Harri Koskinen & Lantern -valaisin!

Kun puhutaan fanittamisesta, tulee ensimmäisenä mieleen teini-ikä ja liuta näyttelijöitä sekä laulajia, joita tuli seurattua sydämen kuvat silmissä. Sydän ei näin vanhimmiten jaksa enää innostua samalla tavoin kuin nuorempana, mutta sykkii se minunkin pumppuni – fanitan nimittäin muutamaa designeria, joiden joukosta löytyy mm. Harri Koskinen. 🙂 Koskisen suunnittelema K-tuoli on profiililtaan yksi maailman kauneimmista tuoleista, muita tuttuja luomuksia ovat Iittalan Sarjaton -astiat, Artekin HK-sarjan huonekalut, Jalo Helsingin Kupu-palovaroittimet sekä Valoarten Korona -valaisimet. Miehet tunnistavat Koskisen enimmäkseen Genelecin kaiuttimien ja Olvin pullojen välityksellä. Yhtä kaikki, tuttu mies monen tunnetun tuotteen ulkoasun takana. 🙂

Omakotivalkoinen_14042016_3335.jpg

Omakotivalkoinen_14042016_4162.jpg

Miehen siirrettyä Genelecin kaiuttimet studioonsa, on kotona ollut iso Harri Koskisen mentävä aukko. 🙂 K-tuolia olen joskus harkinnut, samoin kuin Artekin HK-sarjan ruokapöytää, mutta kumpikin kaluste tarvitsee ympärilleen tilaa ja avaruutta, jota omassa tuvassani ei ole ollut tarjota. Myös Korona -pöytävalaisin on ollut hilkulla muuttaa meille asumaan, mutta sen halkaisija on piirun verran liian suuri olohuoneen tasolle laitettavaksi. Iittalan Sarjaton -sarjan astioilla on ihana tarina ja ideologia taustalla, mutta olen aika tiukka täti ja tykkään että astiat ovat yleisilmeeltään samaa sarjaa (eli perusvalkoisia). 🙂

Omakotivalkoinen_14042016_3355.jpg

Omakotivalkoinen_14042016_8718.jpg

Koskisen Iittalalle suunnitteleman Lantern -valaisimen kanssa minulla on pitkä historia, olen nimittäin ostanut valaisimen 1,5 vuoden aikana (nettikaupan välityksellä) jo kolmesti, mutta kahdella ensimmäisellä kerralla jouduin toteamaan valaisimen menneen säpäleiksi postin käsittelyssä. Kolmas kerta toden sanoi ja viime viikolla tilaamani valaisin saapui eilen ehjänä perille. 🙂 Nyt minulla on pala Koskista kotonani ja makuuhuoneen pimeä peränurkka kauniisti valaistuna. ♥

Omakotivalkoinen_14042016_3332.jpg

Omakotivalkoinen_14042016_3347.jpg

Valaisimet näyttävät upealta String -sarjan kevytrakenteisissa hyllyissä, sekä isoissa että pienissä. Pocket -hyllyyn ei ihan jokainen valaisin kuitenkaan mahdu ja aikamoisen läpikäymisen saa tehdä löytääkseen hyllylle valaisimen joka mahtumisen lisäksi myös näyttää hyvältä. Iittalan Lantern täyttää molemmat kriteerit – siro, pelkistetty, kaunis, pehmeä, tyylikäs ja kooltaan oikea.

Omakotivalkoinen_14042016_3344.jpg

Ihanaa ja aurinkoista päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

10 kommenttia “Harri Koskinen & Lantern -valaisin!

 1. Hei Miia<br />
  Lantern on ihan ehdoton suosikkini. Meillä on niitä neljä, kaksi pientä ja loput<br />
  isoja. Isot korvaavat olkkarissa ns. pöytälämput ja vihdoin voin sanoa, että löysin<br />
  elämäni valaisimet. Yksi pieni majailee keittiön kaapin päällä yhdessä valkoisten<br />
  maljakkojen kanssa ja toinen ruokapöydän päädyssä. Näyttää sopivan erinomaisesti<br />
  String hyllyyn, kuin siihen tehty. Aiotko poistaa Iittalan merkin? Itse poistan aina kaikki<br />
  tuotteeseen kuulumattomat tarrat. Osa ihmisistä haluaa ne ehdottomasti säilyttää.

  1. Raili: Lantern valaisee todella kauniisti ja pehmeästi, isompi koko on varmasti upea katseenvangitsija. &hearts; Pieni Lantern on kuin tehty String Pocketin kanssa yhdistettäväksi. Iittalan tarraa en ollut ajatellut ottaa pois sillä se ei minua häiritse, mutta kenties raapaisen sen irti jos se helpolla irtoaa. 🙂 Yleensä olen pitänyt tarrat kiinni siihen asti kun ovat itse siististi pysyneet, osa on irronnut ensimmäisen pesun yhteydessä ja osa on niin tiukkaan kiinni että niitä saisi pinseteillä alkaa riipimään irti. Sen takia minulta löytyy kaksi Essence-lasiakin joissa tarrat vielä pilkottavat. 🙂

 2. Moi, Luen mielelläni blogiasi, kiitos siitä! Yksi asia kuitenkin häiritsee, nimittäin liian monet kuvat blogitekstin yhteydessä. Esimerkiksi juuri tämä postauskin olisi ollut parempi kokonaisuus vähemmällä kuvamäärällä. Maksimissaan 4 olisi riittänyt samasta kohteesta vallan mainiosti ja asia olisi tullut havainnollistettua. Eikö vähemmän ole enemmän juuri kuvien määrissäkin?

  1. Risso: Kiitokset kommentistasi! &hearts; Itse tykkään katsella kuvia ja jos jokin tuote minua kiinnostaa, haluan nähdä siitä mahdollisimman monta kuvaa mahdollisimman monesta kuvakulmasta. Tässä postauksessa kuvia on minusta sopiva määrä, osassa valo on päällä ja osassa pois, jotta näette valaisimen molemmin tavoin. 🙂

  1. Lantern: Kauppa ei ollut syyllinen valaisimien rikkoontumiseen, ne olivat ehjänä lähteneet heidän varastoltaan. Kauppa oli Sokos, jossa valaisin oli S-etukorttitarjouksessa joskus muinoin. 🙂

  2. No ei anna kauhean hyvää kuvaa valmistajasta kuitenkaan. Täytyyhän heidän ymmärtää, millainen määrä tuotteita nykyään postin välityksellä kulkee ja valmistaa kuljetuslaatikot sen mukaisesti. Reklamoitko Iittalalle?

  3. Lantern: En reklamoinut Iittalalle koska rikkoutuminen oli postin syytä. Sokos lieneen hoitaneen asian eteenpäin parhaaksi katsomallaan tavalla. Valaisin itsessään oli kyllä pakattu hyvin, sen suhteen ei ollut mitään moitittavaa. Joskus tavara tuppaa hajoamaan kuljetuksen aikana, oli kyse lasista, teräksestä tai puusta. Olen itse taistellut Postin kanssa parin hajonneen ja hävinneen paketin kanssa ja sen vuoksi käytän nykyisin Matkahuollon pakettikuljetusta mikäli vaan mahdollista.

  4. Itselläni on kaksi kirkasta tuikku-Lanternia ja maljakko, tykkään! Postista tuli mieleeni, että miten sen metallilaatikko-mikä-lie -postituksen kanssa lopulta kävi, johtiko reklamaatio jatkotoimenpiteisiin kuten lupailit/harkitsit? En muista oletko postannut myöhemmistä vaiheista, tai sitten multa on mennyt ohi…

  5. Sirusini: Kirkas Lantern-tuikku on kaunis. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Posti ei ottanut vastuuta paketin hajoamisesta, heidän mielestään on täysin normaalia että vahva teräskin joskus hajoaa heidän käsittelyssään ja vika on minun, koska pakkasin tuotteet vain suojakääreeseen ja kaksinkertaiseen pahvilaatikkoon. 😀 Eivät olleet valmiita korvaamaan edes postituksen summaa ja siitä syystä lähetän jatkossa kaikki omat pakettini matkahuollon kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *