Synttäriarvonnan voittajat!

Valtavasti kiitoksia kaikille synttäriarvontaan osallistuneille! ♥ On ollut ihana lukea kommenttejanne ja oppia pikkiriikkisen tuntemaan nimimerkkien takana olevia persoonia. Te olette ehdottomasti maailman parhaita, suurella sydämellä! Olisin mielelläni halunnut jakaa palkintoja teille kaikille ja vähän harmittaa että palkintoja on jaossa vain viidelle, tämä on näissä arpomisasioissa aina se huono puoli. ♥ Onneksi on Random.orgin numeroarvontakone, joka vähän helpottaa tehtävääni… se kun arpoo numerot puolestani, eikä minun tarvitse tehdä vaikeaa valintaprosessia itse…  

Omakotivalkoinen_05072016_5135.jpg

Osallistumiskommentteja kirjoititte yhteensä 252kpl, joiden lisäksi sain yhden Facebook-viestin, jonka lisäsin arvontaan mukaan. Pääpalkintona oleva 6-osainen tuotesetti meni Saloon nimimerkillä Kimpeli kommentoineelle lukijalle. Onnea Kimpelille! ♥ 

Omakotivalkoinen_05072016_5162.jpg

Pääpalkinnon lisäksi jaossa on neljä pienempää lohdutuspalkintoa – Design Lettersin posliinisia aakkosmukeja, jotka ovat meidän perheen kestosuosikkeja. Aakkosmukeja voi käyttää monella eri tavalla, kuten yrttiruukkuina, hammasmukeina, kynäpurkkeina sekä ihan perinteisinä vesi-, mehu-, tee-, ja kahvimukeina. Onnetar valitsi osallistujien joukosta seuraavat neljä kommentoijaa: Villi Vadelma, Helmi K, Venlan koti ja Koiratalon Emäntä.

Ottakaahan voittajat pikaisesti yhteyttä minuun osoitteeseen __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi niin saan teille paketit matkaan. Aakkosmukien voittajat voivat lisäksi esittää aakkostoiveensa, vaihtoehtoina on A, C, K ja O mukit. Kaunis kiitos vielä kerran teille kaikille, uusille ja vanhemmillekin lukijoilleni! ♥

Illalla tulossa postausta olohuoneen uudesta järjestyksestä, tulkaahan iltakahdeksan jälkeen kurkkaamaan miltä meillä tällä hetkellä näyttää. 🙂 Leppoisaa päivänjatkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *