Makuuhuoneen aarteita & 20% alennusta!

Jos jostakin olen todella tyytyväinen, niin makuuhuoneeni harmoniasta. Huoneessa on juuri oikea määrä naisellisia piirteitä, sopivasti ylellisyyksiä ja paljon rauhallisia elementtejä. Monet buduaarini kalusteet ja sisustustavarat löytyvät myös Stockmannin valikoimasta ja kanta-asiakkaita hemmotellaankin lähestyvän kesäkauden kunniaksi 20% verkkokauppa-alennuksella! 🙂

Omakotivalkoinen_19052016_4339.jpg

Omakotivalkoinen_19052016_16528.jpg

Käsivoide Balmuir  |  Valaisin Louis Poulsen  |  Jakkara Artek  |  Minikulhot BeDesign

Makuuhuoneen lukuvalaisinten kanssa on veivattu vuoden päivät ja nyt asia on lopullisesti taputeltu pakettiin. Mies sai minut luopumaan Louis Poulsenin AJ-seinävalaisinsuunnitelmasta, tosin hänellä oli oma lehmä ojassa sillä teimme vaihtokaupat – minulle toinenkin Aj-sarjan lattiavalaisin ja hänelle vaihdokkina kaapissani köllötellyt seinävalaisin. 🙂 Kumpikin voitti ja sisustusdilemmat tulivat sen myötä selätetyiksi. 

Omakotivalkoinen_19052016_4342.jpg

Omakotivalkoinen_19052016_16530.jpg

 Linnut Normann Copenhagen  | Riippuvalaisin Artek  |  Seinähylly String Pocket  |  Kulho ByLassen  | Kynttilä Skandinavisk  |  Lattiavalaisin Louis Poulsen  | Jarrara Artek

Makuuhuoneen parhaimmat palat ovat alunperin olleet tilapäisratkaisuja, kuten yöpöydiksi pysyvästi jääneet jakkarat sekä nykyinen tapani jättää toinen puoli petauksesta sukellusta varten valmiiksi rempalleen. 🙂 Kauniita lakanoita ei tarvitse piilottaa päiväpeitteen alle ja nukutun yön jälkeinen kosteus pääsee hyvin haihtumaan rennon väljästä petauksesta. 

Omakotivalkoinen_19052016_16529.jpg

Casa Stockmann tyynyliina  | Casa Stockmann aluslakana  |  Casa Stockmann pussilakana

Casa Stockmannin perkalepuuvillaiset hotellilakanat ovat edullisesta hinnastaan huolimatta yhdet parhaimmista unikavereista, ne syrjäyttivät jopa superrakkauteni pellavan. En tiedä ihanampaa kuin pujahtaa väsyneenä näiden viileältä tuntuvien lakanoiden alle pötköttämään. ♥

Omakotivalkoinen_19052016_4333.jpg

OMAKOTIVALKOINEN_STCOM-20PROS_22052016_A

Stockmann tarjoaa kanta-asiakkailleen 20% alennuksen kaikista kodin osaston normaalihintaisista tuotteista kalusteita, mattoja ja valaisimia lukuunottamatta. Alennus on voimassa vain verkkokaupassa sunnuntaihin 22.5. asti, jonka lisäksi yli 50€ arvoiset tilaukset toimitetaan ilman postikuluja. Erinomainen etu esimerkiksi kesäkodin sisustamiseen, kesän juhlakoristeluun ja vilpoisten hotellilakanoiden hankintaan. Itse hyödynsin aleprosentin pieneen ylläriin sekä asuntokaupat tehneen ystäväni tuparilahjaan. 🙂  Suuntaa suoraan kodinosastolle tästä:

www.stockmann.com/koti

Täältä viileiden vällyjen välistä toivottelen teille leppoisaa myöhäisiltaa!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Stockmann.com / Brändit. Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

7 kommenttia “Makuuhuoneen aarteita & 20% alennusta!

  1. Monet ovat liputtaneet pellavan puolesta,meillä on puuvillaa sekä Ratian puuvillasatiinia.Molemmat hyvät mun mielestä.Toki pellavaa ottaisin,mut sitten kun entiset kuluu puhki☺.Kaunis on sun makkari ja harmooninen.

    1. Aikku: Ratian tekstiileistä olen kuullut paljon hyvää. 🙂 Pellavan puhkikulumista saa tovin odotella. 😀 Minulla haaveena vitivalkoiset Balmuirit, jotka ehkä talveksi ostan… Kaunis kiitos! ♥

  2. Kysyisin nuista artekin jakkaroista, etta onko niissa muuta eroa, kuin jalkojen lukumaara? Ajattelin hankkivani sellaisen, mutta en tieda ottaisinko jakkaran kolmella vai neljalla jalalla. ☺️

    1. Pitju: Ei ole muuta eroa, istuimen halkaisija ja jakkaran korkeus on sama. 🙂 Kolmijalkainen on omasta mielestäni siluetiltaan kauniimpi ja sirompi, nelijalkainen on tukevampi ja klassisempi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *