Unelmakoti – Upea kivitalo merenrannalla!

Jos voittaisin lotossa… Kuuluisat sanat monelle unelmoijalle, minullekin. 🙂 Jos lottopotti sattuisikin jonain kauniina pĂ€ivĂ€nĂ€ kohdalleni, tiedĂ€n heti mihin rahani upotan – kiinteistökauppoihin ja ikiomaan unelmakotiin, valkeaan minimalistiseen 306m2 kokoiseen kivilinnaan, joka sijaitsee meren ÀÀrellĂ€. ♄ Mies vinkkasi minulle Kotikatu LKV:lla myynnissĂ€ olevasta upeasta modernista kivitalosta, joka sijaitsee Helsingin merellisessĂ€ Jollaksessa. TĂ€ssĂ€ kodissa on lĂ€hes kaikki kohdillaan, muutamalla pienellĂ€ fiilauksella valkoista valoa hohtava kivitalo muuntautuisi uskomattomaksi haavekodiksi… 

WWW_FULL%20%281%29.jpg

WWW_FULL%20%282%29.jpg

WWW_FULL%20%2813%29.jpg

WWW_FULL%20%289%29.jpg

WWW_FULL%20%2811%29.jpg

WWW_FULL%20%284%29.jpg

WWW_FULL%20%283%29.jpg

WWW_FULL%20%2814%29.jpg

WWW_FULL%20%288%29.jpg

WWW_FULL%20%2810%29.jpg

WWW_FULL%20%287%29.jpg

WWW_FULL%20%286%29.jpg

WWW_FULL%20%285%29.jpg

WWW_FULL%20%2812%29.jpg

WWW_FULL.jpg

Ikkunoista avautuu henkeĂ€salpaavat nĂ€kymĂ€t merelle, 80m2 ylĂ€terassilla voi tunnelmoida kesĂ€iltoja ja kĂ€ydĂ€ vilvottautumassa saunan jĂ€lkeen. EnsimmĂ€isen kerroksen isolla n. 130 m2 terassilla jĂ€rjestyy koko naapuruston grillibileet. Autotalliin tekisin kotinikkarin tuunausluolan ja kellarikerrokseen soittotilan / ÀÀnitysstudion (ÀÀnieristys), tilassa toimisi myös mustavalkoinen kotielokuvateatteri. ♄ Takkahuone huutaa Mademoiselle tuoleja ja pehmoisia taljoja, keittiöön teettĂ€isin jyhkeĂ€n valkoisen ruokapöydĂ€n, jonka ÀÀreen mahtuisi 10 henkeĂ€ ja 10 Muuton valkoista Visu -tuolia. Oma hiekkapohjallinen rantaviiva ja rantasauna kruunaisivat tĂ€mmöisen saunahullun elon. 🙂 Jos siellĂ€ jonkun taskunpohjalla polttelee sattumoisin pari miljoonaa taalaa, kĂ€y hetimmiten kurkkaamassa kohteen lisĂ€info TÄÄLTÄ. 🙂 

Haaveilevin tunnelmin,

Miia_signerina2015.jpg

(Kuvat: Kotikatu LKV Oy)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

22 kommenttia “Unelmakoti – Upea kivitalo merenrannalla!

 1. Ei taitais varsidysonin akku kestÀÀ, kun noissa neliöissĂ€ imuroisit 😅😅 Miten se muuten sulla on kĂ€ytössĂ€ kestĂ€nyt, onko akku (ja imuri muutenkin) edelleen uuden veroinen? Olen tĂ€ssĂ€ itse hankintaa harkinnut, ettĂ€ oliskohan meillĂ€ hintansa arvoinen…

  1. Viiri: Ei taitaisi kestÀÀ, ehkĂ€ alakerran saisi imuroitua mutta siihen loppuisi akku. 🙂 Sen verran hulppeasti noita neliöitĂ€ olisi. :D<br />
   <br />
   Olen tykĂ€nnyt imuroida Dysonin varsi-imurilla ja imuri on edelleen ihan tĂ€ydessĂ€ vedossa, uuden veroinen. 🙂 Pistin vanhemman Dysonini kokonaan pois, lahjoitin sen tutulle joka kaipasi toimivaa imuria vanhan puolikuntoisen tilalle. En epĂ€ile yhtÀÀn etteikö tuo varsi-imuri pelittĂ€isi vielĂ€ parinkin vuoden pÀÀstĂ€. 🙂

  2. Mulle tuli mieleen josko kyseessÀ olisi vaatekuilu likapyykille?<br />
   Asuntomessuilla noita on nÀkynyt aika useassakin kohteessa.

  3. Paiju: Voipi olla. 🙂 KĂ€tevĂ€ tuollainen pyykkiputki olisi kyllĂ€… mihinhĂ€n kohtaa kodinhoitohuoneeseen se laskeutuu, valmiiksi kaapin sisÀÀn oisi aika nerokasta. 🙂

 2. Aikas upea! MikÀhÀn tuo wc-kuvassa nÀkyvÀ, seinÀÀn kiinnitetty &quot;kotelo&quot; on? Kuvan oikeassa laidassa.

  1. Kristiina: Luulen ettĂ€ kyseinen seinĂ€pönttö on roskis, yhdistyisikö johonkin kellarikerroksen erilliseen isompaan sĂ€iliöön… Pisuaari se ei voi nimittĂ€in olla, on sen verran korkealla jos vertaa vastapĂ€iseen kĂ€sienpesualtaaseen. 🙂 Tuollainen putkistoroskis olisi kyllĂ€ mahtava, ei tarvitsisi erikseen poimia pikkuvessan roskista. 🙂

  2. MÀ ihmettelin kanssa tuota laatikkoa kylppÀrissÀ, ja tulin sitten siihen tulokseen, ettÀ se on pyykkikuilu :D<br />
   <br />
   MĂ€ niin nĂ€kisin sut tuossa kĂ€mpĂ€ssĂ€. Aivan sun nĂ€köinen 🙂 Voisin myös aivan hyvin itsekin asua tuolla 😀

  3. SanniKaarina: Ihan mahdollista. 🙂 Kodinhoitohuoneen kuvassa ei nĂ€kynyt kuilun loppupÀÀtĂ€ ja pesukoneen vieressĂ€ katsoin olevan normaalit pyykkikaapit. Siksi pÀÀttelin luukun johtavan roskikseen. 🙂 Itse en vaihtaisi vaatteita pikkuvessassa, joten pyykkikuiluna se olisi vĂ€hĂ€n turha meille. 🙂

 3. UUUUUUHHHH &hearts; &hearts; Nyt vain lottoamaan 🙂 Mie voisin tuollaisen upeuden rakennuttaa meidĂ€n tontille (niillĂ€ lottorahoilla, siis) ja tÀÀ meidĂ€n talo jĂ€isi kivasti saunatuvaksi ja taiteilija-ateljeeksi. 🙂

 4. Itse ihmettelin myös samaa kaappia / luukkua. Outo ? YstÀvÀni asuu ikivanhassa talossa jossa jokaisessa kerroksessa on roskia varten luukku joka pÀÀtyy isoon taloyhtiön roskikseen. On todella huono kÀytössÀ, ihmiset eivÀt viitsi sulkea pusseja kunnolla ja ylimmistÀ kerroksista on alas matkaa. Putkistoa on mahdotonta pestÀ.<br />
  MÀ en ymmÀrrÀ tÀtÀ laattavillitystÀ. MitÀ tahansa tippuu, menee rikki ja jos tarpeeksi painavaa tippuu, menee vielÀ laatta rikki. KylmÀkin laatta on, ellei lattialÀmmitys pyöri. Vessanpytty on mallina tosi vanhanaikainen, ihme ettei miljoona-asunnoissa ole vaihdettu uuteen ?<br />
  Muuten talo on ihana ja valoisa. Meren ÀÀrellÀ nÀkymÀt vaihtuu joka sekunti ja taatusti tuulet kuivuvat hetkessÀ.

  1. Lanttuleikkuri: Tuota putkiston hajuhaittaa ja puhdistamista en tullut ajatelleeksi, on varmasti melkoiset haisut vuosien varrella tuubiin kerÀÀntynyt. <br />
   <br />
   Laatta on tuon tavaroiden tippumisen osalta kyllĂ€ aikamoinen miinus, mutta se on omasta mielestĂ€ni ainoa. Laatta on helppo pitÀÀ puhtaana ja kylpyhuone kestÀÀ aikaa jos laattavalinnant tekee ajatuksella ja unohtaa trendit. MeidĂ€n kylpyhuoneen laatat valitsi edellinen asukas talon rakennusaikana vuonna 2001 ja todella hyvĂ€t valinnat teki. Kylpyhuoneen kiinteĂ€t kalusteet ja aikaa sitten irti repimĂ€ni suihkuseinĂ€ ovat vanhanaikaistuneet ja niistĂ€ aika ajoi ohi jo vuosia sitten. SeinĂ€- ja lattialaatat onneksi menevĂ€t vielĂ€, eivĂ€t nĂ€ytĂ€ vanhalta ja voisivat olla hyvin ihan viime vuosina valikoidut. 🙂 TĂ€ssĂ€ kyseisessĂ€ myyntikohteessa kylpy- ja wc-tilat ovat melko trendikkÀÀt ja voi olla ettĂ€ niissĂ€ nĂ€kyy iĂ€n tuoma kehitys aikanaan pahastikin. Itse haaveilen isoista laatoista, kontrasteista ja seinÀÀn kiinnitetystĂ€ jalattomasta wc-istuimesta ja vaihtaisin nykyisen kylppĂ€rini tuon talon kylpyhuoneeseen ihan koska tahansa. 🙂

 5. Me olemme menossa juuri katsomaan tuota seuraavaam nĂ€yttöön. ItseĂ€ni ei juuri niin kiinnosta mutta mieheni kirjaimellisesti sekosi 😀 haluaisin itselleni samanlaisen söpön kerrostaloasunnon mikĂ€ teillĂ€ Miia on, ihastelen tyyliĂ€si vaikka itse sekoittaisin ripauksen jotain lĂ€mmintĂ€ valkoisen sekaan 🙂

  1. Sari: KÀvittekö katsomassa? Millainen oli livenÀ? Ihanan valoisalta ja avaralta vaikuttaa kuvien perusteella. &hearts;<br />
   <br />
   Söpöt kerrostaloasunnot ovat kivoja, niissĂ€ on paljon vĂ€hemmĂ€n huollettavaa kuin isoissa kivitaloissa, melkein voisi sanoa tĂ€tĂ€ meidĂ€nkin kotia tĂ€ysin huoltovapaaksi. 🙂 Yhtiövastikekin on meillĂ€ kohtuullinen neliöihin nĂ€hden ja suuria remontteja ei ole taloon tulossa vielĂ€ aikoihin. 🙂 Omassa kivitalossa parasta on nĂ€kymĂ€t ja omanlainen rauha, suuremmat neliöt ja avarammat huoneet (saa kivemmin sisustettua kun ion tilaa useammalle ihanalle kalusteelle) ja ikioma piha. &hearts; Huoltohommat joutuisin ulkoistamaan, en ole &quot;talonmies&quot; tyyppiĂ€ yhtÀÀn vaikka tykkÀÀnkin vĂ€lillĂ€ tuunailla ja remppailla. 🙂

 6. Itsekkin huomasin tĂ€mĂ€n asunnon. Valkoisilla kalusteillasi tuosta tulisi kyllĂ€ mielestĂ€ni liian sairaalamainen ja kylmĂ€. Myös lattia voisi olla esimerkiksi harmahtavaan taittavaa parkettia/lankkua jotta ei olisi liian valkoista. VielĂ€ yksi makuuhuone lisÀÀ ja tuo olisi tĂ€ydellinen, jos rahaa olisi tarpeeksi 🙂

  1. emmi: Jos voittaisin lotossa ja ostaisin tuon, saattaisin vaihdattaa lattiaksi kunnon rouheaa öljyttyÀ massiivilankkua, vaaleaksi kÀsiteltyÀ ja leveÀÀ, jossa oksan kohtia ja puunsyitÀ elÀvÀsti nÀkyvillÀ. &hearts; &hearts;

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *