Kaunis kesäpäivä kirppiksellä – Siivouspäivä Goes Rantakesä!

Aurinkoinen sää on hellinyt meitä tänään ja melkein koko päivä tulikin vietettyä ulkoilmasta nauttien. Päivällä teimme isommalla porukalla pitkän kävelylenkin, josta suuntasimme suoraan Siivouspäivä Goes Rantakesä -tapahtumaan Helsingin Aurinkolahteen. Tämä ilta-aikaan sijoittunut kirppistapahtuma keräsi valtavasti väkeä ja pakko sanoa että meininki oli melkein kuin Kaapelin suurkirpparilla konsanaan. Myyjien pöydät notkuivat erittäin hyväkuntoista vaatetta sekä tavaraa ja ostimme aikamoisen satsin kaikenlaista kivaa siskoni kanssa. 🙂

Omakotivalkoinen_13072016_5526.jpg

Omakotivalkoinen_13072016_5561.jpg

Omakotivalkoinen_13072016_5555.jpg

Omakotivalkoinen_13072016_5572_2.jpg

Siskoni aarteita olivat Onlyn farkkuhame, vahapintaiset Onlyn farkut, SOC:n 3/4 mittaiset uudenkarheat sporttihousut, sekä vaaleanharmaa Niken huppari (joka maksoi 1€). 🙂 Sukulaistytölle ostin napamittaisen Los Angeles collegen sekä harmaan t-paidan, jonka rintamuksessa hopeinen ranskankielinen teksti. Sukulaistytön pikkusiskolle (sukulainen siis hänkin) löytyi vuorostaan Top Model -suunnittelukirjoja. Kirsikkana kakun päällä on superlöytö – sydämen muotoinen kaksiosainen ystävyyskoru, jonka pienet siskokset ottivat heti käyttöön. Omalle Ava-neidilleni ostin My Little Ponyn ja ison kasan “surumielisia pieniä koiria”, joita hän keräilee koirakoti-leikkiinsä. Oma vaatekaappini laajentui Bershkan piukeilla mustilla housuilla sekä mustalla viskoosihuivilla, joka puuttuu kuvasta. Loistavia löytöjä pilkkahintaan, kyllä kirppistely on joskus mahtavaa! 🙂

Omakotivalkoinen_13072016_5531.jpg

Omakotivalkoinen_13072016_5567.jpg

Omakotivalkoinen_13072016_5568.jpg

Omakotivalkoinen_13072016_5607_2.jpg

Kotimatkalla tein lintubongauksen ja onnistuin taltioimaan linssiini pikkulintujen liihottelua – Löydätkö kuvasta kaikki kuusi lintua? 🙂

Ihanaa iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

2 kommenttia “Kaunis kesäpäivä kirppiksellä – Siivouspäivä Goes Rantakesä!

  1. Voi miten kiva tapahtuma ja upeat löydöt! Harmillista, että tämä meni itseltä ohitse. Eilen oli loistava sää ja tällaiset tapahtumat ovat kesän parasta antia.

    1. Rose: Eilinen sää oli mahtava ja tänäänkin on upea ulkoilukeli. 🙂 Toivottavasti on hyvät ilmat myös sunnuntaina, sillä tarkoitus olisi mennä Hakaniemen torikirppiksellä käymään. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *