Kesämielellä!

Tänään on koko päivä mennyt ulkopuuhissa äidin terassia, köynnösritilöitä ja kukkaistutuksia laitellessa. 🙂 Omalla parvekkeellakin alkaa olla jo kesäiset tunnelmat ja vielä pitäisi isot valkoiset istumatyynyt löytää lattialle…

Omakotivalkoinen_08052016_4139.jpg

Omakotivalkoinen_08052016_4151.jpg

Omakotivalkoinen_08052016_4157.jpg

Omakotivalkoinen_08052016_4160.jpg

Omakotivalkoinen_08052016_4144.jpg

Parvekkeelta toivottiin eilisen postauksen yhteydessä videota ja sellaisen teille kuvasin. Parveke on aika pieni ja sisustukseltaan vielä hieman keskeneräinen, mutta väliäkös tuolla kun ilma on niin ihana että se paikkaa kaikki mahdolliset puutteet. 🙂 Lempeää sunnuntai-illan jatkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

21 kommenttia “Kesämielellä!

 1. Miksi nou tuolit katsovat sisälle eivätkä parvekkeelta ulos? En ole ennen nähnyt tuollaista, koska eikös yleensä mielummin katsota kauniita maisemia, kun kotia ikkunasta. Toivottavasti ymmärsit mitä tarkoitin. 😉

  1. Kukka: tykkään istua parvekkeella tietokoneen kanssa ja nassu ulospäin istuessa ei näe näyttöä ollenkaan. 🙂 Ihan käytännönsyistä siis tuolit ns. väärinpäin. 🙂

  1. Tanja: Isommat kaksi ruukkua ovat Casa Stockmannin ja pieni pyöreä ruukku on kukkakaupan valikoimasta. 🙂

  1. yhteistyöpöytä: Ei ole saanut lähtöpasseja. 🙂 Tyttö leikki huoneessaan kauppaa ja halusi isomman pöydän, oli viemässä lainaksi olohuoneen pitkulaista pöytää mutta kielsin ja kompromissina lainasin hänelle parvekkeella olleen Jotexin Färghem-pöydän. 🙂

  1. pöytä ja ruukut: Tuossa juuri ylemmälle kommentoijalle vastasinkin että Jotexin pöytä on tytön kauppaleikeissä myyntitiskinä ja tytön yöpöytä tuli paikaamaan parvekkeelle. 🙂 Ruukuista postaan puolentunnin sisään… paljastan missä ovat. 🙂

 2. On onneksi tulossa:) <br />
  Pitää miettiä omankin parvekkeen kukkahommia pikkuhiljaa.Laitan varmaan perinteisempiä kukkia ei siis viherkasveja.<br />
  Onko uusi pöytä ? Voisiko järjestystä miettiä toisinpäin nuiden tuolin suhteen? Nythän näkymä on sisälle käsin eikä ulos luontoon?Ja ryhmitellä kukat erilailla, miksi sirottelet niitä joka puollelle?

  1. Kesä: Nyt on hyvä aika istuttaa muratteja ja vastaavia kasveja, myös kesäkukkia on ihanasti kaupat pullollaan. &hearts; Pöytä on vanha, ollut siellä sun täällä mutta viimeisen vuoden tytön yöpöytänä. Teimme kauppaleikkien takia vaihdoksen neidin kanssa kun tarvitsi myyntitiskiksi isomman pöydän. :)<br />
   <br />
   Tuolit ovat käytännönsyistä selkä maisemaan päin, toisin päin ilta-auringossa istuessa tietokoneen näyttöä ei näe. Tykkään sirotella kukkia ja onhan siinä selkeä ryhmäkin niitä muodostunut. 🙂

 3. Hei Miia! Niin kaunista teillä. Kysyisin sinulta minkälainen pöytä kannattaisi ostaa panton tuolien kaveriksi lasitetulle parvekkeelle(.saisi laskea kahvikupposen) Tuolija on 2 ja ne on valkoisia.Parveke ehkä saman kokonen kun sulla.-Aurinkoa sinne!

 4. Mistä hommasit parvekkeelle mustat järvikivet renustamaan laattoja?<br />
  Harmi kun olen Kuopion suunnalta etsinyt, eikä missään tunnu olevan.

 5. Moikka<br />
  Olen aina ajatellut, että tuolit ovat noin päin kuvauksen ajan, jotta tulee<br />
  kivempia kuvia kun taustalla on maisema. Tuollaiset kevyet tuolithan <br />
  kääntää sekunnissa miten päin milloinkin huvittaa ja on tarpeen.<br />
  Jos mulla olisi parveke, kopioisin kyllä tuosta monta asiaa. On se sen verran<br />
  hieno.

 6. Kuinka ollakkaan äitisi ihastuikin Orthexin ruukkuihin, niin sattumalta pääsitkin niistä eroon. Katso nyt vauvapalstalta kuinka paljon ihmiset jaksavat ihmetellä touhujasi. Oma koti valkoinen-asiaa sisustuksesta. Kaikesta huolimatta hyvää viikkoa vaikka läpinäkyvyytesi jaksaa ihmetyttää.

  1. Huhhuh: No voi herranen jestas sentään, on se ihme että oma äitinikin meni niihin ihastumaan, kuten myös lähes 300 ruukkuarvontaan osallistunutta lukijaanikin. 🙂 <br />
   <br />
   Minua ei kiinnosta tuon taivaallisen vertaa mitä minusta vauvapalstalla jauhetaan, antaa palaa vaan siellä ihan rauhassa jos se teidän elämäänne ilostuttaa. Minua se ei hetkauta suuntaan eikä toiseen, enkä ole kiinnostunut lukemaan tai antamaan teille palstatilaa blogistani. Ikävät ihmiset ja asiat eivät kuulu elämääni. <br />
   <br />
   Toivottelen sinulle ja kumppaneillesi aurinkoista kesän odotusta asenteestasi huolimatta!

 7. Minkä lajin kasvi tuossa pöydällä tuolien vieressä on? Onko helppohoitoinen? Kiva jos voisit antaa vinkkejä helppohoitoisista kasveista. Meidän hoidossa on lyhyen ajan sisällä kuollut kaksi kultapalmua. Rönsyliljat ainoita mitkä näyttää menestyvän 🙂 Blogiasi on ilo seurata!

  1. KS: Pikkupöydällä oleva kasvi on peikonlehti, on yksi helppohoitoisimmista viherkasveista joita tiedän ja oma suosikkini. &hearts; Kultaköynnös on myös helppohoitoinen ja viihtyy hyvin kuivassa sisäilmasa myös talviaikaan. Araliaa suosittelen myös, viihtyy omassakin hoidossani ja se on paljon. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *