Hullut Päivät 2016 – Ostoslistalla edullista designia!

Stockmannin Hulluja Päiviä vietetään jo kolmattakymmenettä kertaa ja merkkivuosiensa kunniaksi keltainen haamu on saanut viimein äänen. 🙂 Leppoisan haamun veikeän kujeilevasta äänestä vastaa Antti L.J. Pääkkönen, jonka moni tuntee Paavo Pesusienen ja Ice Agen Sidin äänirooleista. Facebookissa jaetun mainosklipin perusteella luvassa on runsaasti nauruhermoja kutkuttavia hetkiä, odotan innolla että pääsen myymälään kuulemaan Haamun supatuksia. 🙂 Ensi keskiviikkona alkava Hullari-hulinointi tuo mukanaan muitakin uudistuksia, joista verkkoshoppailijalle merkittävin on erikoistuotteiden merkkaaminen kultaisella leimalla merkiksi siitä, että tuotetta on hyvin rajattu määrä ja vain osa nopeimmista ehtii itselleen sellaisen klikkaamaan. Selkeyttä tuotteiden riittävyyteen onkin toivottu, joten tämä on mielestäni loistava uudistus – osaan jo valmiiksi varautua muutaman tuotteen osalta siihen, etten välttämättä ehdi niitä omaan ostoskoriini koppaamaan, joten liikkeellä on tosissaan oltava jo heti aamuseitsemältä kokeilemassa onneaan. 🙂

Stockmann_Hullutpaivat_042016_31032016.j

1. Artek 153 -ritiläpenkki | 2. Sensai -tuotepakkaus | 3. Pappelina Svea White | 4. Woodnotes K-tuoli

Poimin omat suosikkituotteeni kuvakollaaseihin vanhaan tuttuun tapaan. Tällä kertaa tarkoituksena on ostaa yhtä jos toista, osa itselle ja osa miehelle, joten lähes joka aamu saan olla koneen ääressä päivystämässä että kello lyö seitsemän. 🙂 Pappelinan valkoinen Svea -matto irtoaa nyt sen verran edullisesti että pyrkimyksenä olisi onnistua tilaamaan 70x200cm kokoinen matto kylpyhuoneeseen ja toinen samanlainen miehen eteiseen. Sensain tuotepakkausta olen myös kyttäämässä… Unelmakotini 3D-luonnoskuvassakin nähty Woodnotesin K-tuolin hinta on myös kohdillaan, mutta tuon kisan jätän väliin ja annan muiden rauhassa koettaa onneaan. 🙂

Stockmann_Hullutpaivat_042016_white.jpg

1. Design House Stockholm Arco -pöytä | 2. Kalevala Koru Vanamo -rannekoru | 3. Balmuir -kylpytakki | 4. Hay Hee -tuoli | 5. Louis Poulsen Aj -valaisin | 6. Oral-B sähköhammasharja | 7. Lundia System 3 -säilytyslaatikko | 8. Hay Loop -vaaterekki

Balmuirin kylpytakki houkuttelisi kovasti, mutta päätin tiputtaa sen pois omalta ostoslistaltani. Sähköhammasharjaa sen sijaan tarvitsen ja loistavia vaihtoehtoja on Hullareilla kaksin kappalein. Niin tärkeä kuin hammasharja onkin, kilaa Lundian valkoinen System 3 -säilytyslaatikko sen ohi suoraan kärkeen. 🙂 Valkoista (ja mustaa) boksia olen heiltä messujen yhteydessä toivonutkin ja minun piti pari kertaa varmistaa että tuotetiedoissa tosiaan luki värinä valkoinen. Yritin googlettaa tietoja tästä uudesta väristä ja tulin siihen tulokseen että se on joko varta vasten Stockmannin Hullareille valmistettu, tai sitten se on niin uusi juttu ettei edes Lundia ole ehtinyt lisäämään sitä myyntiin omille sivuilleen. Oli miten tahansa, tuollainen on p-a-k-k-o ehtiä nappaamaan itselle! ♥︎

Stockmann_Hullutpaivat_042016_black.jpg

1. Oral-B sähköhammasharja | 2. Kay Bojesen Zeepra | 3. String Pocket -hylly | 4. Filippa K -merinovillaneuletakki | 5. Louis Poulsen Aj -lattiavalaisin | 6. Daniel Wellington rannekello | 7. Lundia System 3 -säilytyslaatikko | 8. Tiger of Sweden Mi Stretch -mekko

Muodin puolella oli muutamia kiinnostavia tuotteita, joista ykkösenä on Filippa K merinovillainen neuletakki. Kivoja trenssejäkin löytyi (mm. Burberrya), mutta malli ja väri eivät yhdessäkään natsanneet yhteen, sillä etsinnässä on hyvin pelkistetty polvimittainen musta trenssi ilman ylimääräistä koristeellisuutta. Mustan ystäviä hemmotellaan runsaalla valikoimalla – uusi syvän musta String Pocketkin löytyy valikoimasta haamuhinnoin. 🙂

Stcom_hullarit_042016.jpg

Käykäähän kurkkaamassa Haamun hinnoittelemat Hullarituotteet jo ennakkoon osoitteesta:

www.hullutpaivat.com

Huisia iltaa kaikille! 🙂

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Stockmann.com, sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

26 kommenttia “Hullut Päivät 2016 – Ostoslistalla edullista designia!

 1. Voi vitsi, ihania juttuja nyt hullareilla! Pappelina täytyy ainakin käydä kotiuttamassa 😉

 2. Löysitkö jostain Pappelinan 70×200? Huomasin itse vain 160 ja 240 pitkät eli toinen liian lyhyt ja toinen liian pitkä meidän keittiöön 🙁

 3. Mietin kumikenkä hankintaa, ajattelin noita Huntereita . En osaa päättää mustien tai valkoisten väliltä. Olet postannut ko. Kumppareista ja löysin 2012 (3.5) postauksen jossa olit tilannut molemmat . Kuinka valkoiset kestivät arkea tai muuta käyttöä?<br />
  Valkoiset olisivat tyylikkäät mutta mutta 😂

  1. Hunter: Valkoiset laitoin eteenpäin ja niistä käyttökokemus jäi aika lyhyeksi. Uskon niiden kestävän ihan hyvin käytössä, likaantuvat ehkä nopeammin mutta kumppari on materiaalina helppo puhdistettava. 🙂 Itse ostaisin kumpparit mustana, ne ovat ajattomammat ja sopivat varmasti kaiken kanssa. Valkoiset tosin ovat nätimmät, joten vaikea on päätös. 🙂

 4. Moikka Miia!<br />
  Mitä olet mieltä, sopiiko tuo Pappelinan matto eteiseen, oliko teilläkin eteisessä juuri tuo? Mietin sitä mahtaako se toimia mm. kuraisten lastenvaunujen kanssa, meillä nimittäin on niin pitkä ja kapea eteinen ettei siellä mahdu rattailla mattoa väistelemään :/ 😛

  1. Jonna: Sopii ehdottomasti, on helppo pitää puhtaana ja sen mahtuu pesemään kotikoneessakin. Kuivuu noin tunnissa, joten tämän parempaa eteismattoa ei voi olla. 🙂

 5. Moi! 🙂 <br />
  <br />
  Kiva että tykästyit Lundian laatikoihin ja kyllä: nämä ovat varta vasten Hulluille Päiville tehty, eli erikoiserä kyseessä! :D<br />
  <br />
  Mukavaa maanantaita!<br />
  Terv. Lotta/Lundia

  1. Lotta: Kiitokset tiedosta, näin vähän veikkailinkin. 🙂 <br />
   <br />
   Jos saan esittää teille tätäkin kautta vienon toiveen, olisi ihanaa jos laajentaisitte System 3-sarjaanne valkoisilla ja mustilla laatikoilla myöhemmin kuluvana vuonna. &hearts; Haluaisin ostaa kaikki kolme eri kokoa valkoisena, ja ehkä myös mustana, enkä usko että olen yksin toiveideni kanssa. :)<br />
   <br />
   Aurinkoista viikkoa koko Lundian tiimille!

 6. Hei Miia! Sinä varmasti tiedät, kauanko hullujen päivien tuotteilla kestää tulla kun tilaa verkkokaupasta? 🙂

  1. H: Sellaiset tuotteet jotka ovat heti varastossa toimitettavissa, saapuvat parissa arkipäivässä. 🙂 Viime syksyllä keskiviikkona tilatuista tuotteista tuli postin saapumisilmoitus perjantaina aamupäivästä, eli aika nopeasti toimii tuo postituspuoli Hullareilla. 🙂 Erikseen on sitten sellaiset tuotteet joissa on oma toimitusaika, tämä lukee aina tuotteen tiedoissa (mm. osa Artekin tuotteista toimitustuotteita ja ne saapuvat 2-4 vkon sisällä tilauksesta).

 7. Sinä kun olet tuollainen Pappeliina asiantuntija, niin osaisitko auttaa? 🙂 Sain eilen hullareilta tilaamani Svea White maton, ja siinä oli &quot;seassa&quot; sellaisia hohtavia, vähän ehkä shampanjanvärisiä loimia. Olenko tilannut jotenkin väärän (oliko niitä montaa vaihtoehtoa edes), vai eikö tuo malli olekaan ihan täysin valkoinen?

  1. Saia: Mattossa on metallinhohtoa eli juurikin niitä shampanjamaisia loimia joukossa. 🙂 Tässä muutama postaus omista matoistani, joiden lähikuvista on nähtävillä tuo hohtavuus:<br />
   <br />
   Tämän postauksen ekassa kuvassa näkyy hyvin tuo metallinhohtoinen loimi:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2015/03/onnenpaiva-luhta-home-pilvi-paivapeitetta-taas-saatavana&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2015/03/onnenpaiva-luhta-home-pilvi-paivapeitetta-taas-saatavana</a><br />
   <br />
   ***<br />
   Postauksia Pappelinasta:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/06/maailman-paras-matto&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/06/maailman-paras-matto</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/09/maailman-helpoin-tapa-puhdistaa-matto&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/09/maailman-helpoin-tapa-puhdistaa-matto</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/03/uusi-matto-makuuhuoneessa-pappelina-svea&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/03/uusi-matto-makuuhuoneessa-pappelina-svea</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2012/05/pappelina-svea-metallic-white&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2012/05/pappelina-svea-metallic-white</a&gt;

  2. No niinpäs näkyykin! Kiitos! Olin jotenkin ajatellut sen olevan ihan täysin valkoinen. Kun muistaakseni sinäkin olet ollut aina tarkka, että valkoisen pitää olla valkoista, eikä vain sinne päin, niin olin ajatellut, että nämäkin ovat ihan täysin valkoisia.. 🙂 Pitää tänään testata mattoa ajan kanssa paikalleen ja miettiä onko siinä liikaa shampanjaa mulle.. 🙂

  3. Saia: En tiedä onko maton sävyssä tapahtunut muutoksia, mutta omissa matoissani (ostettu vuona 2012-2015) sävyero metallisen ja tavallisen loimen välillä on aika pieni ja matto on yleisilmeeltään seisaallaan katsellessa valkoinen. Suoristuessaan maton sävy tasoittuu, joten pidä mattoa lattialla ainakin yksi päivä ennen kuin teet lopullista päätöstä. Rullattuna mattoon tulee aaltomaista taitetta joka heijastaa valoa eri tavalla kuin suoristuttuaan. Itse tykkään omista matoistani ja mieskin on tyytyväinen Hullarimattoonsa (tilattu samaan aikaan kuin sinunkin). En ole livenä nähnyt vielä miehen mattoa mutta puhelimella lähetetyn kuvan perusteella matto vaikuttaa olevan sävyltään samanlainen kuin minunkin matot. Tarkastan asian viikonloppuna ja jos huomaan maton sävyssä eroa niin tulen sinulle tähän asiasta kertomaan. &hearts;

  4. Voi kiitos! &hearts; Olisi kiva kuulla, onko matto muuttunut. Levitin eilen maton, ja kyllä se levitettynä ja kauempaa katsottuna onkin aika valkoinen, minä sitä tiirailin niin läheltä, että omasta mielestä se shampanja on aika tumma.. Mutta, samalla kun levitin maton, huomasin että yksi loimi oli lähtenyt purkautumaan.. :/ Joten taitaa tuo lähteä palautukseen kuitenkin, koska hullari-tuotteita ei taida saada vaihdettua.. Mutta sain nyt koitettua tuota laatua, ja voin hyvillä mielin tilata maton jostain muualta.. 🙂

  5. Saia: kannattaa soittaa Stockalle ja kysyä löytyisikö sieltä vaihtokappaletta tilalle. Joskus olen itsekin onnistunut tekemään vaihdoksen vaikka kyseessä oli Hullujen Päivien tuote, tuotetta löytyi myymälästä vaikka verkkokaupasta se oli loppunut. Pidän sinulle peukkuja että korvaava matto löytyy, sillä tuo Pappelinan tarjoushinta oli aivan loistava. &hearts;

  6. Pitääpä kysäistä heiltä, sain viime hullareilta viallisen Vakka-laatikon, ja sitä ei ollut vaihtaa. Harmitti kyllä, koska ei minusta viallisia tuotteita pitäisi myydä edes hullari-hintaan.. Toki vahinkoja sattuu, mutta miksi aina mulle?! 🙂

  7. Saia: Toivottavasti heillä olisi mattoa jäljellä jossakin jemmassa, sormet ristissä toivon että saat ehjän tilalle pikimmiten. &hearts;

 8. Moikka Miia!<br />
  <br />
  Hain juuri postista tilaamani hullujen päivien Pappelina maton ja ihmettelin myös kovasti tuota toisen loinen samppanjaa sävyä. Odotin täysin valkoista mattoa ja nyt se ei vastaamaan odotuksia. Miten teidän Pappelina tilauksen kanssa kävi? Voiko väri muuttua tosiaan vielä valkoisemmaksi, kuten tuossa ylempänä kommentoit, vai oliko tämä huti ostos? Ovatko siis menneet muuttamaan loinen väriä? Kiitos, jos viitsit vastata 😊

  1. Sari: Tiirailin miehen Hulluilta Päiviltä tilattua mattoa viikonloppuna ja se näytti olevan ihan samanlainen kuin minunkin kaikki Svea Metallic White -mattoni. Shampanjan värinen metallinhohtoinen loimi ei ollut ainakaan hänen matossaan mitenkään tumma ja suoristuttuaan matto näyttää huomattavasti valkoisemmalta kuin heti paketista avaamisen jälkeen aaltoilevana, jolloin valo osuu hohtavaan pintaan eri tavalla. En usko että ovat vaihtaneet loimen väriä, koska miehen matto on samalla tavalla valkoinen kuin kaikki omanikin. Varma en asiasta tietenkään voi olla, mutta luulisi että myös mies olisi saanut Hullareilta &quot;uuden&quot; sävyisen maton, jos sen vivahteissa olisi muutoksia tehty. <br />
   <br />
   Minulla on paljon valkoista ja suurin osa kalusteista on ns. vitivalkoisia (kuten ruokapöytä ja olohuoneessa Muuramen taso, Mademoiselle tuoli jne) ja osa kalusteista on joko maton päällä tai muulla tavoin lähes kiinni matossa. Maton sävy on kaunis ja sopii kalusteisiin, ja pidän itseäni aika tarkkasilmäisenä ja vaativanakin enkä mm. tykkää Iittalan Teema tai Arabian Koko astioiden valkoisesta sävystä vitivalkoisella ruokapöydällä. 😀 <br />
   <br />
   Suosittelen että annat maton suoristua rauhassa ja katselet sen jälkeen tilannetta uudelleen. Jos vielä senkin jälkeen tuntuu että matto ei ole hyvä, niin ilmanmuuta pistät sen sitten palautukseen. &hearts;

  2. Hei Miia!<br />
   Kiitos nopeasta vastauksestasi. Ongelmana tuon maton värin suhteen onkin varmaan se, että lattiamme ovat vitivalkoiset. Näin ollen maton ja lattian sävyt poikkeavat liikaa toisistaan. Siirsin maton kokeeksi suihkun pukuhuoneen puolelle, jossa on musta lattia, siellähän se näyttääkin ihan hyvältä. Täytyypä vielä pohtia pidänkö maton nyt sitten kuitenkin ja pidän sen tuolla pukuhuoneen puolella. Olisin kuitenkin tarvinnut maton ensisijaisesti eteisaulaan.

  3. Sari: Vitivalkoiset lattiat ovat vaikeat, niihin on saatava juuri oikean sävyinen valkoinen matto tai sitten jokin aivan muu. Jos itselläni olisi vitivalkoinen lattia, ostaisin kesämatoksi juuttimaton, ihana kontrasti tuollaisella rapsakalla heinällä valkoisten kalusteiden ja modernin lattian kanssa. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *