Suuri Orthex-ruukkuarvonta suoritettu!

Orthexin ruukkuarvonnan osallistujamäärä oli mieletön, kiitos kaikille osallistujille! ♥︎ Palkintoja on jaossa yhteensä neljä, päävoittona 5-osainen Orthex Eden -ruukkusetti ja extrapalkintona kolmelle onnekkaalle Eden -yrttiruukku & siemenet oman yrttipuutarhan alkuun saamiseksi. 🙂

OMAKOTIVALKOINEN_ORTHEX_ARVONTA_06052016

Eden -yrttiruukut lähtevät matkaan Jenni Eveliinalle, Henkulle ja Gretalle! Olkaahan yhteydessä minuun osoitteeseen __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi, niin saadaan paketit mahdollisimman nopeasti teille perille ja yrtit kasvuun! 🙂

OMAKOTIVALKOINEN_ORTHEX_ARVONTA_06052016

Päävoitto suuntautuu nimimerkin perusteella Vaasaan Vaasan Vadelmasorbetille! Olethan yhteydessä minuun pikimmiten osoitetietojesi ja puhelinnumerosi kera (monipakettilähetys kotiinkuljetettuna) – __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi. 🙂

Onnea kaikille voittajille ja kiitos kaikille osallistujille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *