Hyvän päivän päätös!

Olen vähän kuin Karvinen, maanantait eivät useinkaan suju mukavasti ja yleensä tiedän jo etukäteen mitä tulevan viikon ensimmäinen päivä tuo tullessaan – kiirettä, pöhinää, orastavaa stressiä ja välillä myös huonoa tuuria. Tämä päivä oli virkistävä poikkeus masentavien maanantaiden joukossa – heräsin aamulla ihmeen energisellä mielellä, koira oli aamulenkillä uneliaisuudestaan huolimatta yhteistyökykyinen, ilma oli kirkkaan pirteä, linnut lauloivat rauhoittavasti ja kotimatkalla käteeni tyrkättiin ilmaiseen Ärrä-kahviin oikeuttava lippulappunen… Ärrän kahvikin oli tänään poikkeuksellisen tuoretta ja maistuvaa. 🙂 Hyvin sujunut päivä päättyi kauniiseen auringonlaskuun, jota fiilistelin 19:45 aikaan sängyssä pötkötellen… 

Omakotivalkoinen_11042016_3253.jpg

Omakotivalkoinen_11042016_3240.jpg

Omakotivalkoinen_11042016_3250.jpg

Omakotivalkoinen_11042016_3245.jpg

Nyt suuntaan untenmaille, toivoen huomisenkin olevan yhtä hyvä päivä. ♥ Kauniita unia!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

6 kommenttia “Hyvän päivän päätös!

 1. Hei Miia !<br />
  <br />
  Olikohan eilisessä jotain taikaa….minullakin oli tosi ihana maanantai ja menin hymy huulilla nukkumaan :)<br />
  Tottakai vaikuttaa myös tähän päivään, kun heti herätessä oli hymy huulilla ja mieli iloisena eilisen muistot mielessä :)<br />
  <br />
  Ihanan näköinen makuuhuone, niin raikas tuo valkoisen ja vihreän yhdistelmä. Huomasin Stingillä nököttävät linnut ja tuon rönsykasvin….nehän olivat juuri olohuoneen pöydällä. Mitä sinulla on nyt olohuoneen pöydällä noitten tilalla? <br />
  <br />
  Aurinkoista ja iloista viikon jatkoa sinulle 🙂

  1. Sari: En tiedä, monella tuntuu eilinen sujuneen normaalia paremmissa tunnelmissa. 🙂 Oma hyväntuulinen olotila varmasti myös vaikuttaa positiivisesti päivään, pieniin epäkohtiin ei samalla tavalla tarttua kuin huonotuulisena. :)<br />
   <br />
   Tarvitsin olohuoneen pöydällä ollutta tarjotinta eilen keittiössä ja siirsin tarjottimen päältä tavarat toisiin paikkoihin. 🙂 Olkkarin pöydällä on nyt kimppu valkoisia ruusuja, käsirasva ja kaukosäädin. :D<br />
   <br />
   Aurinkoista päivää sinullekin! &hearts;

 2. Ihana päivä takana! ja kiitos kivasta blogista. <br />
  <br />
  Tuo uusi banneri ei kuitenkaan ole mielestäni kovin onnistunut. Siinä näyttäisi olevan pääosassa &quot;ei niin kauhean valokuvauksellinen&quot; ovi. Mustan palkin uudelleen sijoittelulla siitä voisi saada toimivamman.

  1. SariElla: Kiitokset! 🙂 Eilinen oli ihmeellisen hyvä päivä ja onneksi tämä tiistaikin on toistaiseksi rullannut eteenpäin aika mukavasti. :)<br />
   <br />
   Kiitokset ajatuksistasi bannerin suhteen. Taustalla oleva kuva on vaihtuva ja tuo musta palkki keskellä on kiinteä elementti. Sekä kuva että mustan palkin suhde kuvaan elävät kuvavaihdosten myötä. 🙂 Tuo kuva oli ainoa kauempaa otettu vaakasuuntainen kuva vaatetanko-uudistuksestani jonka halusin ensimmäisenä tuohon uuteen banneriini. Seuraavaksi sen tilalle tulee todennäköisesti parvekekuva, kunhan saan kukat ja kasvit paikoilleen ensin. 🙂

 3. Moi Miia. Milloin olisi niitä &quot;parin viikon asukuvia &quot; tulossa..malttamattomana täällä odotellaan!😀

  1. Alli: En ole vielä ehtinyt purkamaan kuvia muistikortilta ja puhelimesta koneelle, mutta tulossa on noin viikon sisään. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *