Loppuraportti Sensain ihonpuhdistustuotteista!

Sensain loppuraporttipostaus on odotuttanut itseään aivan liian kauan, sillä jouduin hieman muokkailemaan ihonhoito-ohjelmaani. Putsari jonka nimeen viime syksynä vannoin osoittautui päivittäisessä käytössä liian peseväksi ja tiputin sen pois puhdistusrutiineistani. Täydellinen tuotekombinaatio on kuitenkin löytynyt ja kymmenen viikkoa olen tällä uudella reseptillä kauneuttani hoitanut. 🙂

Omakotivalkoinen_13052016_4253.jpg

Ihotyyppi muuttuu vanhetessaan ja entinen rasvaisuuteen taipuvainen sekaihoni kärsii nykyisin pintakuivuudesta. Kuivaksi en ihan vielä ihoani sanoisi, mutta sinne suuntaan ollaan selvästi menossa ja hoitotuotteiden merkitys kasvaa kasvamistaan. Muutamien kokeilujen kautta olen löytänyt itselleni täydelliset kasvojenhoitotuotteet, jotka puhdistavat, pienentävät t-alueen ihohuokosia, kosteuttavat riittävästi ja ennaltaehkäisevät ei-kaivattujen lisäryppyjen syntymistä. 

Omakotivalkoinen_13052016_4263.jpg

Sensain neliosaiseen ihonhoito-ohjelmaan kuuluu esipuhdistus, syväpuhdistus, kosteuttava hoitoneste ja kosteusvoide. Esipuhdistukseen käytän Silky Purifying Cleansing Oil -öljyä, joka puhdistaa tehokkaasti meikin ja lian. Toisen vaiheen syväpuhdistukseen kokeilin tuubin verran Sensain samettisesti vaahtoavaa Silky Purifying Cleaning Soap – puhdistusvoidetta, mutta totesin sen olevan päivittäisessä käytössä liian voimakkaasti pesevä ja kuivattava. Puhdistusvoidetuubin tyhjennyttyä pesin hetken aikaa kasvoni pelkällä esipuhdistusöljyllä ja simsalabim, täydellinen putsari kuivakalle iholleni oli löytynyt!

Silky Purifying Cleansing Oil -öljy jättää ihon ihanan pehmeäksi ja kosteutetuksi, iho tuntuu puhtaalta ja silkkiseltä. Viimeisetkin mustapäät ovat kadonneet ja hormoninäppyjä ei ole ilmaantunut kuukausiin. Sensain hoito-ohjelman juju on kaksiosaisessa puhdistuksessa ja rikon tahallisesti sääntöjä sillä minulle sopii parhaiten tämä yksiosainen versio. 🙂 Runsaammin meikkiä käyttävien kannattaneen uskoa Sensain ammattilaisia, mutta vähän meikkaaville kuivaihoisille riittää yksi puhdistustuote. Eri ihotyypeille on erilaiset tuotteet, kuivalle tai kuivuuteen taipuvaiselle iholle sopii suosikkiöljyni sijaan myös toisen asteen puhdistusryhmään kuuluva maitomainen Silky Purifying Milky Soap.

Kerran viikossa teen tehopuhdistuksen entsymaattisella Silk Peeling Powder -kasvojenkuorinta-aineella. Silkkipuuterin muodossa oleva kuorintajauhe vaahdotetaan kämmenellä veden kanssa ja hierotaan pyörivin liikkein kasvoille. Hellävarainen kuorinta on tehokas apu epäpuhtauksien ja kuolleen ihosolukon poistamiseen. Parasta on kuitenkin oma peilikuva kuorinnan jälkeen – iho hohtaa todella kauniina ja kuulaana enkä ole moista efektiä ennen nähnyt, vaikka kuorinta-aineita ja kasvonaamioita on tullut käytettyä säännöllisesti viimeiset 20 vuotta.

Omakotivalkoinen_13052016_4245.jpg

Kosteutuksessa olen kokeillut pariakin eri hoitotuotetta sekä niiden yhdistelmää ja parhaiten omalla ihollani toimii Cellular Performance Lotion II -hoitonesteen ja saman tuotesarjan kosteusemulsion yhdistelmää. Hoitoneste ravistellaan pullosta suoraan kämmenelle ja levitetään kasvoille kauttaaltaan (myös silmänympärysiholle). Tämä jo pelkästään riittäisi minulle kosteutukseksi, mutta parhaimman lopputuloksen saamiseksi levitän kasvoille ohuen kerroksen Cellular Performance Emulsion II -kosteusvoidetta. Ihoa syksyllä vaivannut mosaiikkimainen halkeilu ja hilseily on historiaa, kuten myös mustapäät ja ilkeät finnit. 

Omakotivalkoinen_13052016_4257.jpg

Omakotivalkoinen_13052016_4261.jpg

Ihonhoidossa vannon ehdottomasti Sensain nimeen! Jos et ole löytänyt vielä itsellesi omaa luottotuotesarjaa, suosittelen kääntymään Sensain puoleen ja kokeilemaan ainakin esipuhdistusöljyä ja hoitonestettä. Vannon kautta kiven ja kannon että näihin kahteen tuotteeseen ei yksikään kuivaihoinen tule olemaan tyytymätön! ♥︎ 

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

10 kommenttia “Loppuraportti Sensain ihonpuhdistustuotteista!

 1. Samat tuotteet käytössä 👍🏼 Jo yli 20 vuotta sitten totesin parhaiksi. Silloin tällöin erehdyn kokeillaan muita merkkejä, mutta aina palaan näihin 😍 Plussaa myös, että sama tuote käy silmänympärysiholle.

  1. Kati: Minäkin liityn Sensain vannoutuneisiin kannattajiin! 🙂 Korkean hinnan vuoksi en raaskinut näitä aikaisemmin lähteä kokeilemaan, mutta näin jälkiviisaana totean että olisi todellakin pitänyt. Olisi monet iho-ongelmat jääneet kokematta ja huonoiksi osoittautuneet tuotteet testaamatta. 🙂

 2. Kiinnostaisi kyllä kokeilla mutta nuo hinnat laittavat harkitsemaan. Kuinka riittoisia nuo ovat olleet, esim. tuo putsari päivittäisessä käytössä – kauanko kestää?

  1. Anne: Sensain tuotteet ovat todella riittoisia, itselläni öljy ja putsari kestää noin 12vkoa, kosteusvoide ja hoitoneste hieman viikon vähemmän. Sensaista on saatavana myös pienempi kokeilupakkaus, jossa puhdistusöljy, putsari, neste ja voide samoja kuin mitä itsekin käytän / käytin. Myös maksuttomia testereitä kannattaa kysyä, Stockmannilta saa sellaisia ainakin, ja Sokos Emotion myymälöistä saa testeripurkkiin mukaan jos ei valmiita näytteitä ole jaettavaksi. Pienet näytepullotkin kestävät noin viikon, joten niistä saa ihan hyvän ensivaikutelman tuotteiden tasosta. 🙂

  2. Kuulostaa hyvältä 🙂 Pitäisi vielä tosiaan testata mitä iho sanoo…aina toki se riski että jääkin sitten ihan koukkuun 😀 Tiedätkö saako tuollaista kokeilusettiä jostain verkkokaupasta? En ainakaan pikaisella googlauksella löytänyt.

  3. Anne: Stockmann on ainoa verkkokauppa josta kokeilusettiä on saanut, Sokoksella se kuuluu vain myymälävalikoimaan. Kannattaa käydä kurkkimassa Stockmannille aina välillä, nyt tuotteita on myynnissä sen verran vähän että kohta varmasti saavat uuden erän ja samalla varmasti settiäkin taas saa nettikaupasta. 🙂

 3. Sensai on loisto sarja. Myös heidän meikkipuuteri on ollut käytössäni jo nuoresta tytöstä asti – yli 25v.. Äidiltä tyttärelle. Sävyjä olen vain vaihdellut . Suosittelen kokeilemaan mm. ihon puhdustukseen/heleyttämiseen hydrafacial hoitoa kosmetologilla (vain harvassa paikassa ko.laite) kävin 3vk sitten ja tulokset olivat enemmän kuin hyvät. Itse olen seka/herkkä/kuivaihoinen . Oli vain mainittava tästä sillä olen niiiin tyytyväinen ja aion käydä toistamiseen kesän aikana.

  1. Kuukuu: Meikkipuuteria en ole vielä testannut, luottotuotteeni on vuosia ollut Diorilta. Tuo hydrafacial hoito täytyy laittaa korvantaakse, sellaiselle voisi olla tarvetta kesän lopussa kun hiki on virrannut helteiden (joita toivottavasti saamme) takia. 🙂

 4. Miksi ihmeessä et leikkaa otsahiuksia eri malliin?<br />
  Silmäsi jäävät ihan peittoon tuon taakse !<br />
  Muutenkin polkka näyttää hieman ylipitkältä ja vähän epäsiistiltä …<br />
  Sinua pukisi nuorekkaampi leikkaus ja kasvosi tulisivat paremmin esiin .kaunis nuori nainen .

  1. Otsis: Eri malliin? Piikkisuoraksi tai diagonaalisesti viistoon? Ei ole kumpikaan oma juttuni, tykkään otsiksesta joka pitenee hieman keskeltä sivuille päin. Otsista leikkelen parin viikon välein kun sille päälle satun, kuvassa otsis on vähän pitkähköksi kasvanut muttei vielä haittaa näköä. Täytyneen yrittää leikata se tässä alkuviikon aikana. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *