Auringonvaloa silmille, korville & sydämelle!

Iltaisin kodin paras paikka on ehdottomasti auringossa kylpevä makuuhuone… Tänään aurinko on ihanan korkealla ja halusin tulla äkkiä jakamaan tämän tunnelman teillekin. ♥︎

IMG_4112.jpg

IMG_4116.jpg

IMG_4115.jpg

IMG_4108.jpg

Illan tunnelmaan sopii Nicky Byrnen euroviisubiisi Sunlight, joka soi parhaillaan koneella taustalla tätä postausta sängyssä näpytellessä. Uskon että tämä(kin) biisi pärjää viisuissa hyvin. 🙂

Huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

12 kommenttia “Auringonvaloa silmille, korville & sydämelle!

 1. Mahtavia aurinkoisia aamuja ollut täälläkin päin :). Mie en tiä yhtään tämän vuoden Euroviisu kappaletta :/…tämä ohan hyvä biisi ja videotaki ihan kiva "katellla" :). Täytyy myöntää, en edes tiä kuka on Suomen ehdokas? Onko se Saara Aalto? Tuliko bongo?

  1. Päivi S: Suomea edusti Sandhja, joka ei päässyt semifinaaleista jatkoon. Saara Aalto olisi saattanut napata finaalipaikan, mutta sitä kai on turha spekuloida enää tässä vaiheessa. 😀

 2. Eikö sulla ole missään verhoja? 😮 Muistan, kun jossain vaiheessa olohuoneessa oli verhot, ja sitten ne katosivat, ja joku kysyi niistä kommenteissa. En vain ikinä nähnyt vastausta kommenttiin, heh 😀 Joten pahoittelen, että kysyn nyt sitten uudestaan. 🙂

  1. Jenni: Tällä hetkellä ei ole verhoja missään huoneessa. 🙂 Pesin olohuoneen verhot ja ne menivät kasaan sen verran paljon että alasauma pitää purkaa ja toivoa että pituus riittää pienellä taitteella. En ole jaksanut ryhtyä ompelupuuhiin vielä mutta yritän viimeistään syksyksi saada verhot takaisin ikkunaan. 🙂

 3. Sänky on aivan liian iso tuohon tilaan ja muhkea petaus ja sängynpääty korostavat vaikutelmaa entisestään. Pikkuinen String ja jakkarat näyttävä ihan rimpuloilta sängyn vieressä. Mittasuhteet siis mättää tässä sisustuksessa.

  1. Sänky: Minusta petaus ei ole muhkea vaan hyvin maltillinen olematta kuitenkaan litteä kuin lettu. 🙂 Mittasuhteetkaan eivät ole mielestäni menneet mönkään, String, jakkarat ja valaisin näyttävät kaikkien parisänkyjen vieressä samalta… hyvältä! 🙂

  1. Soili: Niin on, harmi ettei live-esitys ollut niin säkenöivä kuin tuo video ja suloinen ex-Westlife mies tipahti pois finaalista. ♥

 4. Ihanan valoisa makuuhuone! Ihan mieletöntä, että sängystä on kahdesta ikkunasta näkymä ulos! En ole aiemmin huomannut seikkaa, tai et ehkä ole aiemmin postannut tuota kuvakulmaa blogissasi. Minusta se on ehdottomasti huomioitava plussakohta kauniissa asunnossasi!

  1. Anne: Tuo on yksi tämän kodin valttikorteista, sängynpäätyä vastapäätä olevasta ikkunasta näkee kaiken lisäksi merelle, ei yhtään hullumpaa sekään. 🙂 Sängyssä on ihana istua ja katsella meren kimallusta. ♥ ♥

 5. Hei, olen huomannut ettet sisusta tekstiileillä esim. verhoja en ole ikkunoissa nähnyt pitkiin aikoihin. Onko teillä kodissa paljon kaikua ja jos on, häiritseekö se? Voisin kuvitella että äänet kantautuvat paremmin naapureihin vai millaiset on äänieristykset 2000-luvun kerrostalossa? Olen ajatellut vaihtaa uudempaan taloon niin uteliaana kyselen 🙂 Kiitos vastauksesta 🙂

  1. Irina: Olohuoneessa on ollut verhot, mutta ne menivät pesussa kasaan ja vaativat alasauman avaamisen ja korjausompelun jotta ne voisi ripustaa takaisin. 🙂 Olen laiska niiden suhteen ja koska tykkään myös tästä verhottomasta lookista, en ole pitänyt kiirettä. :)<br />
   <br />
   Meillä on talossa aika hyvät äänieristykset, naapureiden äänet eivät kuulu oikeastaan koskaan (yläkerrassa ja seinänaapureina lapsiperheitä). En ole saanut myöskään palautetta naapureiltani että meidän perheen mekastus häiritsisi. 🙂 Taloja rakennetaan eri tavoilla, meidän talo on erittäin hyvin tehty, osittain paikalla valetut elementit yms. harvinaisempaa rakennustapaa. Ensimmäisen kotini ostin rakennusvaiheessa YIT:ltä ja siellä naapureiden äänet kuuluvat selvemmin. Katosta kuului töminää, hissin kulkeminen kuului suhinana ja käytävässä juttelu raikui sisälle huoneistoon. En kokenut ääniä sielläkään kuitenkaan häiritseväksi, olen tottunut kerrostaloelämään ja elämän ääniin ilmeisestikin. Nykyisessä kodissa on kuitenkin hipihiljaista, paitsi silloin kun itse mekkaloimme ja ääntelemme. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *