Uusia ihanuuksia BEdesignilta!

Kotimaisen BEdesignin uudet Lume-säilytystuotteet ovat kivalla tavalla erikoisia. Veikeästi muotoillut henkarit, asustekoukut ja kenkätelineet tuovat mielenkiintoisen vaihtoehdon vaatteiden ja kenkien säilytykseen varsinkin eteistiloissa, joissa kyseiset tarveainekset ovat usein näkyvillä. Graafisen kulmikas henkari oli minulle rakkautta ensi silmäyksellä ja pari tuollaista on pakko saada eteisen puunaulakkoon talven takkeja varten. ♥

Omakotivalkoinen_10082016_671819.jpg

Makuuhuoneessa olevat henkarit korvaisin myös mielelläni näillä BEdesignin versioilla, mutta ne eivät varmaankaan pitäisi olkaimellisia toppeja paikoillaan. Täytyy kokeilla miten henkari toimii käytännössä, kunhan nettiostokseni aikanaan perille saapuu. 🙂

Omakotivalkoinen_10082016_787813.jpg

BEdesignin kenkätelineessä on samaa henkeä kuin Showroom Finlandin Mixrackissä. Kumpikin kuuluu kenkätelineiden aatelisryhmään siron ja modernin muotonsa osalta. 

Omakotivalkoinen_10082016_9897718.jpg

Asustekoukku on myös huippuhieno, tavallista S-koukkua paljon tyylikkäämpi valinta ja tuollaiseen ripustaisin mielelläni laukkuni, sekä eteisessä että makuuhuoneen “orrella”. 🙂 BEdesignin uutuudet löydät Stockmannin valikoimasta muiden syysuutuuksien joukosta TÄÄLTÄ. Vuodenaikojen vaihtuminen on piristävää, kesän hempeät sävyt vaihtuvat mausteisempiin ja materiaalit paksumpiin ja pörröisempiin. Täytyykin muistaa ostaa lisää kynttilöitä, valikoima on tässä kesän sadepäivinä ehtinyt hupenemaan niin ettei jäljellä ole enää kuin kolmen kynttilän jämät. 🙂 Pehmoinen torkkupeittokin olisi syksyksi kiva, mutta se jääköön hautumaan toistaiseksi. 🙂

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: BEdesign, sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

9 kommenttia “Uusia ihanuuksia BEdesignilta!

 1. Hei, olet moneen kertaan usealle lukijalle lupaillut kokonaisvaltaisempaa postausta tytön huoneesta. Milloin sen vuoro on? Tuleeko minimalismi-videopostauksia vielä? Niissäkin on taas melko pitkä tauko ollut.

 2. Onpa tyylikkäät henkarit! Hieman epäilyttää pysyvätkö nuo tasapainossa. Mukava nähdä miten toimivat käytännössä. <br />
  <br />
  Toimitusaika on valitettavan pitkä. Onkohan näitä jossain hyllytavarana?

  1. Hippu-76: Itse mietin vähän samaa mutta uskon että BEdesignin suunnittelutiimi on tehnyt niiden suhteen loistavaa työtä. 🙂 Mielenkiinnolla odotan että pääsen testaamaan niitä. Uudet tuotteet ovat ilmeisesti Stockmannin valikoimassa ensimmäisten joukossa ja luulen että ensimmäinen toimistuerä tulee olemaan sen verran suuri että sen jälkeen niitä varastostakin jo valmiina löytyy. 🙂

 3. Minimalismivideoita kaipailen minäkin, koska se oli todellakin postaussarja minun makuuni. Videoiden kuvaamiseen ja editointiin menee varmasti aikaa, mutta teetkö niitä jotenkin säännöllisesti, vai silloin tällöin?

  1. iinja: Minimalismivideoita on tulossa vielä ainakin kolme. 🙂 Lainasin kamerajalustani ja kunhan saan sen takaisin (luultavimmin loppuviikosta) pääsen taas kuvailemaan videoita. Ilman jalustaa videoiden teko on haastavaa virittelyä. 😀

 4. Tuo asustekoukku on kiva. Täytyy käydä Turun Stockalla joskus kurkkimassa, jos sieltä löytyisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *