Eskarilaisen uudet vaatteet!

Kävimme yhdessä tytön kanssa shoppailemassa uusia eskarivaatteita ja neiti sai vapauden valikoida ihan mitä tahansa. Ainoa rajoitus oli että vaatteet ovat “eskarikelpoisia” eli itse helposti puettavissa ja remuamiseen sekä ulkoiluun sopivia. Kuten itse jo ennakkoon tiesinkin, on tyttö tullut vaatteiden värivalinnassa minuun (ja serkkuunsa) – paljon mustaa sekä valkoista… ja vähän pinkkiä. 🙂

Omakotivalkoinen_12082016_6443.jpgOmakotivalkoinen_12082016_78282.jpg

Seppälän lastenvalikoimasta löytyy paljon sporttisia ja ihania vaatteita. Lindexin ja Zaran ohella se on meidän vakkarikauppojamme, joista yleensä löydämme aina kaikki mitä tarvitaan. Tytön neljäsluokkalainen serkku on suurin idoli ja hänen tapansa pukeutua noudattelee samaa tyyliä. Paljon on samoja vaatteita kummankin tytön vaatekaapissa sporttihousuista toppeihin. 🙂

Omakotivalkoinen_12082016_6445.jpg

Omakotivalkoinen_12082016_6448.jpg

Omakotivalkoinen_12082016_6446.jpg

Omakotivalkoinen_12082016_6447.jpg

Pilkkutennarit löytyivät kesällä H&M:stä ja ne ovat olleet todella kätevät joustavien kuminauhojen ansiosta. Lapsen on helppo vetää kengät jalkaansa ilman nauhojen sidontaa. 

Omakotivalkoinen_12082016_6449.jpg

Omakotivalkoinen_12082016_672712.jpg

Tytön eskarissa ulkoillaan ja retkeillään todella paljon ja opetus painottuu tekemiseen sekä havainnointiin. Koleaan ilmaan ja sadesäähän olemme varautuneet Lindexin sadetakilla, Name It:n puuvillavuoritetulla ulkoilutakilla sekä uusilla Molo Kidsin kumppareilla, joiden lisäksi käytössä on myös viime keväänä hankittu Icepeakin ulkoilusetti. Uudet kumpparit ovat tytölle niin mieleiset rusetteineen kaikkineen että olemme joutuneet vääntämään niiden käytöstä kättä pariin otteeseen – neiti kun laittaisi ne jalkaansa joka päivä, satoi tai paistoi. 🙂

Omakotivalkoinen_12082016_6450.jpg 

Omakotivalkoinen_12082016_6452.jpg

Omakotivalkoinen_12082016_6453.jpg

Huomenna on luvassa hartaasti toivottu postaus tytön huoneesta ja uudesta hyllysysteemistä. 🙂 Kivaa perjantain jatkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

21 kommenttia “Eskarilaisen uudet vaatteet!

 1. Onpa söpösiä vaatteita. Olisikohan ideaa itsekin pehmittää loman jälkeistä töihinpaluuta uudella vaatekerralla ja työlaukulla. 🙂 Muistan, että kouluaikoina ainakin tehosi ja kesän jälkeisiä ekoja koulupäiviä aina oikein odotti, että saa laittaa uudet vaatteet päälle. <br />
  Sadetakki ja kumpparit on oikein ihanat. Mahtaisikohan löytyä aikuisten koossa…

  1. Kaisa J: Voisi olla kivempi palata lomalta töihin jos olisi jotain uutta ja innostavaa päällepantavaa. 🙂 Raidallinen sadetakki kelpaisi minullekin, harmi kun ei ole silmiin osunut missään aikuisten versiota mustavalkoisena. 🙂

  1. Jenni: Aluspaitana trikoopaidan tai puuvillaisen neuleen alla. Tyttö ei tykkää että kainaloissa on &quot;myttyjä&quot; joten kerrospukeutuminen on välillä haastavaa. 🙂 t-paitoja tyttö käyttää sisäliikuntatunneilla / jumpassa sekä neuletakin alla.

  2. Eikö tekstialuspaita ole aika huono, jos näkyy joskus osittain läpi? Ja miksi trikoopaidan alla pidetään aluspaitaa (sisällä kaksi kerrosta on aika kuuma, jos ulos tarvitsee enemmän voisi fleecetakin tms. pukea sen trikoopaidan päälle siksi aikaa)? (ymmärrän toki teknisen paidan, joka ihoa vasten on järkevämpi valinta kuin puuvilla).

  3. Mulla on itsellä yleensä aina trikoopaidan (ja muidenkin) alla toppi, ihan mukavuussyistä johtuen. Myös lapsillani on usein paidan alla toinen paita ja talvella lisänä fleece, joten pidän tätä täysin normaalina ratkaisuna. Ja mitä se haittaa vaikka alta kuultaisi hieman tekstiä toisesta paikasta läpi?

  4. Aluspaita: aluspaidan teksti ei paljoakaan läpi kuulla, varsinkaan jos on raidallinen paita päällä. :)<br />
   <br />
   Tyttö tarvitsee aluspaidan koska päiväkotirakennuksessa sisällä hieman vetää ja pelkkä trikoopaita on liian vähän. Pysyy selkä lämpimänä on kun aluspaita housuissa ja trikoopaita normaalisti housujen päällä.

 2. Ihania vaatteita ja varmasti myös minun tokaluokkalaisen mieleen. Mistä kaupasta ostit kumpparit, vai tilasitko netistä? Täytyy varmaan huomenna lähteä ostoksille 🙂

  1. Tiina: Kumpparit tilasin Booztilta, Molo Kidsia löytyy kaupoista aika huonosti ja kokoja ei useinkaan ole jäljellä, siksi nettikauppa on tuossa asiassa parempi valinta. 🙂

 3. Kivoja vaatteita. Kiinnitin vain huomion kenkiin että eivät söpöydestäään huolimatta ole ehkä paras valinta. Kasvava lapsen jalka tarvitsee tukevammat kengät jotta vältytään mm. virheasennoilta.<br />
  Yleensä lapsikin tarvitsee useammat kengät eri touhuihin.

  1. Kengät: Tytöllä on toki muitakin kenkiä eikä hänelle ole tähän päivään mennessä tullut virheasentoa jalkaan. 🙂

  2. Uusimpien tutkimusten mukaan terve jalka ei nimenomaan tarvitse tukea, vaan lasten kenkien tulisi olla nimenomaan mahdollisimman kevyet, taipuisat ja matalapohjaiset (jollaisilta nuo H&amp;M:n kengät ainakin kuvassa näyttävät). 😊

  3. Itse asiassa terve jalka ei tarvitse mitään erityisen tukevia kenkiä. Tärkempää on, että pohja on riittävän joustava (voi taittaa kaksin kerroin) ja, että kenkä on jalkaan sopiva. Näitä on lapsellekin aika haastava löytää. 🙁

  4. Lähinnä tarkoitin H&amp;M halpis kenkiä, kenkäkaupoista ja urheiluliikkeitstä löytynee varmasti &quot;kunnon&quot; kengät osaavan palvelunkin ansiosta.<br />
   Tuskin 10 eurolla saa kunnon knekää edes nykysuositusten mukaan.<br />
   Jos katsoo suurinta osaa nuoria näkee kyllä vaikka minkälaista linttaan poljettua jalkaa.<br />
   Itse &quot;jalkavammaisen&quot; äitinä olen perehtynyt aika paljon asiaan. <br />
   Toki mielipiteitä löytynee tähänkin asiaan varmasti monia.Samoin eri tutkimustuloksia.

  5. Nea: Kyseiset H&amp;M:n tennarit ovat vain yhdet tytön kengistä ja ne ovat kyllä taipuisat ja kevyet. 🙂 Hyvät jalassa, eivät hierrä ja niillä on helppo ja turvallinen juoksennella keveytensä ansiosta.

  6. Kengät: Tytöltä löytyy kyllä urheilumerkin kengätkin ja vaihtelevasti käytämme niitä, H&amp;M:n tennareita ja muita jalkineita tarpeen ja sään mukaan. :)<br />
   <br />
   Nuo kengät ovat kyllä oikein passelit ja hyvät, tyttö on pienestä asti käyttänyt myös H&amp;M:n kenkiä ja jalka on erittäin terve ja luut oikeassa asennossa ilman asentovirheitä.

  7. Kenkuliini: Tässä olen samaa mieltä kanssasi, kenkä joka on mukava omaan jalkaan, on mukava myös lapsen jalkaan. Taipuisat pohjat ovat hyvät, niillä juoksennellessa askel on kevyt ja ote mahan hyvä. Kovapohjaiset kengät ovat päinvastaiset, tuntuma maahan on huonompi.

  1. Niksnaks: Uudet vaatteet ovat vain mustavalkoisia. 🙂 Kaapista löytyy kyllä muitakin värejä mutta tyttö ei mielellään niitä päällensä pue. Mustavalkovillitys menee ehkä joskus ohi… tai sitten ei. Itselleni vaatteiden väreillä ei ole juurikaan väliä, kunhan pukeudutaan aina sään vaatimalla tavalla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *