Asupostaus – Syksyn takkeja & etuja HOB:n ystäville!

House of Brandonilla alkoi tänään ystävämyynti ja sen tiimoilta pääsin testailemaan syksyn uutuustakkeja. Ihania takkeja löytyi useita ja päädyin valitsemaan kokeiltavakseni kaksi muhkeaa parkatakkia Vero Modan ja Vilan valikoimista. Molemmat näyttävät ja tuntuvat hyvältä ja minulla on vaikea valinta edessä – kumpi jää palvelemaan minua arkitakkina ilmojen viilentyessä… 🙂

Omakotivalkoinen_04092016_HOB_Parkatakit

Omakotivalkoinen_04092016_VilaParka_7192

Vilan Mates New Parka Coat -parkatakki on minulle juuri oikean mittainen. Se peittää lantion leveimmän kohdan ja saa sääret näyttämään solakammilta. Vyötäröllä olevan kiristysnauhan avulla takin saa kurottua kauniisti kasaan, joka mahdollistaa takin useat erilaiset lookit rennosta ja väljästä naiselliseen ja tyköistuvaan. 

Omakotivalkoinen_04092016_Vila_7185.jpg

Omakotivalkoinen_04092016_Vila_7184.jpg

Takin pinta on satiinisen mattainen ja aavistuksen liukaspintainen. Pikatestin perusteella takki sopii eläinystävillekin, sillä siihen ei jää koirankarvat kiinni. Hupun reunaa koristava tekoturkis on pienehkö ja hillitty. Kevyehkö toppaus on sopiva välikausitakiksi minunlaiselle vilukissalle. 

Omakotivalkoinen_04092016_VeroModaParka_

Vero Modan Excursion Expedition -parkatakki on ihanan rento ja sopii kuvissa olevien kumppareiden kanssa täydellisesti yhteen. Tekoturkisreunus on muhkeampi kuin Vilan versiossa ja huomasin että osa sen haituvista kutittelee suuta ja nenää. 🙂 Takki on hieman pidempi ja helma ylettää puoleen reiteen. Tämä on käytännöllisyyden puolesta parempi vaihtoehto, vaikkei imartelekaan vartalonmalliani samalla tavoin kuin lyhyempi kilpailijansa. 

Omakotivalkoinen_04092016_VeroModa_7170.

Omakotivalkoinen_04092016_VeroModa_7181.

Täytettä on Vero Modan takissa enemmän ja voisin kuvitella käyttäväni tätä myös kovemmilla pakkasilla. Lumilukot hihansuissa lämmittävät mukavasti käsiä niinäkin hetkinä kun lapaset ovat hukassa. 🙂

Omakotivalkoinen_04092016_VeroModa_7174.

Vaikea on tehdä valintaa… mutta luulen että päädyn tähän väljempään Vero Modan malliin. Käytännöllisyys ulkoilutakissa on tärkeintä, eikä haittaa jos alle mahtuu paksu villapaitakin. 🙂 Kumman sinä valitsisit?

YSTIKSET_ETUSIVU4.jpg

House of Brandonin ystävämyynnistä löytyy satoja tuotteita ystävälliseen etuhintaan ja joukossa on paljon myös syyskauden uutuuksia. Parhaat myydään päältä nopeasti, joten jos tarvitset syksyksi uutta takkia, neuletta, huivia tai farkkuja, kannattaa käydä kurkistamassa mitä kaikkea House of Brandon tarjoaa! 🙂 Naisten ja miesten ystävämyynti-tuotteita pääset selaamaan suoraan tästä:

www.houseofbrandon.com/ystavamyynti

Leppoisaa sunnuntai-iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: House of Brandon)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

19 kommenttia “Asupostaus – Syksyn takkeja & etuja HOB:n ystäville!

 1. Hei, mulla olisi kysymys universal stonesta! Se kuulostaa melko lailla täydelliseltä pesuaineelta, mutta uskaltaako sillä pyyhkiä ruokapöytää, jonka päällisosa on valkoista laminaattia?

  1. Salli: Hyvin uskaltaa pyyhkiä laminaattia. 🙂 Universal Stone on samaan aikaan erittäin hellävarainen mutta silti todella tehokas. Oma taktiikkani pöytien puhdistamisessa on, että kostutan mikrokuituisen siivousliinan vedellä, hankaan puhtaalla kostealla liinalla Universal Stonea suoraan purkista ja sillä vaahdolla puhdistan pöydän. Lopuksi huuhtelen liinan ja pyyhin US:n pois pöydästä. 🙂

  1. Soili: Molemmat on ihania enkä osaa nyt yhtään päättää kumpi olisi parempi. 🙂 Tuollainen rennompi ulkoilutakki olisi käytännöllisempi, mutta Vilan takki näyttää paremmalta päällä… :)<br />
   <br />
   Ihanaa alkanutta uutta viikkoa! &hearts;

  1. KatieSusanna: Parajumpersin untuvatakki on laatikossa säilössä odottamassa pakkasia. 🙂 Ohut Pj ulkoilutakki on käytössä.

 2. Minusta taasen tuo Vero Modan takki on todella kiva. Voisin hankkia itsellenikin. Mie en tykkää noista vyötärönaruista ollenkaan, sen takia en tykkää Vilan takista ja valitsisi sitä.

 3. Minusta taas tuo veromodan takki näyttää paremmalta ylläsi :)! Vaikka ei vilankaan versio paha ole. En vain itse pidä siitä, että takissa on nyörejä/isoja merkkejä näkyvillä kuten vilan takissa on!

  1. enkeli: En ole itsekään nyörien ystävä mutta Vilan takissa ne ovat aika huomaamattomat. Olen kallistumassa nyt tuohon Vero Modan versioon, se on käytännöllisempi ja hieman paksumpi joten sen käyttövaihekin on pitempi. 🙂 Viime syksynä otin untuvatakin käyttööni jo lokakuussa kun en tarjennut muilla takeilla kulkea varsinkaan aamuisin ja iltaisin koiralenkillä. Villakangastakki on liian siisti ja &quot;ylellinen&quot; lenkkareiden ja koiran kanssa puettavaksi. 🙂 Parka sopisi tuohon tarkoitukseen täydellisesti. &hearts;

 4. Pitkästä aikaa taas kommentoin, vaikka viikoittain (jos en ihan päivittäin) juttujasi luenkin, mutta siis mun mielestä ylempi eli Vilan takki on ehdottomasti parempi! Pitäisköhän joku päivä käydä katsomassa olisko noita jossain kivijalkaliikkeessäkin, vois olla kiva itsellekin… 🙂

  1. Sirusini: Ihana kun tulit kommentoimaan! &hearts;<br />
   <br />
   Kyseinen Vilan takki on juuri ilmestynyt joten uskon että sitä löytyy Vilan omista myymälöistä sekä muista liikkeistä jotka myyvät Vilan tuotteita. 🙂 Ei muuta kuin sovittelemaan, on todella nätti takki ja tuntuu mukavalta päällä. &hearts;

 5. Miellän molemmat takit teinien suosikeiksi. Jäin miettimään tuota keinoturkista, en ole koskaan pitäny semmoisista.<br />
  Toki nämähän ovat toki edullisia (mikä taas puolestaan lisää kertakäyttökulttuuria) joka on plussaa jos kyllästyy nopeaan.<br />
  Ei nämä rumia ole mutta aikuiseen makuun sopisi kyllä laadukkaampi versio esim.kotimaiselta Makialta.

  1. Takki: Keinoturkis on minusta oikein passeli somiste takkeihin. Se tuo eloa takkiin mutta ei silti nosta takin hintaa taivaisiin. Ja aidoista turkiksista ollaan montaa mieltä, siksikin on hyvä että on olemassa tekoturkista. <br />
   <br />
   Makialla on hienoja takkeja. Itse olen kuitenkin Papajumpers-naisia ja jos haluan panostaa takkiin useita satasia, ostan hyväksi havaitun Parajumpersin. &hearts;

  2. Olen samaa mieltä Parajumpersista, itselläni on kolme niitä. Tosin ne alkavat olla last season merkkinä. Italiasta Colmar-merkki joka on huokeampi mutta laatumerkki.<br />
   Ulkoilien paljon joten ulkoilussa suosia Peak:a sekä Haglöfsia. Makian parka menee pitkälle syksyyn kun saa villasta alle (Y).

  3. Takki: Parajumpers on osoittautunut käytössä maineensa veroiseksi ja kyseisen merkin takkeihin on &quot;turvallista&quot; panostaa. 🙂 Untuvatakkini on ollut ahkerassa käytössä ainokaisena talvitakkina jo monet vuodet, ohut ulkoilutakki samoin (ostettu 2010). :)<br />
   <br />
   Takkien suhteen en seuraile muotia enkä välitä vaikka Parajumpers olisi maailman epämuodikkain merkki. 🙂 Colmarista en ole kuullutkaan, täytyykin googlettaa se ja katsoa millaisia takkeja heiltä löytyy. Kiitokset vinkistäsi! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *