Videopostaus – Luonnollinen arkimeikki!

Minulta on toivottu meikkivideoita ensimmäisestä kosmetiikka-aiheisesta postauksestani lähtien ja viimeinkin (!) sellaisen teille kuvasin. 🙂 Kyseessä on oma 5 minuutin arkimeikkini, aikalailla samanlainen josta kerroin teille aikoinaan TÄSSÄ postauksessa. Meikki on hyvin luonnollinen ja neutraali, korostaen kasvojeni parhaita puolia. 

Omakotivalkoinen_Arkimeikki_05082016.jpg

Meikkipohjana käytän Diorin puuteria, varjostukset teen aurinkopuuterilla ja korostukset hillityn helmiäisellä hohtopuuterilla. Silmien rajaukset hoituvat mustanruskealla luomivärillä ja kapealla siveltimellä, varsinainen luomimeikki nuden sävyillä, luoden luonnollisia valoja ja varjoja. Kulmat laitan kuntoon tummanruskealla kakkurajausvärillä, jossa on täydellinen koostumus kulmien oikomiseen. Kulmakarvojen välistä kuultamaan jääneen ihoalueen täytän ruskealla puuterimaisella kulmavärillä. Ripsivärinä on vuodesta toiseen rakas luottotuotteeni Diorin Iconic, jonka ottaisin ainoana tuotteena mukaani myös autiolle saarelle. 🙂

Tarkemman esittelyn ja tuotetiedot kaikista meikeistäni löydät TÄÄLTÄ!

Nyt viikonlopun viettoon, ihanaa perjantain jatkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

28 kommenttia “Videopostaus – Luonnollinen arkimeikki!

 1. Kaunis, luonnollinen ja hehkeä lopputulos. Olen aina ihastellut kuinka sinulle sopii kevyt meikki. Ja miten hyvä iho. 🙂

  1. Elina: Suuri kiitos kauniista sanoistasi! ♥ ♥ Ihonhoidossa vannon Sensain nimeen, näin hyvässä kunnossa ei ole koskaan ihoni ollut, ei edes nuorempana. 🙂

 2. Voi miten kasvosi ilmeesi on raikas kun raskas otsis (ja liian matalat pokat) ovat poissa! Myös silmien väri tulee hätkähdyttävästi esiin.

 3. Voi miten nätti oletkaan ilman otsatukkaa ja silmälasejasi – vau!<br />
  Harkitse ihmeessä ainakin uusia silmälaseja 😊

 4. Oi miten freesi olet ilman otsatukkaa ja laseja, jotka ovat vähän matalat! Silmien värikin korostuu. Pakko yhtyä tähän kuoroon, joka suosittelee uusia pokia. <br />
  <br />
  Tosi kiva ja lempeä meikki!

 5. Oletpa kaunis ilman otsatukkaa ja silmälaseja. Todella freshiltä näytät!! Tykkään tästä tyylistä paljon enemmän. Sinulle voisi sopia jotkut ryhdikkäämmät (ja tyylikkäämmät) silmälasit paremmin. Nykyiset lasit ovat suoraan sanottuna aika vanhanaikaiset. 🙂

 6. Oi &hearts; Pakko yhtyä edellisiin kommentteihin, miten kauniisti sinulle sopisi hiukset niin kuin tuossa tokassa kuvassa!

 7. Silmälasien yläreuna ei saisi katkaista silmää vaan koko silmän pitäisi mahtua linssin sisään. Ja heivaa tuo otsis, kun ihosi on vaalea ja kaunis 🙂

  1. Whiter shade of pale: Linssi on oikeasti ihan hyvä ja silmän kuuluu olla sen keskellä, mutta nenätyynyt ovat löystyneet ja siksi kakkulat valahtavat liian alas. Pitäisi käydä huoltamassa nämä mutten ole saanut aikaiseksi. 🙂 Ei pitäisi makoilla rillit päässä, näin siinä käy. :D<br />
   <br />
   Kiitoksia! &hearts; &hearts;

 8. Ihana postaus! Lisää tämmöisiä-vaikkapa muutama asu yhdistelmä sinun minimalistisesta vaatemäärästä. Olisi tosi kiva! Ainoa miinus meikkivideosta oli liian kirkas/vaalea valo ja tausta sillä en nähnyt varjostuksia tai juuri mitään rajauksista ja sudin jäjistä (vaikka oli ns.nudet värit) kulmameikki oli ainoa joka näkyi hyvin! Ja yhdyn edellisiin-otsa rohkeasti esiin esim sivujakausta käyttämällä ja rillit vaihtoon! Ihosi on kaunis ja kuulas.

  1. Minni: Kamerasta katsottuna valotus oli hyvä mutta koneella vähän turhan valoisa. :)<br />
   <br />
   Kiitokset! &hearts;

 9. Samoilla linjoilla muiden kanssa. Oikeilla laseilla piirteet korostuvat kauniisti. Sinulla on kauniit ja suuret silmät, jotka lasit nyt leikkaavat kahtia. <br />
  Oletko kasvattamassa otsista pois? Hiuspostaus 👍

  1. Toinen rillipää: Kiitoksia! &hearts; En usko että kasvatan otsista pois, en tykkää että hiukset tulevat naamalle enkä halua käyttää pinnejä, ponnareita ja pantoja joka päivä. Minulla msm-jauhetestaus parhaillaan meneillään ja haluan nähdä millainen vaikutus sillä on hiusten kasvuun ja tuuheutumiseen, senkin vuoksi yritän olla nyt mahdollisimman hellä hiuksilleni (eli ei ponnareita jne.). 🙂

 10. Komppaan edellisiä 🙂 Miia, olet kaunis nainen, mutta wau – kun otat otsiksen ja silmälasit pois niin oot vieläkin kauniimpi &hearts; kiitos, kun jaat näitä videoita ja jaksat tätä blogia päivittää niin ahkerasti!

 11. Sähän ootkin tosi kaunis. Sitä ei jotenkin huomaa otsatukan ja lasien takaa. Ehdottomasti kasvot esille, kun ihokin on noin täydellinen.

  1. Marija: Peili on Normann Copenhagenin Flip, jonka tyttöni omi itselleen pari vuotta sitten. 🙂 Sitä aina välillä lainaan jos meikkaan keittiössä. :)<br />
   <br />
   Tässä postauksessa näkyy peili:<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2015/02/meikkileikkeja-kauneusvloggaaja-nella-tornroosin-tahdissa&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2015/02/meikkileikkeja-kauneusvloggaaja-nella-tornroosin-tahdissa</a&gt;

 12. Sinä olet tosi kaunis 🙂 Älä kätke kauneuttasi otsahiusten ja silmälasien taakse. Jos silmäsi kestävät piilolinssejä, niin suosittelen lämpimästi. Itse olen käyttänyt piilareita jo 35 vuotta 😀

  1. Sari: Silmäni ovat valitettavasti sen verran kuivat etten ole vuosiin voinut piilareita käyttää. Pakko pärjätä siis prilleillä. 🙂

 13. Näytät upealle ilman laseja ja otsatukkaa! suosittelisin luopumaan molemmista tai ainakin hankkimaan uudet lasit… 🙂

 14. Wau! Silmiesi upea väri tulee kauniisti esiin ilman laseja ja otsatukkaa. Oletko kokeillut muun värisiä silmälaseja, kuin mustia? Jos värikkäämmät pokat korostaisivat silmiesi väriä paremmin, kuin mustat :)<br />
  <br />
  Tuo diorin ripsiväri on myös oma suosikkini. Aluksi kesti hetki totutella märkään massaan, mutta nykyään kaikki muut tuntuu melkein liian kuivilta ^.^ toinen luottoripsarini on lancomen hypnose doll eyes.

  1. Ebe: kaunis kiitos kauniista sanoistasi! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Diorin ripsari on parasta, se erottelee ripset todella kauniisti ja luonnollisesti. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *