Siivoustuotevinkki – Hennosti sitruunainen Attitude!

Siivoaminen uusilla välineillä on mukavaa. 🙂 Vanha yleispuhdistusaine loppui ja tällä kertaa päädyin valikoimaan hyllystä Attituden sitruunaisen yleispuhdistusaineen. Hellävarainen Attitude sopii kaikille pinnoille ja irrottaa lupauksensa mukaisesti myös vaikeita rasvatahroja mm. liesitasolta ja tiskialtaasta. OnniOon -merkin mikrokuituisesta vohvelipyyhkeestä tekemilläni siivousliinoilla kiillottuu samalla myös peili- ja teräspinnat.

Omakotivalkoinen_01082016_5866_2.jpg

Omakotivalkoinen_01082016_5863.jpg

Ekologinen ja biohajoava yleispuhdistusaine perustuu mineraali- ja kasvispohjaisiin lähteisiin. Valmistusaineet eivät sisällä mutageeneja, karsinogeeneja eikä lisääntymiskykyisiä toksiineja. Ainesosalista kaikessa lyhykäisyydessään onkin aika vaikuttavaa luettavaa – Caprylyl glucoside (< 5%), myristyl glucoside (< 5%), alcohol (< 5%), tuoksu (< 5%, johdettu luonnollisista aineksista), vesi (> 30%). Luontoystävällinen ja hypoallergeeninen puhdistusaine sopii herkillekin, se on lisäksi riitoisaa eikä tee lompakkoon suurta lovea. Parasta pesuaineessa on kuitenkin jämäkkä suihkepullo sekä ihana sitruunainen tuoksu, joka tekee kodista raikkaan ja pinnoista puhtaat.

Omakotivalkoinen_01082016_5860_2.jpg

Omakotivalkoinen_01082016_5858_2.jpg

Mikrokuituiset vohvelipyyhkeet ovat loistavia myös siivoamisessa, leikkaamalla niistä saa 6-8kpl siivousrättejä jotka toimivat todella hyvin sekä kuivana että kosteana. Jopa ikkunat, peilit ja muut kiiltävät pinnat puhdistuvat ilman raitoja ja sotkevia pölyjäämiä. OnniOon:n lisäksi on useita muitakin merkkejä, joilla on valikoimassaan vastaavia taikapyyhkeitä – vohveliruutu on pop! 🙂

Se olisi sitten elokuu! Tyttö aamulla jo laskeskeli että enää on 10 päivää eskarin alkuun. 🙂 Kesä on mennyt nopeasti ja paljon on kaikkea ehditty touhuamaan. Saaristoristeily ja Korkeasaaren reissu ovat ainoat jotka jäivät kesäsuunnitelmistamme toteuttamatta, mutta vielähän tässä ehtii ennen talven tuloa tekemään vaikka mitä. 🙂 Korkeasaaressa riittää ohjelmaa vielä syyskuussakin, kuten myös Linnanmäellä missä uusi iik!week -tapahtuma halloween-teemoineen muuttaa koko huvipuiston pelottavan jännäksi. 🙂 

Iloista alkanutta elokuuta ja uutta viikkoa!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

14 kommenttia “Siivoustuotevinkki – Hennosti sitruunainen Attitude!

 1. Ihana pullo 🙂 Mutta minkä kaupan hyllyltä sie tuon löysit? Mulla olis yleispuhdistussuihkeeseen tarvetta tällä hetkellä. Vohvelirättejä mulla onkin, ovat todella hyviä.

  1. Minna: Attitudea löytyy useista kaupoista, mm. ekokaupoista kuten Ruohojuuri sekä Kärkkäiseltä ja Stockmannilta. Joistakin K-ketjun kaupoistakin taitaa löytyä, Kodin1:ssä aikoinaan näin mutta en tiedä mikä on nyt tilanne… Joissakin Prismoissakin voi olla. 🙂

  1. Mimmu: OnniOon-merkkiä on myyty aika kattavasti mm. Tokmannilla, Saiturinpörssissä, Stockmannilla, Prismoissa ja Anttiloissa (jos enää on jäljellä). En tiedä mikä kyseisen kotimaisen merkin tilanne tällä hetkellä on, heillä googlen perusteella on ilmeisesti samankaltainen kohtalo kuin Anttila-ketjulla. :(<br />
   <br />
   Attitudea myydään myös monissa paikoissa, mm. ekokaupoissa (esim ruohonjuuri), Stockmannilla ja joissakin Prismoissa. Myös Kärkkäiseltä löytyy. Kannattaa katsoa kaikenlaisten kauppojen tarjonta jos satut kulkemaan Tokmannin, Prisman tai K-kaupan ohi. 🙂

 2. Heippa! Aiheesta poiketen, olisiko sinulla vinkkiä antaa omaan tyyliisi sopivasta kenkätelineestä? Sinulla oli joskus mixrackin kenkäteline… Minkälainen se oli käytössä? Kiitos etukäteen 😊

  1. lisette: Mixrack on ehdottomasti yksi parhaista ja kivoimman näköisimmistä kenkätelineistä. 🙂 Mihin kenkäteline on sinulla tulossa? Tankokaapin alahyllyyn vai suoraan lattialle näkyville?

 3. Kiitos vastauksestasi! Kenkäteline on tulossa tilavaan eteiseen vaatenaulakkorivin alle johon on suora näkymä olohuoneesta. Eteisessä on ennestään Artekin valkoinen ritiläpenkki jonka vieressä metallinen kori kengille joita nelihenkisessä perheessä käytetään satunnaisesti (muut kausikengät varastossa). Eli kenkätelineessä olisi pelkästään päivittäin käytössä olevat kengät. Mixrack on kyllä tyylikäs, lähinnä ajattomuutta pohdin kun on hieman erilainen muihin telineisiin verraten.

  1. lisette: kevytrakenteinen ja siro kenkäteline olisi minun vaihtoehtoni ja Mixrack on ehdottomasti paras. 🙂 Puiset telineet ovat yksinkertaisinakin raskaampia ja myös hieman vanhanaikaisia, joten terästä / metallia kannatan. 🙂 <br />
   <br />
   Jos seinään voi kiinnittää, on Mazen Shoe Shelf myös kiva vaihtoehto. Niitä tarvittaisi melko monta (1 teline per kenkäpari) ja tyhjänä se ei näytä niin hyvältä kuin kenkien kanssa. Minusta Mixrack on ajaton, hyvin pelkistetty ja ajaton. Lisäksi sitä voi hyödyntää pystypäin lehti-/halkotelineenä, joten se on monikäyttöinen tarpeiden joskus muuttuessa. 🙂

 4. Totta on että mixrack on ilmavampi ja monikäyttöisempi kuin muut telineet! Hyviä perusteita valita micrack 😊

 5. Sanoit että leikkaat vohvelipyyhkeen osiin; ompeletko reunat jotenkin vai eikö materiaali purkaannu? Tosi tyhmä kysymys, mutta kun ei itsellä ole kokemusta ko. materiaalista. 🙂

  1. Jessica: Pyyhkeen leikatut reunat kannattaa ommella, jotta ne pysyvät siistinä ja ehjinä myös pesun jälkeen. Materiaali ei purkaannu pahasti mutta reunoista irtoaa haituvaa ilman ompelua. OnniOon -merkillä oli ennen myös valmiita mikrokuituisia vohveliliinoja siivoukseen, mutta kyseiselle yritykselle on ilmeisesti käynyt &quot;Anttilat&quot; eikä tuotteita enää oikein tunnu löytävän mistään.

  2. No näin vähän arvelinkin, mutta ajattelin varmistaa kuitenkin. Kiitos sinulle nopeasta vastauksesta! 🙂 Ovat tosiaan vähän huonosti saatavilla mikä on todella sääli; niin kivan oloisia tuotteita!! Harja-rikkalapio -setti meiltä jo löytyykin vuosien takaa (tosin on pihakäytöstä, mutta onhan se nyt kiva, että sielläkin on silmää miellyttäviä tuotteita:) ja nyt muutamia tuotteita bongasin -60% alesta eli olisikohan yritykselle sitten käynyt juuri noin kuin epäilet. Kurjaa jos näin. :/

  3. Jessica: Vähän veikkailen että sama lopputulos on käynyt, harmi todella sillä tuotteet olivat hyviä. Tokmannilla myytiin kaikki OnniOon-tuotteet euron kappale ja muuallakin on ollut näistä isot alet. Äidilleni ostin pari pakkausta siivousliinasettejä (mikrokuitu, lasiliina, pölyliina) ja vähän nyt harmittaa kun en tullut ostaneeksi itselle lisää noita valkoisia vohvelipyyhkeitä. 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *