Pieniä suloisia sisustusesineitä!

Puiset sisustusesineet eivät käyttötarpeeltaan sovi valloillaan olevaan minimalistiseen ajatusmalliin, jossa jokaisella tavaralla tulee olla tarpeellinen tehtävä. Malliesimerkkinä tarpeellisuudesta sänky jossa nukutaan, haarukka jolla syödään, saippua jolla pestään, ja jne… Esineet voivat olla silti olla tärkeitä ja japanilaisen minimalistisen elämäntavan julkisuuteen nostaneen Marie Kondon KonMari -metodin mukaisia eli iloa tuottavia ja sitä kautta hyödyllisiä. Puiset sisustusesineet kuuluvat minulla tähän kategoriaan, saan niiden katselemisesta paljon iloa ja koen ne tärkeänä osana sisustusta ja viihtyvyyttä. ♥

Omakotivalkoinen_07042016_2812_2.jpg

Omakotivalkoinen_07042016_2807.jpg

Viime kuussa ennakkotilaamani Normann Copenhagenin vitivalkoiset Shorebirds -uutuuslinnut saapuivat alkuviikosta ja istutin ne olohuoneen pöydällä olevalle tarjottimelle viherkasvin viereen. Teräksisen tarjottimen ja terävälinjaisen Kubus-kulhon muodostama asetelma pehmeni kauniiden puulintujen myötä. 

Omakotivalkoinen_07042016_2801.jpg

Omakotivalkoinen_07042016_2806.jpg

Rakastan valkoiseksi maalattuja puisia kalusteita ja tavaroita läpikuultavien puunsyiden vuoksi. Luonnon omat kuviot paljastuvat mattavalkoisen maalipinnan alta kauniin harmahtavana. Linnut ovat ulkoisesti lähes identtisiä ruokapöydän ympärillä olevien Muuton Visu-tuolien sekä tytön yöpöytänä toimivan Hemin Key -pikkupöydän kanssa… ja olohuoneen pitkulainen tarjotinpöytäkin noudattelee samaa linjaa. 🙂

Omakotivalkoinen_07042016_2813.jpg

Kohtahan tässä täytyy alkaa oikeaksi lintubongariksi, kun kotoakin löytyy jo useampi siivekäs. 🙂 Kivaa iltaa kaikille ja huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

10 kommenttia “Pieniä suloisia sisustusesineitä!

 1. Kauniita ovat linnut. Mä tykkään myös puunsyyn näkymisestä. Meillä on valkokuultolakattu katto ollut jo 10 vuotta, edelleen on suht vaalea väri säilynyt. Yksi tuttu ehdotti, että jos maalaisin sen valkoiseksi. Ensi kesänä ajattelin, että hiotaan parketti, ja jos siitä tekisi sitten valkoisen tai silleen että syyt näkyy puusta.

  1. Aikku: Valkoinen parketti jossa näkyy puunsyyt on aivan ihana, samoin kylpyhuoneessa valkoiseksi maalatut paneelikatot. ♥

 2. Heippa Mia! Sinulla kun on tuo Deer hylly niin haluaisin kysyä sellaista, että oliko sinun hyllyssäsi maalaus epätasaista siten, että valkoisen alta paikoin kuultaa tummempaa? Ostin juuri kyseisen hyllyn ja niin ihana kun se onkin niin palautukseen menee maalipinnan epätasaisuuden vuoksi. Meni hiukan "maku" koko hyllyyn, enkä uutta uskalla tilata, jos saan toisenkin samanlaisen. Voi tietysti olla, että minulle tullut hylly oli maanantaikappale.

  1. Deer hylly: Kylläpäs on käynyt kurjasti. 🙁 Oma hyllyni on ihan tasaisen valkoiseksi maalattu, ei ole mitään tummia kohtia eikä valkoisen maalipinnan alta kuulla mikään. Kaikki näkemäni Deerit ovat olleet tasaisesti maalattuja, joten sinulle on tainnut sattua jokin maanantaikappale. Ehdottomasti palautat hyllyn ja teet reklamaation samalla. En tiedä mistä ostit hyllysi (Stockmann?) mutta suosittelen että laitat viestiä suoraan BEdesignille tuosta asiasta. Ottavat varmasti hyvillä mielin palautteen vastaan, sillä he tuskin ovat tarkoituksella päästäneet seulansa läpi läikikästä hyllyä. Ovat ihanan oloisia ihmisiä joten rohkeasti sinnekin palautetta menemään! &hearts;<br />
   <br />
   cilla.eklund@bedesign.fi

 3. Moikka<br />
  Uusi, kiva etusivu! <br />
  Pienesineet ovat mukavaa silmänruokaa. Ajan kanssa niitä on kertynyt ja joistakin<br />
  vanhoista hankinnoista olen iloinen, koska niitä ei enää valmisteta, esim. Markku<br />
  Salon lasiesineet. Uusin on Kay Bojesenin Sebra ja Marimekon Flower maljakko.<br />
  Niissä kummassakaan ei kyllä puunsyyt näy, mutta kivoja silti kuten nuo linnutkin.<br />
  Taidankin jo arvata, mitä uudistusta kylppäriisi tulee. Postausta odotellessa…<br />
  Viiikonlopputerkuin 💟

  1. Raili: Pienesineistä on paljon iloa ja joistakin tulee vuosien varrella todella tärkeä osa kotia. &hearts; Meinasin ostaa Zebran Hullareilta mutta jätin sen vielä toistaiseksi hautumaan. Tytön huoneeseen se sopisi kuin kirsikka kakkuun, mutta hienolta se näyttäisi olohuoneessakin. :)<br />
   <br />
   Ihanaa sunnuntai-iltaa! &hearts;

 4. Kauniita valkoisia lintuja. Sopivat hyvin tuon kukan kanssa tarjoittimelle. Millä tavalla olet saanut kukan tuohon kubukseen? Mahtuko juuret hyvin mullan alle? Yritin kerran laittaa omaani kukan, mutta siihen ei mahtunut multaa niin paljon, että juuret ois peittynyt, joten luovutin suosiolla. ☺️

  1. Pitju: Juuret mahtuvat hyvin Kubuksen kulhoon, kun levittää kukkamullan pohjaa hieman auki. Näin kukka laskeutuu juurineen alemmas ja pintamulta on helppo painaa kulhon sisään. Yleensä ripottelen vielä uutta multaa hieman täytteeksi koloihin ja pinnalle. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *