Tunnelmia Kevätmessuilta 2016 – osa 2

Kevätmessujen sisältö painottuu luonnollisesti pihojen ja puutarhojen laittamiseen sekä ulkoaktiviteettien kuten paljujen, saunarakennusten, kasvihuoneiden, laiturien ja terassien rakentamiseen. Messuhallin perältä löytyi kuitenkin Kauppakeskus Liilan näyttävä messupiste, joka esitteli laajan valikoiman kauppakeskuksessa sijaitsevien liikkeiden tarjontaa.

Omakotivalkoinen_Kevatmessut2016_1004201

Omakotivalkoinen_Kevatmessut2016_1004201

Omakotivalkoinen_Kevatmessut2016_1004201

Omakotivalkoinen_Kevatmessut2016_1004201

Omakotivalkoinen_Kevatmessut2016_1004201

Liilan yhteydessä toimivan Lastenhuone.fi -verkkokaupan anti oli yksi messusuosikeistani. 🙂 Osastolla tuli oleskeltua tovi jos toinenkin, mutta kuhinaa kävi sen verran paljon etten saanut kuvattua messupistettä kunnolla. Lastehuone.fi tarjoaa erittäin kattavan ja modernin valikoiman lastenhuoneen kalusteita, talon muotoinen sänky aiheutti suurta ihastusta itseni lisäksi myös monessa muussa vierailijassa. 

Omakotivalkoinen_Kevatmessut2016_1004201

Omakotivalkoinen_Kevatmessut2016_1004201

Toinen messusuosikeistani oli CASA-kollegani Rauharentolan Sadun luoma kasvihuonekeidas messujen keskiössä sijainneessa blogikylässä. Sadun valitsemat sävyt ja itse tuunatut jutut saivat aikaan suuren inspiroitumisen ja aikomuksena olisikin nyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja rakentaa viimeinkin se pyörillä varustettu säilytyslaatikko eteisen penkin alle. Kuten Satukin sanoo – vähemmän on enemmän! Käykäähän lukemassa Sadun ajatuksista ET-lehden messuartikkelista TÄÄLTÄ!

Omakotivalkoinen_Kevatmessut2016_1004201

Biolanin ripustettava ruukku aiheutti myös ihastusta allekirjoittaneessa. ♥︎ Näitä voisi hyödyntää myös tilanjakajana ja sainkin hauskan idean aiheen tiimoilta – pieneen toimistotilaan vastakkain sijoitettujen työpöytien väliin ripustettuna ne tuovat hieman näkösuojaa ja työrauhaa, mutta pitävät silti tilan avoimena ja hengittävänä. Kasveista ja kukista saa lisäksi myös piristystä päivään, joka jouduttaa työn tekemistä ja luo positiivisia viboja. Tälläinen onkin nyt sitten to do-listalla, toteutuspaikkana ystävän kaksipaikkainen pieni toimistotila. 🙂

Omakotivalkoinen_Kevatmessut2016_1004201

Hobby Hallin pisteeseen oli katettu ulkokalustevalikoiman parhammistoa, mutta eniten innostuin tuosta kauniista saaristomaisema-tapetista. Kerrostalojen parvekkeita ei voi omin nokkineen käydä muuttamaan, sillä seinien ja kaiteiden maalisävyt on tarkasti merkitty rakennustapaselosteeseen ja julkisivumäärittelyyn. Viime vuonna asiaan tuli jonkinlainen lakimuutos, mutta ymmärtääkseni parvekkeen sisäpintojen suuret muutokset kuuluvat edelleen taloyhtiön määräysten alaisuuteen ja vaativat erillisesti anottavan luvan. Pieniä muutoksia voi kuitenkin tehdä ja tuollaisen upean maiseman kiinnittäminen tarratapettina tai seinän kokoisena markiisikankaana olisi aivan ihana. ♥︎

Omakotivalkoinen_Kevatmessut2016_1004201

Omakotivalkoinen_Kevatmessut2016_1004201

Puu- ja pensaslajikkeita oli yhdistelty kukkiviin kasveihin useassa messupisteessä, kauneimmasta kokonaisuudesta vastasi C-Designin osasto. Jotakin tälläistä täytyy itsekin kehitellä, pieni mänty olisi suloinen lisä viherkasvien ja kesäkukkien joukossa…

Nyt suuntaamme ulkoilemaan kauniiseen sunnuntaisäähän, aurinkoista päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

10 kommenttia “Tunnelmia Kevätmessuilta 2016 – osa 2

 1. Tuo talosänky on kyllä huikea! Mulle tekis varmaan hyvää päästä inspiroitumaan noille messuille. Haluaisin niin laittaa pihaa nätimmäksi, mutta en yhtään tiedä, miten.

  1. Hanna-Mari: No niin on. 🙂 Messuilta sai sata yksi ideaa oman pihan ja parvekkeen kesäkuntoon laittamiseksi, ensi keväänä ehdottomasti tulet messuilemaan. ♥

 2. Ihan mahtava tuo saaristomaisema-tapetti ♥ Sydän ihan sulaa tuohon…ja aaah miten mielettömät kukkameret on ollut messuilla, harmi kun täältä on niin pitkä matka sinne. Ihanaa sunnuntai-iltaa siulle. ♥

  1. Soili: Maisematapetti oli upea, tuollaista katsellessa rauhoittuu hermostuneempikin mieli. ♥ Messuilla oli vatva kukkameri, oli tulppaania, narsissia, ruusuja, liljoja… Olisipa ollut autokyyti niin olisin ostanut ainakin 50 kappaleen tulppaaninipun ja ison ruusukimpun. ♥ Julkisilla kulkiessa isojen kukkapuskien kantaminen on kuitenkin sen verran haastavaa että päätin lähteä messuilta kotiin tyhjin käsin.

 3. Heippa! Alkuun kiitokset mahtavasta ja inspiroivasta blogista! 😀 Iskin silmäni noissa kuvissa tuohon ylöspäin kapenevaan tornimaiseen hyllyyn. Mistähän sellaisen löytäisi, osaatko auttaa? T. Nipsu

  1. Nipsu: Kiitokset! &hearts;<br />
   <br />
   Olen yrittänyt eilisestä asti selvittää hyllyn alkuperää, mutta vielä ei ole mysteeri ratkennut. 🙂 Olen melko varmasti nähnyt tämän hyllyn jossakin nettikaupassa tämänä vuoden puolella, olen käynyt läpi lähes kaikki paikat joissa muistan vierailleeni viime aikoina. Asiaa voisi tiedustella suoraan Kauppakeskus Liilan asiakaspalvelusta, he osaavat yhdistää sinut oikealle henkilölle joka on vastannut messujen esillelaitosta ja kalustevalinnoista. Hylly saattaa olla Lastenhuone.fi -verkkokaupankin valikoimaa, mutta netistä en sitä löytänyt. Kenties heiltäkin voisi asiasta kysäistä. 🙂

  2. Voi kiitos, olet ihan huippu! 😀 Laitoin tiedustelua Liilaan tuosta ja odottelen vastausta… <br />
   <br />
   Aurinkoisia päiviä toivottelee,<br />
   Nipsu

 4. Heippa taas! Piti tulla tänne oikein huikkaamaan, kun vihdoin asia selvisi eli kyseinen, ihana tornihylly on Oiva Toikan suunnittelema Downtown-hyllykkö. Hylly on valmistettu muovista ja hintaa sillä on 650 € eli vähän liian rapea hinta minulle, vaikka design-tuote onkin.. Tuote kuuluu Lastenhuoneen valikoimaan, se on tilaustuote ja toimitusaika noin 5 viikkoa.

  1. Nipsu: Kiitos että palasit tänne kertomaan hyllyn salaisuuden, aivan ihana on. &hearts; Hinta on melkoinen, mutta toisaalta se on arvostetun Oiva Toikan käsialaa, ilmankos se näyttikin niin upealta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *