Habitare 2016 Top 5 – Inspiroivimmat messupisteet!

Habitare 2016 messujen avajaispäivä innosti ja inspiroi – luonnolliset materiaalit ja vihersisustus oli ihastuttavalla tavalla nostettu esiin monen näytteilleasettajan toimesta. ♥︎ Tässä omat Habitare 2016 Top 5 -tärppini messutarjonnan parhaista paloista! Nauttikaa ja inspiroitukaa! 🙂

GARAGE GARAGE

Omakotivalkoinen_Habitare_07092016_Garag

Omakotivalkoinen_Habitare_07092016_Garag

Omakotivalkoinen_Habitare_07092016_Garag

Omakotivalkoinen_Habitare_07092016_Garag

Omakotivalkoinen_Habitare_07092016_Garag

Omakotivalkoinen_Habitare_07092016_Garag

Omakotivalkoinen_Habitare_07092016_Garag

Omakotivalkoinen_Habitare_07092016_Garag

Omakotivalkoinen_Habitare_07092016_Garag

Omakotivalkoinen_Habitare_07092016_Garag

Omakotivalkoinen_Habitare_07092016_Garag

Omakotivalkoinen_Habitare_07092016_Garag

Omakotivalkoinen_Habitare_07092016_Garag

Omakotivalkoinen_Habitare_07092016_Garag

Garage Garage -myyntinäyttelyn esillepano oli messujen inspiroivin ja houkuttelevin. Kantavana teemana oli paluu maan äärelle, tuotteissa näkyi ja tuntui aidot luonnolliset materiaalit, rouheat pintarakenteet ja luonnon läheisyys. Tässä messupisteessä tuli viihdyttyä useampi tovi ja kuvia tallentui kameraan runsaasti. My O My:n luotsaama Garage Garage -myyntinäyttely koostui useiden eri yritysten ja toimijoiden tuotteista ja mukana oli mm. Plantagen, Kube Design, Menu, Kähler, Takkamaailma, Iris Hantverk, Teemu Järvi Illustrations sekä Skandinavisk. Upea kokoonpano, josta riittää inspiraatiota vielä pitkälle syksyyn. ♥︎ Messupisteen löydät osastolta 6N109.


TAPIO ANTTILA COLLECTION

Omakotivalkoinen_Habitare_07092016_Tapio

Omakotivalkoinen_Habitare_07092016_Tapio

Omakotivalkoinen_Habitare_07092016_Tapio

Omakotivalkoinen_Habitare_07092016_Tapio

Omakotivalkoinen_Habitare_07092016_Tapio

Omakotivalkoinen_Habitare_07092016_Tapio

Omakotivalkoinen_Habitare_07092016_Tapio

Omakotivalkoinen_Habitare_07092016_Tapio

Omakotivalkoinen_Habitare_07092016_Tapio

Viime vuoden ykkönen Tapio Anttila Collection sijoittuu tänä vuonna täpärästi kakkoseksi. Messuteeman värimaailma on vaihtunut kirkkaanpunaisesta tunnelmalliseksi siniseksi ja luonnonläheisyys on tässäkin esillelaitossa läsnä. Samettisen sileät ja eläväiset puupinnat yhdistyvät mielenkiintoisella tavalla mustaan ja valkoiseen. Uutuustuotteiden joukosta löytyi mm. Puulonin valmistama JAT-KO -ruokapöytä, joka sai ansaitusti sisustustoimittajat ry:n Toimittajien Tusina -kunniamaininnan. Tapio Anttila Collectionin tekstiilituotteet esittelen teille ikiomassa postauksessaan loppuviikolla… 🙂 Tapio Anttila Collection osastolla 6G139.


AVA ROOM

Omakotivalkoinen_Habitare_07092016_Avaro

Omakotivalkoinen_Habitare_07092016_Avaro

Omakotivalkoinen_Habitare_07092016_Avaro

Omakotivalkoinen_Habitare_07092016_Avaro

AVA Room tarjoili tuttuun tapaansa uusia innovaatioita erilaisista säilytysratkaisuista. Uutena tuotteena mm. parisänky, jonka alla on peräti 16 laatikon verran säilytystilaa. Skandinaavisia linjoja noudattelevat virtaviivaiset kalusteet ovat tulevaisuuden klassikkoja ja niiden kasvava suosiokin kertoo että AVAn väki on todellakin oikealla asialla tarjoten ratkaisuja pienten sekä suurten kotien optimaaliseen säilyttämiseen, hukkatilojen vähentämiseen ja toimivampaan arkeen kaiken kokoisissa perheissä. Ihastuin palavasti tuohon kahden laatikon parisänkyyn, joka mahdollistaisi mm. yöllisen säilytyspaikan päiväpeitolle sekä koristetyynyille… ♥︎ AVA Roomin messupiste osastolla 6P98.


BOCONCEPT

Omakotivalkoinen_Habitare_07092016_BoCon

Omakotivalkoinen_Habitare_07092016_BoCon

Omakotivalkoinen_Habitare_07092016_BoCon

BoConceptin Metropolitan Moods -messukokonaisuus oli tumma ja tunnelmallinen. Valaistuksen käyttäminen osana sisustusta oli yksi messujen onnistuneimmista ja seinäruukkujen viherkasvit kiinnittivät huomioni jo kaukaa. Tummat harmaansävyt, sininen ja vihreä toimivat kauniisti yhdessä, esitellen upeasti tämän hetken kuumimmat sisustustrendit. BoConceptin osasto 6C109.


HAKOLA

Omakotivalkoinen_Habitare_07092016_Hakol

Omakotivalkoinen_Habitare_07092016_Hakol

Omakotivalkoinen_Habitare_07092016_Hakol

Omakotivalkoinen_Habitare_07092016_Hakol

Hakola tarjoili kauniin kattauksen kotimaisuutta – vaaleita sävyjä, suomalaista tunnelmaa ja mielenkiintoisia muotoja sekä ratkaisuja. Luovuus on selvästi saanut olla villinä ja vapaana, upea harmoninen messupiste kaikilla herkuilla, josta harmikseni sain napattua vain muutaman kuvan, sillä ihastelijoita oli paikalla p a l j o n. 🙂 Hakolan herkut löytyvät osastolta 6E139.


Habitare-messuhulina jatkuu koko viikon sekä messukeskuksessa että blogissani. 🙂 Seuraava messupostaus julkaistuu jo heti huomenna, tarjoillen lisää silmäniloa mm. piensisustuksen puolelta. Lisätietoa näytteilleasettajista ja messujen aikatauluista löydät Habitaren sivuilta TÄÄLTÄ!

Inspiroivaa iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Habitare)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

10 kommenttia “Habitare 2016 Top 5 – Inspiroivimmat messupisteet!

 1. Samat suosikit täälläkin! Miten mahtava päivä olikaan! Upeita osastoja ja inspiroivia tuotteita ihmisistä puhumattakaan! ♥

  1. Heidi: Oli kyllä kiva päivä vaikka vähän flunssaa pukkaakin päälle. 🙂 Ihania juttuja ja ihmisiä päivä pullollaan, kiitos seurasta! ♥ ♥

 2. Voi tuo neljännen kuvan rikkalapiosetti on niin kaunis, sellaista olen omaan kotiin kaavaillut nyt kun keittiöremonttikin käynnistyy pian. Täytyy palata vielä myöhemmin tämän artikkelin äärelle kunhan töistä pääsee kotiin.

 3. Ihania osastoja ja kuvia. Osaatko sanoa, että mikä on Hakolan osastolla oleva matto? En löytänyt Hakolan omilta sivuilta mitään tietoa matoista.

  1. Hei Miia ja Satu<br />
   Matto oli tosi kaunis ja esittelijatyttö kertoi sen olevan hänen<br />
   oma olkkarin mattonsa, jonka hän oli hankkinut Mattotalo Helmasta.<br />
   Uskoi, että niitä olisi siellä vielä myynnissä.<br />
   Oli kyllä erityisen kivat messut ja tänään yleisöäkin sen verran vähän,<br />
   että kaikkea pääsi hyvin katselemaan ja kuvaamaan.

  2. Raili: ihana olet, kiitän sinua itseni ja Sadun puolesta! &hearts; Kaunis matto, kyllä on aarteen itselleen löytänyt! &hearts;

 4. Hei, mikä tuo Tapio Anttila collectionin kohdassa oleva ruokapöytä on? Missä on ilmeisemmin teräsajalat ja kansi on valkoinen? Kuvassasi pöytä on jonkun toisen tason päällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *