Koukussa Calvin Kleiniin!

Viime syksynä ostamani Calvin Kleinin modaalista valmistettu pyjama on pysynyt uudenveroisessa kunnossa ja kun sain House of Brandonilta mahdollisuuden pienimuotoiseen blogiyhteistyöhön, tiesin heti mihin tuotteeseen heiltä saamani lahjakortin hyödynnän. Ostoskoriini päätyi Calvin Kleinin pumpulinpehmeästä puuvillasta valmistetut kapeat olohousut sekä kevyet mikrokuituiset bralette-malliset rintaliivit, joita on mukava käyttää helteisillä ilmoilla… jos ne helteet vaan nyt palaisivat takaisin. 🙂

Omakotivalkoinen_17062016_5028.jpg

Omakotivalkoinen_17062016_CalvinKlein.jpOmakotivalkoinen_17062016_5017_4.jpg

Oloasu-kategoriaan kuuluvat CK:n leggingsit ovat unelman ohuet ja niin pehmeät, että tuntuu kuin olisi käärinyt jalat pumpuliin. Parin viikon ikäiset pöksyni ovat todella joustavat ja kevyet unikaverit jopa hikoiluttaviin kesäöihin. Kaarituettomat bralette-liivit ovat hyvin pelkistetyt ja mukavan rennot. Kevyen tuen antavat liivit ovat liukaspintaista mikrokuitua, alaresori ja olkaimet hieman joustavaa kuminauhamaista materiaalia. 

CkBra.jpgOmakotivalkoinen_17062016_5020_4.jpg

Calvin Kleinin alusvaatteet ovat kivan sporttisia mutta kuitenkin sen verran klassisia että ne sopivat päivittäiseen käyttöön. House of Brandonin kesäalesta löytyy lisää kivoja tuotteita sekä miehille että naisille, aleosaston valikoimaa pääset selaamaan vaikkapa tästä:

www.houseofbrandon/ale

Mukavaa iltaa kaikille ja huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: House of Brandon. Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *