Lukemista ala Cereal Magazine

Nyt on Cereal Magazine ja kaupunkioppaat luettu läpikotaisin kannesta kanteen. Lehti tarjosi monia mielenkiintoisia juttuja, mutta Pariisin ja Kööpenhaminan kaupunkioppaat jättivät kylmäksi…

Omakotivalkoinen_12082016_6417.jpg

Omakotivalkoinen_12082016_6429.jpg

Omakotivalkoinen_12082016_6426.jpg

Omakotivalkoinen_12082016_6432.jpg

Lehden artikkelit olivat kaikinpuolin mukavaa luettavaa ja pari tuntia vierähti sen parissa kepeästi. Lehtiä ostan mielelläni myös jatkossa ja olisi kiva saada hyppysiin myös vanhemmat numerot. 

Omakotivalkoinen_12082016_6425.jpg

Omakotivalkoinen_12082016_6421.jpg

Omakotivalkoinen_12082016_6422.jpg

Kaupunkioppaat olivat minulle suuri pettymys ja mielikuvani niistä oli täysin erilainen kuin todellisuus. Kaupunkioppaat olivat täynnä kahviloita ja kauppoja, suppeasti vain pari kuvaa ja osoitetiedot mistä kyseisen puodin löytää. Kuvauksen perusteella oletin että oppaissa esiteltäisi kivoja ja tutustumisenarvoisia paikkoja laajemmalti, valotettaisi hieman taustoja ja syitä miksi ne on valikoitu visiteeraamisen kohteiksi. Onneksi hinta oli näissä melko edullinen joten montaa lanttia ei mennyt hukkaan. Enää ei tee mieli ostaa New York City Guideakaan, eikä harmita että se oli loppuunmyyty tilaushetkellä. 🙂

Omakotivalkoinen_12082016_6435.jpg

Omakotivalkoinen_12082016_6439.jpg

Oma mielipiteeni onkin että kulttuurista ja erikoisemmista lifestyleaiheista kiinnostuneelle Cereal -lehti on hyvä ostos. Kaupunkioppaista en usko kenenkään hyötyvän, koska netistä löytää melko helposti kaikki samat infot. Seuraavaksi pitäisi varmaankin tutkailla millainen lehtinen on monen hehkuttama Kinfolk – onko se rahansa väärti, yltääkö Cerealin tasolle vai onko jopa parempi. 🙂

Pirteää perjantaipäivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

6 kommenttia “Lukemista ala Cereal Magazine

    1. Matkat: Kööpenhaminan reissu (jos toteutuu) on vasta loppuvuodesta, näyttely avataan marraskuussa. Nykin matkan ajankohta on toistaiseksi avoin, mutta ken tietää vaikka ottaisimme äkkilähdöhdön halpojen hintojen osuessa eteen. 🙂 Nyt keskityn alkusyksyn pelkästään tyttöön ja eskariin, ihanaa aikaa elellään. ♥

    2. Suunnitteletko matkoja vain aikuisseurassa? Itse harvemmin matkustan niin ja useimmiten lapsi mukana (vaikkei matkat ole Bamse-klubeja vaan pääasiassa ihan omatoimisia kaupunkireissuja). Uskoisin, että voisitte viettää yhteistä laatuaikaa myös ulkomailla (tai kotimaassa muilla paikkakunnilla) ja lapsikin saisi uusia, hienoja kokemuksia.

    3. Love travelling: En pelkästään mutta esim New York on matkakohteena sellainen ettei siellä minusta pienille lapsille ole oikein mitään. Lapsen kanssa matkustaisin paljon mielummin esim Ranskaan Disneylandiin tai Tanskaan Legolandiin. Ruotsin eläintarhareissukin olisi antoisampi kuin New Yorkin nähtävyydet. 🙂 Tanskan reissu on toteutuessaan työmatka, jonne ei lapsi valitettavasti pääse mukaan.

  1. Kierrättätkö lehdet luettavaksi muillekin vain säästätkö? Itse en ikinä oikein tiedä mitä aikakauslehdillekään tekisi, jos niitä silloin tällöin tulee ostettua.

    1. X: Kierrätän kaikki lehdet jos halukkaita lähipiiristä löytyy. 🙂 Jos ei löydy niin lehdet menevät roskahuoneen kierrätysnurkkaan naapureiden valikoitavaksi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *