Superlöytöjä kirppikseltä!

Kesä on kirppistelyn kulta-aikaa ja olen kolunnut Helsingin kirpputoreja jo kolmena viikonloppuna. Hakaniemen kesäkirppis tarjosi ehdottomasti eniten, sieltä mukaani tarttui mm. kassillinen kaunista villasukkalankaa siskolle, neljä Monster High -nukkea tytölle sekä Susanna Clarken kirjoittama fantasiakirja Jonathan Strange & Mr Norrell, josta on tehty saman niminen tv-sarjakin. 

Omakotivalkoinen_06062016_4547.jpg

Omakotivalkoinen_06062016_67167.jpg

Kirppikseltä löytyi myös tämä Global Accessories´n harmaa poncho / viitta, jossa kaunis nahkainen sulkulenksu (en saa päähäni tuon nimeä, tuollainen duffelitakista tuttu suljinsysteemi :D). 

Omakotivalkoinen_06062016_67168.jpg

Miehelle ostin Olymp-merkkisen kashmirneuleen, jonka kunto oli niin moitteeton että epäilen sitä koskaan edes käytetyn. Ihanan pehmoinen ja varmasti lämmin syksyn viileämmässä säässä… Säätiedotus tosin lupasi meille takatalvea, joten neule saattaa päästä käyttöön jo tällä viikolla. 🙂

Omakotivalkoinen_06062016_67169.jpg

Lisäksi ostin kassillisen ihania mustavalkoisia vaatteita, jotka lahjoitin suoraan siskolleni – olivat ihan hänen näköisiään ja maksoivat vain euron kappale… kaikki kelpasivat hänelle Niken sporttihousuja myöten. 🙂 Ensi sunnuntaina taas uudestaan, suuntana olisi Hakaniemen lisäksi myös Hietsun kirppis. 🙂 

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

8 kommenttia “Superlöytöjä kirppikseltä!

 1. Kesän parasta antia ovat nämä ulkokirpparit, joilla tekee mielestäni aina parempia löytöjä mitä itsepalvelukirppareilta. Täytyypä lähteä itsekin sunnuntaina kierrokselle 🙂 <br />
  <br />
  Rose

  1. Rose: Toissa viikon sunnuntaina siellä oli markkinat, viime viikon sunnuntaista en ole varma mutta tulevana sunnuntaina on taas kirppis. 🙂 Alla infoa:<br />
   <br />
   Hakaniemen sunnuntaikirppis kesällä 2016<br />
   <br />
   Toukokuussa 8.5. – 15.5. – 22.5. – 29.5.<br />
   Kesäkuussa 19.6. – 26.6.<br />
   Heinäkuussa 10.7. – 17.7. – 24.7. – 31.7.<br />
   Elokuussa 14.8. – 21.8. – 28.8.<br />
   Syyskuussa 11.9. – 18.9. – 25.9.<br />
   <br />
   Sunnuntaikirpputori on avoinna klo 9-16.<br />
   <br />
   Lisää Helsingin kesäkirppiksiä löydät täältä:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.hel.fi/www/heltu/fi/kirpputorit/&quot; target="_blank">http://www.hel.fi/www/heltu/fi/kirpputorit/</a&gt;

 2. Ostin valkoisen pellavamekon kirppikseltä 50cnt:llä. Karmee tahra rinnuksessa ja ruohonvihreetä polvien kohdalla (ajattelin kirjoa siihen kukkakuvion tai värjätä, kuitenkin paksua ehjää pellavaa ja hyvä mekon malli meikälle).<br />
  Kaupassa bongasin Perlanen valkoisenpyykin pesuaineen ja muistin aiemman vinkkisi ja ostin sen lähi äässistä.<br />
  Pistin tahroihin kotona Perlanea tahraan ja unohin mekon verannan pyykkikoriin. Mies oli pessyt 90deg keittopesussa jotain valkoisia paitojaan ja nakannut tuon pellavamekon täytteeksi. Mekko odotteli tahrattomana, hohtavana henkarilla verannalla kuivumassa…ja mies ihmetteli,miksen ole tota kolttua käyttänyt. Ja nyt luetaan molmmat tätä blogia,mies piilolukijana…

  1. mari: Ihana juttu että perlana tepsi tahroihin, se on kyllä loistava pesuaine joka pitää pyykin vitivalkoisena kuukaudesta toiseen. &hearts; Mieskään ei välttämättä tarvitse jatkossa keittopesuja, jos pesette valkoisen pyykin Perlanalla. Parempaa valkopyykin pesuainetta en tiedä. &hearts;<br />
   <br />
   Terkkuja miehelle sinne piiloon ja ihana kun jätit kommenttia! 🙂

 3. No kylläpäs teillä on hyvät kirppikset siellä Hesassa. Olisi kiva itsekin saada joskus jotain halvalla 😀 Ponchoa etsin itse nyt keväällä, mutta ei löytynyt mieleistä. Ja jos löytyi, niin hinta tiputti pois ostoslistalta.<br />
  Meillä on kirppis niin hankalassa paikassa, ettei sinne jaksa lähteä kuin muutaman kerran vuodessa.

  1. Minna: Täällä on kesäisin ihan mielettömät kirpparit, on Hietsu, Hakaniemen tori ja Jäähalli. Ja Siivouspäivän kirppiksiltä vasta löytöjä tekeekin ja monet aukiot ja puistot ovat täynnä kirppismyyjiä aarteineen. Jos kesällä Helsingin suunnalla piipahdat niin kannattaa ajoittaa reissu niin että pääset esim Hietsun tai Hakaniemen sunnuntai-kirpparilla käymään. Helsingin kesäkirppareiden aikataulut löytyy täältä:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.hel.fi/www/heltu/fi/kirpputorit/&quot; target="_blank">http://www.hel.fi/www/heltu/fi/kirpputorit/</a><br />
   <br />
   Aurinkoista päivää! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *