Kauniit klipsikorvakorut Snö of Swedeniltä!

Löysin Snö of Swedenin valikoimasta klipsi-kiinnitteiset Elsa-korvakorut ja nyt minullakin on korvikset korvissani, vaikken uusia reikiä olekaan käynyt laitattamassa. 🙂 Malli on kauniin pelkistetty ja värikin hopea, täydellinen säväytys ja se pieni puuttuva extra itsensä asustamiseen.

Omakotivalkoinen_02092016_7161.jpg

Omakotivalkoinen_02092016_7140_2.jpg

Omakotivalkoinen_02092016_7162.jpg

Omakotivalkoinen_02092016_7153_2.jpg

Omakotivalkoinen_02092016_7156.jpg

Omakotivalkoinen_02092016_7159.jpg

Minusta on mukava elää arkea ilman korviksia, ei tarvitse puhdistaa tulehtuneita kipeitä korvalehtiä, varoa hiusharjan kanssa heiluessa ja vaihdella pään asentoa tyynyssä kun korviksen lukko painautuu leukaluuhun. Silloin tällöin haluaisin kuitenkin pistää koruilla koreaksi ja nauttia naisellisuuden tuomista mahdollisuuksista, kuten kauniista kynsistä, korvakoruista ja punaisesta huulipunasta. Nyt kaikki on mahdollista, kiitos klipsikorvisten. 🙂 Snö of Swedenillä on parikin erilaista mallia, joihin ihastuin. Yksinkertainen ja pelkistetty Elsa-malli on eniten omaan makuuni ja tykkäsin kovasti myös TÄSTÄ zirkonia-kivin koristellusta juhlavammasta versiosta. ♥ 

Kyllä nyt kelpaa kaunistautua kun on korviksetkin korvissa. 🙂 Aurinkoista perjantain jatkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

10 kommenttia “Kauniit klipsikorvakorut Snö of Swedeniltä!

 1. Oletkohan kokeillut kultaisia / valkokultaisia kevyitä korviksia? Itse pystyn pitämään sellaisia, mutta hopeiset ja etenkin korumetalliset helposti ärsyttävät.<br />
  Yöksi korvikset täytyy myös ottaa pois. Näin itse olen pystynyt käyttämään korvan läpi laitettavia korviksia.

  1. Ella: olen ja kulta on ainut materiaali jota pystyn pitämään korvissani pitempään kuin yhden illan. Yöllä kultakorviksetkin alkoivat polttelemaan, mutten voinut koko yötä olla ilman korviksia koska pintaiho alkoi mennä umpeen. Olen kolmesti joutunut laittamaan uuden reiät kun vanhat menivät umpeen. Nopeasti parantuva ihotyyppi on monessa asiassa hyvä juttu, mutta korvareikien suhteen ikävä vaiva. Tuska on kauhea jos väkisin yrittää runnoa korvista korvalehdestä läpi. 🙁

 2. Eipä ole itsellä kuvailemiasi ongelmia ollut, vaikka reiät ovat olleet vuosikausia korvissa. 🙂 Käytän korvakoruja silloin tällöin. Ei tarvitse varoa harjatessa ja öisin en niitä pidä. Nätit nuo nipsikorvikset!

  1. Ananas: olisi kiva jos reiät eivät menisi umpeen ja voisin käyttää korviksia silloin tällöin. 🙂 ikävä vaiva tuo kudoksen ja ihon nopea parantuminen, korvareikien suhteen se on pelkästään esteettinen ongelma mutta leikkaushaavojen kanssa vähän veemäisempi vaiva, kun saan kiinnikkeitä niin helposti. 🙁

 3. Hei, kysymykseni ei liity aiheeseen, mutta kertoisitko mikä olikaan se mustassa purkissa oleva yleispuhdistusaine, jota joskus esittelit blogissa?

  1. Liz: en muista käyttäneeni mustassa purkissa olevaa puhdistusainetta, mutta mustassa pullossa (pumppupullo ja suihkepullo) löytyy kotimaisen Zinotin Musta5101-sarjan mustikkaista astianpesuainetta sekä siivoussuihkeita pintojen putsaamiseen. Tarkoitatkohan niitä? 🙂 nämä siis:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/10/paivittain-kaytettavat-siivousvalineet&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/10/paivittain-kaytettavat-siivousvalineet</a><br />
   <br />
   Ei ole pitkääkään aikaa siitä kun viimeksi siivoilin kyseisillä tuotteilla. Todella hyvät tuotteet, joiden saatavuus on vaan välillä kiven alla. Ihana olisi jos esim Prisma tai S-market ottaisi tuotteet valikoimiinsa, olen pari kertaa esittänyt asiasta toiveen palautelomakkeen kautta. 🙂

 4. Aika jännä! Mä pidän korviksia vain ehkä kerran vuodessa ja siltikään reiät ei mene ikinä umpeen! Silloin joskus nuorena kun käytin korviksia enemmän otin ne kyllä aina yöksi ja suihkussa pois. Mutta sitten hukkailin niitä urakalla ja se jäi… Pitäisi hiukan ryhdistäytyä tämän korujen käytön suhteen muutenkin 🙂

  1. Sanna: voi kunpa minullakin olisi tuollaiset korvareiät, jotka suostuisivat pysymään auki ilman koruja. Olen vähän kade teille joilla tuo onnistuu ilman ongelmia. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *