Kevätkelejä odotellessa – Tytön välikausivaatteet!

Säätiedotus lupailee viikonlopuksi kivoja keväisiä ulkoilukelejä ja neidin uudet välikausivaatteet pääsevät ensi kertaa päälle. Tällä kertaa meille iski valinnanvaikeus, sillä valikoimaa on isoille tytöille huomattavasti enemmän kuin pienille, oma neiti kun ei suostu enää “vauvamaiseen” kokohaalariin pukeutumaan. 🙂 Kotimaisuutta tukeakseni ehdotin tytölle pinkillä fleecevuorella varustettua mustaa Icepeakin takkia, joka sai ennustetusti pikkuneidin hyväksynnän… 🙂

Omakotivalkoinen_23032016_2420.jpg

Omakotivalkoinen_23032016_6517.jpg

Icepeakin Veata Jr -takissa olevien pinkkien pilkahdusten inspiroimana päätimme ostaa pipon, sormikkaat ja tennarit pinkkinä, kivasti löytyi Citymarketista sävysävyyn sopivat jalkaan vedettävät tarranauha-tennaritkin. 🙂

Omakotivalkoinen_23032016_2427.jpg

Softshell-takissa on irroitettava huppu ja ihanan pehmoinen fleecevuori, joka peittää takin koko sisäpinnan. Yleensä tämän tyyppisissä takeissa on vähintäänkin hihoissa silkkikankainen sisävuori, jota en itse vilukissana voi käsittää – kyllähän sitä voi kylmä tulla käsivarsiinkin. Vetoketju kulkee hyvin kevyesti ja sen hampaat ovat niin suuret että pieni tyttö saa itsekin helposti takkinsa kiinni. Taskuista ehdottomasti plussaa, niissä kulkee tytön tärkeät aarteet ja retkiltä löydetyt kauniit kivet. 🙂

Omakotivalkoinen_23032016_2433.jpg

Icepeakin Sal Jr -housut ovat takin ohella pehmeällä fleecellä täysvuoritetut. Vyötärön kireyttä voi säätää kuminauhalla, mikä on kasvavien lasten ulkoiluhousuissa omasta mielestäni erittäin tärkeää. 

Omakotivalkoinen_23032016_2431.jpg

Omakotivalkoinen_23032016_2425.jpg

Lahkeen pituus on koossa 128cm aavistuksen pitkähkö omalle tytölleni, jonka pituusmittari näyttää tällä hetkellä 122cm. Lahkeensuut voi onneksi säätää pienemmäksi ja taittaa hieman sisäänpäin, jolloin ne eivät joudu kengän alle ja rikkoudu. 

Omakotivalkoinen_23032016_2423.jpg

Pinkit tennarit ovat jotakin Citymarketin halpissarjaa, hintaa alle 15€. Vaikuttavat päällisin puolin ihan kelpo kengiltä ja kestävät varmasti ainakin kesään asti. Tyttö on perinyt jalkansa minulta, joten lyhyeen ja leveään lestiin on vaikea löytää mukavia kenkiä, jotka eivät purista tai hankaa kantapäätä rakoille. Hän on todella tarkka kengistään ja testikävelystä antamallaan tuomiolla hyväksyi nämä muitta mukinoitta. 🙂 Kotona näillä onkin jo tepsuteltu, joten sisäänajo on valmiiksi suoritettuna viikonloppua varten. 🙂

Nyt meidän koko perhe pukeutuu Icepeakiin, itselläni kun on saman merkin housut ja miehellä koko arsenaali toppavaatteista softshell-pukuun… mistähän koiralle vielä saisi Icepeakin liivin!?! 😀

Kivaa illanjatkoa kaikille & huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

12 kommenttia “Kevätkelejä odotellessa – Tytön välikausivaatteet!

 1. Kivan näköinen asu! Luistavatko hihat kunnolla paikalleen, olen aina ajatellut niiden olevan liukkaammasta materiaalista pukemisen helpottamiseksi. Vaikka eihän se toki niin lämmintä ole. Olkaa tarkkana kenkien kanssa, maa on vielä kylmä ja itselläni ainakin tulee keväällä tennareiden ensimmäisillä käyttökerroilla helposti kylmä jalkoihin. (Olipas mummomaista varoittelua)

  1. Jenni: Luistavat yhtä helposti ja hyvin kuin silkkivuoritetutkin hihat. 🙂 Edes välitakkina toiminut fleese ei kinnannut hihoista vastaan. 🙂

 2. Ihanat vaatteet pienelle prinsessalle.Ostettiin tänään minulle,miehelleni ja lapsenlapsellekkin Icepeakin vaatteita.Ainoa murhe näissä kivoissa vaatteissa on vain se,että ne tehdään nykyään kiinassa.Tulee vain aina mieleen,että kuinkahan kurjissa oloissa niitä tehdään.

  1. Juu ja mitähän kemikaaleja ulkoiluvaatteet sisältää..itse en lapselleni osta kiinassa tehtyjä. Kivan näköinen on kuitenkin!

  2. Taina: Icepeakin vaatteet ovat mahtavia, itselläni on kahdet housut (välikausihousut ja sporttihousut) ja miehellä useampia Icepeakin vaatteita. Lapsen välikausitakki ja -housut ovat käytössä osoittauneet tosi hyvin toimiviksi, lämmittää mukavasti tuo ohut fleesevuori eikä parin asteen plussallakaan tarvitse alle kuin legginsit ja yhden paidan. :)<br />
   <br />
   En ole selvittänyt mitä tehdasta Icepeak Kiinassa käyttää, siellä on hyviäkin toimijoita jotka huolehtivat mm. työntekijöidensä terveydestä.

  3. Kina: Kiinassa on paljon hyviäkin tehtaita, jotka noudattavat päästölakeja, välttävät myrkkyjä ja huolehtivat työntekijöidensä terveydestä. En osaa sanoa mitä tehdasta Icepeak käyttää, mutta toivon tietysti että ovat tehneet eettisen valinnan. &hearts;

 3. Samanlaisia jalkaongelmia täällä, lyhyt ja leveä jalka ja äärimmäisen herkästi iho rikki kantapäistä ja nilkoista. Siinäpä olisikin aihetta postaukselle: kengät! Minkä merkkisiä kenkiä suosit? Jos olet jo tälläisen postauksen tehnyt, kerrothan. Olen suht uusi lukija, hyviä vinkkejä olen blogistasi löytänyt, kiitos. 🙂

  1. Sini: Minulla ja tytöllä on molemmilla lyhyt mutta leveä jalka. Tytölle ostin juuri Molo Kidsin kumpparit joissa on loistava lesti. Tennareissa Adidas on paras. Talvikengissä Kuoma on vuorostaan lyömätön. Bisgaardin ja Bundgaardin kengissä on myös normaalia leveämpi lesti, niitä meillä on ollut useammat vuosien varrella.<br />
   <br />
   Itselleni ostan yleensä Vagabondin kenkiä, niissä on kaikissa hyvä lesti, normaalia leveämpi. 🙂

  1. qq: Valmistusmaa ei ole Suomi mutta yritys sentään on kotimainen ja maksaa veronsa Suomeen. Työllistävä vaikutus on myös tärkeää, joten siksikin haluan tukea mahdollisuuksien mukaan suomalaista. Samalla tavalla useat kotimaiset merkit ovat &quot;epäsuomalaisia&quot; jos valmistusmaa on ainoa määre. Marimekko, Artek, Iittala, Arabia mm. valmistavat suurimman osan tuotteistaan ulkomailla, mutta pidän niitä silti suomalaisena. 🙂

  1. Nelli: Kuten myös Artekin, Marimekon, Iittalan ja Arabiankin. Tämä on valitettava tosiasia 99% kaikista suomalaisista brändeistä. Kotimainen valmistus on liian kallista ja suurin osa kuluttajista ei ole valmis maksamaan korkeampaa hintaa tuotteista. Meillä ei olisi enää yhtäkään näistä yrityksistä ilman ulkomaan tehdastoimintaa ja pienempiä kuluja. <br />
   <br />
   Tehdastoiminnan lisäksi kannattaa huomioida myös työllistyminen: Arabiaa ja Icepeakia ostamalla mahdollistamme usealle suomalaiselle työpaikan, aina suunnittelijapuolelta kaupan kassatyöntekijöiden ja varastomiesten ammatteihin asti. Mikään ei ole mustavalkoista tässä maailmassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *