HOB supersunnuntai – Calvin Klein -15%!

House of Brandonin verkkokaupassa on melkoinen supersunnuntai – kaikista Calvin Kleinin normaalihintaisista tuotteista saa nimittäin 15% alennuksen. HOB:n kanssa toteutettujen yhteistyökampanjoiden merkeissä olen päässyt tutustumaan CK:n tuotteisiin ja paluuta “osta 3 maksa 2 -alusvaatteisiin” ei enää ole. Yhdet laadukkaat alusvaatteet kestävät kymmenkertaisen määrän käyttöä huomattavasti paremmassa kunnossa ja viimeisetkin halpispökät lentävät ulos pesästä uunituoreen alusvaatetilaukseni saavuttua. 🙂

Omakotivalkoinen_CalvinKlein_10072016_52

Omakotivalkoinen_CalvinKlein_10072016_52

Calvin Kleinin New Triangle -braletteliivit ovat haalistumatonta sileää mikrokuitumateriaalia ja niin mukavat päällä, että pistin kaikki kaarituelliset liivini pois. Kaksikerroksinen kangas antaa hyvän tuen aina C-kuppiin asti, kaunis v-muoto imartelee kantajansa decolteen seutua. 🙂 Samaa materiaalia olevat New Cheeky Hipsters -alushousut ovat sporttiset, hyvin istuvat ja ihanan rennot, näitä tilasin parit lisää. 🙂

Omakotivalkoinen_CalvinKlein_10072016_52

Omakotivalkoinen_HouseofBrandon_76376712

Calvin Kleinin oloasut ovat kultaa, tämäkin Pj Top ja Pj Pant -oloasusetti on edelleen uudenveroisessa kunnossa vaikka käyttö- ja pesukertoja on lähemmäs sata. Pesunukasta, haalistumisesta tai virttymisestä ei ole tietoakaan. Tämän kun päällensä illalla pukee, tuntuu kuin olisi kääriytynyt pehmoiseen pumpuliin. ♥︎

Omakotivalkoinen_CalvinKlein_10072016_52

House of Brandon tarjoaa 15% alennuksen kaikista normaalihintaisista Calvin Kleinin naisten ja miesten tuotteista. Alennuksen saat koodilla CALVIN15, alekoodi on voimassa vain tänään sunnuntaina! Nyt mars päivittämään omaa (ja miehenkin) alusvaatelaatikkoa! 🙂

www.houseofbrandon.com/calvinklein

Leppoisaa sunnuntaita kaikille ja huomiseen, jolloin luvassa minimalismi-videosarjan seuraava jakso. 🙂

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: House of Brandon)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

6 kommenttia “HOB supersunnuntai – Calvin Klein -15%!

 1. Moi, pakko nillittää sen verran, että C-kuppi ei kerro rinnan koosta mitään jos ei tiedä ympärysmittaa, eikä pelkällä kirjaimella voi siis ilmoittaa kokoa. Esim 65C ja on kooltaan pienempi rinta kuin 80B.

  1. Lapis: Olen ollut useamman vuoden töissä Lindexillä alusvaateosaston vastaavana ja käynyt työni puolesta tutustumassa rintaliivien valmistukseen sekä eri mallien ja kokoluokitusten merkityksiin. Kyseiset Calvin Kleinin braletteliivit ovat kokoa S, M ja L. Tuo ei kerro oikeastaan mitään kun kyse on naisten rinnoista. Liivien ympärys on joustava, itselleni S-koko oli aavistuksen pienehkö, joten tilasin M-kokoiset tilalle. Oma kokoni on useimmissa merkeissä 70C, mutta mm. ranskalaisissa merkeissä 65D istuu paremmin päälle. HM:n liiveistä normaalikokoni ei toimi alkuunkaan, eikä myöskään rinnakkaiskoot 65D tai 75B. Liivit olisikin hyvä aina sovittaa ennen ostamista.

  2. &quot;Olen ollut useamman vuoden töissä Lindexillä alusvaateosaston vastaavana ja käynyt työni puolesta tutustumassa rintaliivien valmistukseen sekä eri mallien ja kokoluokitusten merkityksiin…&quot;<br />
   <br />
   Sitä suuremmalla syyllä olisi mukava jos olisi ollut hieman tarkempia speksejä noista liiveistä. Tuo pelkällä kirjainkoolla koon ilmoittaminen on niin ylimalkaista (ainakin minulle joka olen suorastaan neuroottisen tarkka liivieni istuvuudesta ja oikeasta koosta, kuppikokoni on UK 30-32G/GG/H, EU kokoani en edes muista kun tilaan liivini aina englannista) ja usein suorastaan virheellistä, kun valitettavan monelle ei ole tuttua tuo ympärysmitan vaikuttaminen kuppikokoon.<br />
   Joo, sori avautuminen, tää kuppikokoasia on mulle lähellä sydäntä tuskailtuani vuosia väärän kokoisten liivien kanssa 😀 vasta kun opiskelin itse tästä kokoasiasta alusvaateblogeista ja redditin ABraThatFits:stä löysin vihdoin oikean kokoni. Joka ei siis todellakaan ollut 75E tai F niin kuin olin kuvitellut… Alusvaateosastojen myyjät tarjosivat aina liian isoa ympärystää ja liian pientä kuppikokoa, tietysti osansa asialla on markettien valitettavan suppeat kokovalikoimat.

  3. Lapis: Kuten sanoin, on S, M ja L -kokoluokitus vaikea analysoida, pitäisi saada kaikki koot vieretysten ja mitata millainen ero on ympäryksessä ja ns. kuppikoossa. S-koko sopii isosta A:sta keskiverto B:hen, ympäryksen arvoisin olevan 70. M-kokoisen kuppi on B:stä pieneeen C:hen, ympärys noin 75cm. L-koosta minulla ei ole mitään tietoa, mutta koko kasvaa samassa suhteessa, on L:n ympärys noin 80cm ja kuppi riittää peittämään keskiverto C:n. Tuo kuppikoon kirjanhan kertoo ns. rinnan peittoasteen, numero rinnan alaosan ympäryksen. Eri malleissa ja materiaaleissa on istuvuudessa suuriakin eroja, myös rintojen muodolla on iso merkitys liivien kokoon. <br />
   <br />
   Monet valitsevat liian suuren ympärysmitan ja liian pienen kuppikoon, jolloin liivit istuvat huonosti (varsinkin sivusta). Valitettavasti osa alusvaatemyyjistäkin sortuu tuohon samaan. Suosittelenkin jokaiselle oikean ammattilaisen apua liiviostoksille, hyvät liivit ovat asia johon kannattaa panostaa.

 2. Onko nämä Calvin Kleinit nyt jotenkin erityisen pinnalla, kun tyttärenikin puhui haluavansa tuon alkkarit. Mitähän kokoa sille tilais, kun mitat on noin 164/47. Eli hoikka, eikä muutenkaan niin iso. Paitsi minuun verrattuna tosi pitkä :D<br />
  Voisin nääs syntsälahjaksi muutamat tilata. Hän muuten hylkäsi tuon rintallivimallin tieltä kaarituelliset. Eli ehkä olisi kiva nuo liivitkin hälle. Mikähän koko olis sille sopiva… mallia melko lauta… En ole törkeä, asia on fakta 😀

  1. Minna: En tiedä ovatko ne pinnalla enempää kuin yleensäkään, mutta ovat ehdottomasti jokaisen kehunsa arvoisia. 🙂 Tytöllesi sopii S-kokoiset alushousut, eivät purista mutteivat ole löysätkään. Itselläni (158cm/50kg) on sekä S että M kokoisia alushousuja, molemmat ovat hyviä mutta M on mukavampi päällä. :)<br />
   <br />
   Noista braletteliiveistä S-koko on varmasti hyvä. Itselläni kuppi oli aavistuksen nafti, ja tilasin M-kokoiset niiden tilalle. Siskolleni (160/47kg/ B-kuppi) S-kokoiset liivit ovat loistavat, annoin omat S:ssäni siis hänelle. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *