Vadelmainen startti uuteen viikkoon!

Oijoi miten ihanasta auringonpaisteesta saadaankaan tänään nauttia. ♥ Luonnon ikioma kirkasvalohoito on paras mielen virkistäjä ja antaa hyvää buustia uuden viikon käynnistämiseen. En ole ikinä ollut maanantai-ihminen, mutta tänään on kyllä erikoisen poikkeuksellisen hyvä startti ollut päivään – mieli on iloisen pirteä ja olo energinen, veikkaan että kotikonttorissa saadaan tänään paljon aikaan, mikä helpottaa mukavasti loppuviikon työtaakkaa. 🙂

Omakotivalkoinen_05092016_7201.jpg

Omakotivalkoinen_05092016_7206.jpg

Omakotivalkoinen_05092016_7208_2.jpg

Kävin ostamassa aamulla tytön eskarireissun yhteydessä kimpun ruusuja ja pienen pullon Bonaquan Villivadelmaa – pieni pinkki piristysruiske kruunaa päivän! 🙂

Aurinkoista ja energistä uutta alkanutta viikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

25 kommenttia “Vadelmainen startti uuteen viikkoon!

 1. Moikka,<br />
  <br />
  Eikö sinulla ole ollut tarkoitus luopua veden ostamisesta, kun kotoa saa mukaan hapotettua vettä (uusi vesipullo ja hapotuslaite;))?

  1. Vesipullo: Ihanaa kuittailua. :))<br />
   <br />
   Särkylääke piti saada otettua ja siksi ostin tuon minipullon reissun päällä. 🙂

  2. Siis särkylääke oli mukana mutta vesi ei? Vai ostitko särkylääkkeen eskarimatkalla? Apteekissahan on vettä.

  3. En ole tuon kommentin kirjoittaja mutta ihmettelee tapasi väittää kaikkea kuittailuksi. Totuudenhan tuo henkilö vain sanoi. Ja kyllä minustakin tämä postaus tuntuu hassulta kaiken soodakone/vesipullo hypetyksiesi jälkeen. Olisit vaan ottanut särkylääkkeesi kaikessa hiljaisuudessa etkä hihkunut asiasta meille mitään vaikka pullo niin ihanasti sointuukin kukkien väriin.

  4. särkylääke: kumpaakaan ei ollut mukana enkä juo vettä yleisistä pisteistä (varsinkaan apteekissa asioidessani). 🙂

  5. Negatiivinen: …&quot;tapaasi väittää kaikkea kuittailuksi&quot;??? Tämä oli ensimmäinen kerta kun asiasta olen maininnut, kuittailu ei kuulu normaaliin sanavarastooni. :)<br />
   <br />
   Kukahan tässä mahtaa olla se negatiivinen? Ja miten ihmeessä saatte pienestä 0,33L pullosta aikaan tälläisen episodin? 😀 Minä saan kuvata blogiini mitä haluan ja kertoa mitä haluan, tuota et voi määritellä sinä sen enempää kuin tuo aikaisempikaan kommetoija (joka on painotetusti täysin eri henkilö kuin sinä :D). Teidän valintanne on tulla tänne blogiin poimimaan epäolennaisuuksia ja &quot;kritisoida&quot; minua niistä. Tuo on asia johon minä en voi vaikuttaa.<br />
   <br />
   Nyt kun hiilihappovesi-aihe on tässä aktiivisesti käynnissä, kysynkin olisiko teillä vinkata minulle jotakin vadelman makuista (ei sokeria sisältävää eikä mehutiivistettä kuten funlight) makunestettä jolla voisin maustaa oman hiilihappoveteni tuon Bonaqua Villi Vadelman makuiseksi? En halua ostaa ulkomaisia vadelmia pakasteesta ja kotimaisia vattuja löytyy mehustettavaksi vähän huonosti ja pakkasvarastoni on päässyt hupenemaan… 🙂 Tuohon kun löytyisi jokin ratkaisu, minun ei tarvitsisi ostaa lempparivichyäni enää koskaan. 🙂

  6. Mä vastaan vain tuohon viimeiseen kappaleeseen 😀 Se Sodastreamin oma makuvesi-tiiviste, joka on siis pelkkä aromi, eikä sisällä sokeria / makeutusaineita, on meillä säännöllisessä käytössä. Niitä aromeita on hankalampi löytää kuin niitä virvoitusjuomatiivisteitä, ovat 40ml lasipullossa ja tyyriimpiä, mutta niitä laitetaan paljon vähemmän, joten pikkupullokin on ihan riittoisa. Ainakin Clas Ohlsonilla ja Gigantissa oon niitä nähnyt, mutta voi joutua metsästämään.

  7. Kotimaisia vattuja on kyllä vielä myynnissä, jos niitä haluaa pakkaseen tai tehdä mehua. :)<br />
   En ole kyllä itse koskaan noiden makuvissyjen korvikkeena käyttänyt marjoja, koska yleensä lantraan soodaa mehun tai sitten sitruunan kanssa, jos haluan siihen makua. Pitäisikin joskus kokeilla marjoja. Makuvissyjen mausta en tykkää enkä noista tiivisteistä.

  8. Makuasioista en kiistele, mutta marjoja, mehuja tai sitruunaa ei voi suositella mausteeksi, koska varsinkin hiilihapotettuja juomia juodaan pitkin päivää ja näillä keinoin maustettuna voivat aiheuttavaa kariesta ja eroosiota.

  9. HannaL: Muutamia olen löytänyt (mm. melonin makuisen) mutta vadelmaa ei ole tullut vastaan. Tuo villi vadelma on makuna ihan paras. &hearts; Toiseksi paras on sitruuna, jonka puristan itse sitruunoista aina annoskohtaisesti suoraan lasiin, enkä koskaan pulloon jottei maku tartu. <br />
   <br />
   Täytyy katsoa Clasun ja Gigantin valikoima, kiitos vinkistäsi! &hearts;

  10. K-K: varmasti joissakin kojuissa on, mutta en viitsi lähteä vattujen takia kovinkaan kauas. Lähitorilla vadelmat on loppu, mutta mustikoita löytyi reilusti ja ostin kilon niitä pakkaseen, slurps. :)<br />
   <br />
   Sitruunavichyn teen tuoreista sitruunoista itse. Puristan noin puolikkaan sitruunan isoon lasilliseen hiilihapotettua vettä ja on niin hyvää. Vadelmista tein survosta jonka valutin teesiivilän läpi lasiin, tuli hyvää ja aidon makuista siitäkin. :)<br />
   <br />
   Välttelen turhaa sokeria ja makeutusaineita enkä kaipaakaan enää makeita makuja. Suurin osa makuesansseista on kyllästetty aspartaamilla tai sokerilla, mikä on todella harmillista. Olisi ihana löytää jokin suht luonnollinen makuaines omien vichyjen maustamiseen mutta vielä ei ole tärpännyt. 🙂

  11. HannaL: En juo marjoilla ja sitruunoilla maustettuja vesiä onneksi litratolkulla ja viime tarkastuksessa tilanne hampailla oli oikein hyvä. 🙂 En ole siis huolissani omien hampaideni kunnosta ja tyttö ei juo hiilihapotettuja juomia (omasta tahdostaan) ollenkaan joten hänenkään hampaistaan ei ole ylimääräistä huolta ainakaan vielä. 🙂

 2. Taalla pain maailmaa aamu valkeni sateisena, mutta tama olikin hyva ajatus, taidan myos hakea kukkapuskan kotia piristamaan.. Mukavaa viikkoa 🙂

 3. Minusta tuntuu, että nämä mielensä pahoittajat haluavat ottaa jokaisen kirjoittamasi postauksen lakina, josta et tule milloinkaan ja missään tapauksessa koskaan poikkeamaan. Ihmisiä tässä kuitenkin vain ollaan, aurinkoista alkanutta viikkoa itse kullekin! :)<br />
  <br />
  Ps. Olipa kiva hyvänmielen postaus Miia 🙂

  1. Linda: Joskus täytyy tehdä poikkeuksia ja koska kaupassa ei ollut yhtään hapottamatonta lähdevesipulloa jäljellä (en viitsinyt ostaa särkylääkkeen nappaamisen takia gallonan vesitankkia, joita löytyi), ostin Bonaquan minipullon. Ja miksi ostaa maustamatonta jos lempparimakua villi vadelmaa löytyi. :)<br />
   <br />
   Kiva että edes jollekin tuli tästä hyvä mieli! 🙂 Hieman yllättäviä kommentteja tähän on kieltämättä kirjoiteltu. 🙂

 4. Voi jösses kun en taas voi ymmärtää miten joku jaksaa ja viitsii – tai miten edes tulee mieleen – tehdä ongelman joka asiasta, jopa ostetusta vesipullosta! Ihan kun Miian nyt ylipäänsä tarvitsisi kenellekään perustella miksi ostaa ja mitä ostaa, ihan on täysi-ikäinen aikuinen ihminen 🙂 Huah :/ On naurettavaa miten Miian joka lause joutuu ihan kohtuuttomaan syyniin. Itse luen tätä blogia saadakseni inspiraatiota, jota Miia niin ihanasti kirjoituksillaan ja kuvillaan päivittäin tarjoaa. Jätetään pliis Miia rauhaan hyvät ihmiset! Eihän tätä pakko ole lukea jos vaan epäkohtia etsiäkseen niin tekee! 🙂

  1. Liisa: Itsekin olen täällä äimän käkenä miten kolmen kukkakuvan, parin lauseen ja pienen Bonaqua-pullon sisältävä postaus on saanut näin suuren huomion. 😀

 5. Olen sanaton. Jestas Miia mikä hyökkäys ja syyttely. Sun kanssa on aivan mahdoton keskustella. Olen kommentoinut aikaisemmin muutamaan muuhun postaukseen ja aina ihan hyvillä mielin niinkuin nytkin. Mutta sitähän sun on vaikea ymmärtää.

  1. Negatiivinen: Oletko tosissasi vai onko tämä joku parodia? 😀 Mielikuvissani istut hiukset ponnarilla Sinkkuelämää Carrien tapaan ikkunan ääressä läppärillä hullunkurinen pilke silmäkulmassa näppäilemässä tuota kommenttiasi saadaksesi keskustelun jatkumaan. 🙂 Ihan siis sellainen hyväntahtoinen naljaileva äänensävy soi korvissani kun luen kommenttiasi, samaan tapaan mitä isosiskot ja -veljet pienemmilleen vinoilevat. :)<br />
   <br />
   Pahoittelen jos pahoitan kommentillani mielesi, se ei ole tarkoitukseni. Vilpittömästi tässä ihmettelen vain miten yksi pinkkikorkkinen Bonaqua aiheuttaa tälläisen hulabaloon. 😀

 6. Postaus oli lähinnä vitsi vitsi! Että voikin kukka ja korkki olla niin samanvärisiä!<br />
  Kai sitä bloggaajakin voi pullovettä ostaa. Mäkin käyn kahviloissa vaikka meillä<br />
  on kahvinkeitin.<br />
  Oli kiva postaus😉. Näitä lisää☺.<br />
  Menetkö huomenna messuille?

  1. Raili: jep, ja saattaa olla että alitajuntaisesti valitsin ruusupuskista kotiini juuri pinkin, koska toisessa kädessäni oli tuo Bonaqua. 🙂 Ihanasti sopivat samaan kuvaan värinsä puolesta ja koska hörppäilin juoman loppuun kotona töitä pakertaessani (kuvassa siis pieni liru enää pullon pohjalla jäljelläkään), sopi pullo sekä tunnelmiin että teemaan. :)<br />
   <br />
   Huomenna menen messuilemaan, en malta odottaa mitä kaikkea kivaa löydänkään teille postailtavaksi. 🙂 Kameran akku on latauksessa valmiina ja laukkukin pakattuna ja vaatteet odottamassa. Herätys on jo klo 6 joten täytyy olla etukäteen viisas ja hoitaa kaikki tarvittava kuntoon ennen kuin menen nukkumaan. Aamulla on sen verran kiire lähtö että aivot eivät toimi täydellä resoluutiolla ja jotakin aina unohtuu jos jättää pakkailut viime tinkaan. :)<br />
   <br />
   Oletko sie menossa messuilemaan?

  2. Raili: Jokos olet kotiutunut messuilta? 🙂 Mitäs tykkäsit ja mitkä jäivät mieleen? Tein juuri oman Top 5 -listani, johon poimin Garage Garagen, Tapio Anttila Collectionin, Hakolan, BoConceptin sekä AVA Roomin messupisteet. 🙂

 7. Noista makutiivisteistä vielä sen verran, että ruotsalaisella Aromhusetilla on hyviä makuvichy-makuja! Mun mielestä niiden vadelma on parempi kuin SodaStreamin oma. Pakkaukset ei ehkä hivele silmää, mutta siitä huolimatta oon jo jonkin aikaa tilannut noita britti-Amazonista :D<br />
  t. eräs makuvesifani

  1. rouva s: Sodastreamin oma vadelma on kuin funlightia, en pysty sitä juomaan edes hyvin laihan makuisena. 🙂 Kiitokset vinkistäsi, menen heti tutustumaan Aromhusetin antiin! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *