</a&gt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *