Nikkarointitarvikkeet järjestykseen!

En ole vieläkään löytänyt sopivaa (tarpeeksi pientä ja nättiä) työkalupakkia pienelle työkalukokoelmalleni, joten ruuvimeisselit ja muut tarvikkeeni asustavat kylpyhuoneen vetolaatikossa. Ruuvit ja tulpat olen pakannut minigrip-pussiin, mikä ei ole kovinkaan käytännöllinen tapa niiden säilyttämiseen, saatika oikeankokoisen ruuvin etsintään. Tilpehöörikauppa Tigerista löytyi läpinäkyvä kannellinen akryylirasia, jonka lokeroihin sain lajiteltua kaikki ruuvit ja tykötarpeet – enää ei tarvitse penkoa nuhruista pussia ja työkalulaatikkonikin pysyy paremmin järjestyksessä. 🙂

Omakotivalkoinen_05042016_2772_2.jpg

Omakotivalkoinen_05042016_2775.jpg

Omakotivalkoinen_05042016_2784.jpg

Lokerikon kansi pysyy tiukasti kiinni ja neljää eri kokoa olevat ruuvit nätisti paikoillaan. Kolmeen ylimääräiseen lokeroon sujautin takkien ja ulkoiluhousujen varanappeja sekä korkkareiden vaihtokorot. Nyt niillekin on oma paikkansa, kun ne aikaisemmin vain makasivat kylpyhuoneen työkalulaatikon pohjalla vinksin vonksin. 

Omakotivalkoinen_05042016_2770.jpg

Omakotivalkoinen_05042016_2787.jpg

Kuusiokulma-avaimet eivät mahtuneet pituutensa takia Tigerin lokerikkoon, joten ne ovat laatikossa edelleen irrallaan. Tarkoitus on ostaa valmis setti eri kokoisia kuusiokulma-avaimia, jonka jälkeen nämä huonekalujen mukana tulleet jämät saavat lähteä metallikeräykseen. 

Omakotivalkoinen_05042016_2793.jpg

Ja tältä näyttää työkalulaatikossa nyt – kaikki siististi paikallaan ja nähtävissä yhdellä silmäyksellä ilman penkomista! Taidan käydä hakemassa toisenkin tälläisen 2€ hintaisen lokerikon, ruuvien sijaan sille olisi käyttöä tytön pinni- ja pompulaboksina. Läpinäkyvästä lokerikosta näkee heti missä jokin tietyn värinen pinni luurailee ja päivän pinnivalinnan voi tehdä levittämättä kaikkia pinnejä pitkin poikin pöytää. 🙂

Kivaa päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

9 kommenttia “Nikkarointitarvikkeet järjestykseen!

 1. En kestä miten ihanasti, täydellisesti, sulla on kaikki tarvikkeet, tavarat ja tilpehöörit paikallaan just eikä melkein! Tällaisen siivoushullun perfektionistin silmä niin lepää &hearts; Itsellä kun tuo ei ole mahdollista kun kaikki työkalut on miehen omaisuutta eikä hän ole minimalismista ja järjestyksestä ikävä kyllä niin innostunut kuin minä…<br />
  Hanna

  1. Hanna: rakastan tavaroiden järjestelyä ja organisointia, esim tämä lokerikko ja sen täyttäminen sai suun pielet minulla korviin. 😀 <br />
   <br />
   Onko miehelläsi työkalupakkia? Omalle ukkelilleni ostin miehekkäästi aidon ja oikean työkalupakin ja sen sisään mahtuvan lokerikon jonne saa ruuveja ja tulppia. Mies innostui itse järjestelemään sen ja hankkiutui kokonaan eroon joistakin huonoista ruuvareista, huonolaatuisista ruuveista ja turhista kalusteiden mukana tulleista tilpehööreistä. 🙂 Mies on muutenkin alkanut innostumaan siivoamisesta ja järjestelystä, meillä on välillä ollut kinaa jopa imuroinnistakin. 😀 Miehet tulevat vähän jälkijunassa näissä kodin siisteyteen ja viihtyvyyteen liittyvissä asioissa mutta tulevat kuitenkin. Voisiko jokin lokerikkosysteemi innostaa sinunkin miehen järjestämään työkalujaan ja käymään läpi ruuveja ja nauloja? &hearts;

  2. Sama juttu, meilläkin nämä työkalut ovat miehen valtakuntaa eivätkä todellakaan ole noin järjestysessä.<br />
   Tässä ei auttaisi edes mikään työkalupakki, koska niitä pitäisi olla aika monta 😉

  3. Rose: Aina ei pysty vaikuttamaan toisen ihmisen tapaan pitää huolta tavaroistaan, jokaisen pitää itse innostua organisoimaan ja järjestämään tai vaihtoehtoisesti antaa toisen hoitaa järjestelyhommat omasta puolesta. Itsekin olen ollut vastaavassa tilanteessa nuoruuden poikaystäväni kanssa eikä siinä auttanut itkut eikä mutkut. 🙂

 2. Siis wow! Näyttäispä minunkin tarvikkeet yhtä siistiltä. Ostoslistaan nuo lokerikot heti! Kiitos vinkistä :).

  1. Mallu: Suosittelen! 🙂 Ei maksa paljon ja saa hyvin nuo sekalaiset pikkutarvikkeet järjestykseen. 🙂 Kävin toissa päivänä hakemassa toisenkin lokerikon ja se on nyt tytön pinniboksina. Neiti itse järjesteli pinninsä värien mukaan omiin lokeroihinsa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *