Minilomalle lompsis!

Kun muu perhe käänsi aamu kuudelta tyytyväisenä kylkeä, olin minä jo matkalla lomakohteeseen. 🙂 Pieni irtiotto siskon kanssa tekee meille molemmille hyvää, eikä yhteinen laatuaikakaan ole pahitteeksi tässä arjen pyörityksessä. ♥︎ Lomareissumme kestää vain muutaman päivän, joten matkapakkailut oli hetkessä hoidettu. Tärkein matkavarusteeni on minikokoinen teippiharja, jolla saan trenssistäni karvat ja haituvat putsattua. Kohteessa lämpötila on 15°c tietämillä ja viimein tarkenen ottaa ohuemman takin käyttöön. 🙂

Omakotivalkoinen_30042016_2.jpg

Semmoista menoa tällä kertaa, illemmalla lisää lomakuulumisia, kun pääsen takaisin koneen ääreen. 🙂 Kivaa sunnuntaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *