Kirjoja, kauneutta & keskiviikkokuulumisia!

Inspiraatiokuvia sisältävä valokuvakirja saapui tänään postiluukusta ja apua miten ihana se onkaan. ♥ Tämä ilta vierähtääkin kauniita kuvia ihastellessa ja malttaako sitä nukkumaankaan mennä ajoissa, kuten olisi tarkoituksena. 🙂

Omakotivalkoinen_15062016_4983.jpg

Omakotivalkoinen_15062016_4970.jpg

Omakotivalkoinen_15062016_4999.jpg

Omakotivalkoinen_15062016_5012.jpg

Siellä se yöpöydällä odottaa, kasvin, käsirasvan ja mieheltä saamani Philosophyn Pure Grace -tuoksun alla. Tänään on ollut vähän kiukkumielinen väsähtänyt päivä ja tytön mentyä untenmaille aion pötkähtää petiin, kattaa tarjottimelle kasan suklaakastikkeella kuorutettuja mansikoita ja vaniljajäätelöä, ja oikein kieriskellä visuaalisessa ja herkullisessa nautinnossani. 🙂

Omakotivalkoinen_15062016_5006.jpg

Omakotivalkoinen_15062016_4964.jpg

String-hyllyn lähdettyä kirjoja löytyy nyt sieltä täältä, osa on pinottu korkeaksi pyramidiksi olohuoneen pöydälle ja osa on survottu Deer-seinähyllyyn. Olohuone alkaa ajatuksen tasolla olla taputeltu pakettiin ja nyt pitäisi vain malttaa sinne heinäkuuhun että saan Bemziltä päällisen uuteen Kivik-moduuliin. Postausaiheita onneksi löytyy takataskusta, mm. keittiöön on tulossa uusi ruokapöytä ja blogin 5-vuotisbileet lähestyvät kovaa vauhtia ja luvassa on jotakin extra-kivaa. 🙂

Nyt hellan ääreen laittamaan ruokaa ja katselemaan samalla tabletista Heart of Dixie -sarjaa (suom. sydänmailla). Huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

8 kommenttia “Kirjoja, kauneutta & keskiviikkokuulumisia!

 1. Tiedän, että näistä muutoksista ovat monet kommentoineet ennenkin, mutta kuinka monta ruokapöytää kodissasi on ollut vaikka viim. kolmen vuoden aikana?<br />
  <br />
  Meillä siis pöytä vaihtunut kerran sinä aikana kun tässä asuttu (18 v), viime vuonna hankitut tuolit ovat sentään jo kolmannet.

  1. Vaihtelunhalu: Aika monta pöytää on nähty vuosien varrella, liian monta ja jos voisin ajassa mennä taaksepäin niin olisin jättänyt puolet kokematta. 🙂 Nykyinen pöytä on miehen ja ollut viime syksystä asti minulla &quot;lainassa&quot;. Minulle tarjoitui loistava mahdollisuus uuden pöydän hankkimiseen ja sen myötä mies saa viimein oman pöytänsä omaan kotiinsa. Olisin voinut varmastikin pitää vanhan pöydänkin, mutta koska mieskin sitä tarvitsee ja hänenhän se onkin, oli ajankohta muutokselle nyt oikea. 🙂

 2. Wau, siitä tulikin hieno! &hearts;<br />
  Kirjamuodossa kuviin on mukavampi ja helpompi palata aina uudelleen ja uudelleen. Kiitos myös aiemmassa postauksessa tuosta instagram kuvakollaasiselvityksestä. Oma 6tag-sovellus näyttää kuvat harmittavasti vain listamuodossa.

  1. Kaisa J: Kirjamuodossa on kiva katsella kauniita kuvia. &hearts; Eikö sovelluksessa ole mahdollisuutta katsella kuvia kollaasina? Sellaista ruudukkoa, jota painamalla kuvat menevät inspiskuvien mukaiseen kolmen kuvan vaakariveihin? Minun puhelimessa voin katsella kuvia sekä listana että kollaasina… Tosi kurjaa jos sinulla ei onnistu. :(<br />
   <br />
   Joitakin Instagram-ohjelmia voi ladata myös tietokoneelle, mutten tiedä mikä niistä olisi paras ja miten hyvin ne toimivat. Joillakin olen kuullut sellaisen olevan käytössä ja he voivat navigoida ja lisätä kuvia instaan sovelluksen kautta samalla tavalla kuin puhelimenkin. Tuo voisi olla ratkaisu ongelmaan, mikäli sellainen ohjelma jostakin löytyisi… &hearts;

  2. Muistaakseni edellisessä käyttämässäni sovelluksessa (beta) oli myös tuo kollaasimahdollisuus, mutta muuten sitten oli niin hankalakäyttöinen ja täynnä bugeja, että otin tuon 6tagin takaisin omaan käyttöön. Minulla on koneella myös Gramblr, jolla voi lisätä kuvia instaan, mutta sitä kautta näkyvät vain sieltä lisätyt kuvat. Ja kuvien lisäilykin tuntuu toimivan vähän satunnaisesti.<br />
   No, eipä tämä maailmaa kaatava ongelma ole ollenkaan. 🙂

  3. Kaisa J: Onneksi ongelma ei ole iso, inhottavaa silti että joutuu säätämään tuhottomasti saadakseen kuvat kollaasimuotoon. 🙁

 3. Onko tuo kirja oikeasti tarpeellinen, kun samat kuvat voi katsella netissä? Laitoithan lapsesi piirustuksetkin minimalismin nimessä sähköiseen muotoon.

  1. Silky: Ei se tarpeellinen ole, sitä ei voi syödä jos tulee nälkä. 🙂 Ihana se silti on ja siksi rahansa arvoinen. &hearts; Tytön kauneimmat piirustkset ja askartelut ovat tallessa kuvien lisäksi. Kaikkea ei kuitenkaan voi säästää (tyttö piirtää joka ikinen päivä hienoja kuvia ja askartelujuttuja) ja ne jotka eivät ole &quot;mielettömiä&quot; kuvataan ja sen jälkeen pistetään paperinkeräykseen. Tyttö itse päättää mitkä haluaa säästää fyysisessä olemuksessaan enkä minä puutu asiaan millään tavoin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *