Habitare 2016 – Sisustusesineitä & käyttötavaroita!

Habitare 2016 tarjoaa tänä vuonna hieman pienemmän mutta sitäkin mielenkiintoisemman piensisustus- ja arkitarviketarjonnan. Uusia yrityksiä ja näytteilleasettajia oli muutamia, joista haluan nostaa esille mm. kierrätysmateriaaleja tuotevalmistuksessa hyödyntävän LOISTE livingin sekä Kouvolalaisen LITTLEBIT DESIGNin. 

LOISTE LIVING

Omakotivalkoinen_Habitare_08092016_Loist

Omakotivalkoinen_Habitare_08092016_Loist

Omakotivalkoinen_Habitare_08092016_Loist

Omakotivalkoinen_Habitare_08092016_Loist

Omakotivalkoinen_Habitare_08092016_Loist

LOISTE livingin tuotevalikoima koostuu ekologisesti, eettisesti ja vastuullisesti valmistetuista sisustus- ja lifestyletuotteista, joiden raaka-aineina on käytetty mm. uusiopaperia. Paperista valmistetut pyöreät OOHH-ruukut aiheuttivat melkoisen hypetyksen LOISTE livingin messupisteellä, sillä niiden sisäpuoli on pinnoitettu kumilla ja näin ollen ruukut kestävät kastelua. Myös seinähyllyllä olevat betonin näköiset ruukut ja maljakot ovat samasta materiaalista tehtyjä – rapatun näköisestä betonipinnastaan huolimatta ne ovat äärettömän kevyet. Messupiste löytyy Habitare Decor -osastolta 3D29.


LITTLEBIT DESIGN

Omakotivalkoinen_Habitare_08092016_Littl

Omakotivalkoinen_Habitare_08092016_Littl

Omakotivalkoinen_Habitare_08092016_Littl

Omakotivalkoinen_Habitare_08092016_Littl

Omakotivalkoinen_Habitare_08092016_Littl

LITTLEBIT DESIGN:n tuotteet syntyvät Kuusankosken Taideruukissa suurella sydämellä ja räväkällä rohkeudella. Yrittäjä Annin motto “Ole sitä mitä olet” välittyy kaikista tuotteista, niin koruista, korutelineistä kuin heijastimistakin. Anni haluaa tuotteidensa avulla kannustaa ja rohkaista ihmisiä olemaan aidosti omanlaisiaan ja antamaan piutpaut sievistelylle, täydellisyydelle ja sen tavoittelulle. 🙂 On ihanaa olla vähän vinksallaan ja minuun suurimman vaikutuksen teki #screw perfection -kirjailtu rannekoru sekä heijastin. Tätä messupistettä ei missään nimessä kannata jättää väliin, joten käykäähän kaikki pirskahtelemassa Annin pisteellä ja antakaa persoonallisuutenne kukoistaa! 🙂 Voimasanoilla varustettu heijastin on loistava joululahjaidea ihmiselle jolla tuppaa olemaan jo vähän kaikkea. LITTLEBIT DESING Habitare Decor -osastolla 3E26.


LAPUAN KANKURIT

Omakotivalkoinen_Habitare_08092016_Lapua

Omakotivalkoinen_Habitare_08092016_Lapua

Lapuan Kankureiden messupiste esittelee tuotevalikoiman erittäin kattavasti. Pörröistä ja pehmeää, metsäistä tunnelmaa sekä kauniita sävyjä – vain luonnollisia laadukkaita materiaaleja, joista riittää iloa koko perheelle. Oma huomioni kiinnittyi tuohon pöydällä olevaan vihreään torkkupeittoon, joka on juuri sitä “oikeaa viherkasvi-vihreää” mitä olen etsiskellytkin. Torkkupeitto jäi vielä harkintaan… mutta eikö olisikin ihana tuollainen värikäs viltti olohuoneen valkoisella sohvalla!?!. 🙂 Lapuan Kankurit osastolla 6C111.


MARIMEKKO

Omakotivalkoinen_Habitare_08092016_Marim

Omakotivalkoinen_Habitare_08092016_Marim

Omakotivalkoinen_Habitare_08092016_Marim

Marimekko on klassikko, joka pitää messuilla aina päästä näkemään ja kokemaan. Messupisteellä oli vierailuni aikaan menossa toimittajien kuvaus- ja haastattelusessio, jonka vuoksi oma kuvamateriaalini jäi heikonlaiseksi. Messupiste huokui menneisyyden havinaa ja värimaailma oli seesteinen ja kotoisa. Marimekkoa löytyy peräti kolmelta osastolta – 6A111, 6C111 ja tekstiilipiste osastolla 6A109


THE BLOCK  – TALENTSHOP SHOWROOM

Omakotivalkoinen_Habitare_08092016_Kaksi

Omakotivalkoinen_Habitare_08092016_Sanel

Omakotivalkoinen_Habitare_08092016_Sanel

Omakotivalkoinen_Habitare_08092016_Marju

The Block Talentshop mini-showroomeissa nuoret muotoilijat esittelevät omaa tuotantoaan. Tänä vuonna mukana on viisi eri muotoilijaa ja yksi työpari, joista henkilökohtaisia suosikkejani ovat Sanelma Hihnala, Kaksikko-nimen alla toimivat Salla Luhtasela ja Wesley Walters sekä Marjukka Takala. Upeita innovaatioita ja persoonallisia kierrätyshenkisiä keksintöjä. Nuoret muotoilijat ovat Suomen tulevaisuus! ♥︎ The Block osastolta löytyy Talentshopin lisäksi myös Protoshop, joka esittelee 14 täysin uudenlaista kodin tuoteideaa. The Block löytyy ahead!-designalueen yhteydestä.

Eilisen Habitare 2016 Top 5 Inspiroivimmat messupisteet -postaukseni löydät TÄÄLTÄ!

Aurinkoista torstaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Habitare)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

10 kommenttia “Habitare 2016 – Sisustusesineitä & käyttötavaroita!

 1. Olipa lohdullinen postaus! Kiitos! Näin muitaman kuvakoosteen Habitaresta muualla, ja ne synkistelivät pimeillä huoneilla, tummilla sävyillä, isoilla kirjavilla tapeteilla… Yksinkertainen ja vähäeleinen vain puhuttelee minua enemmän!

  1. Pee: Habitaren esillelaitot olivat tänä vuonna melko tummia ja ensimmäistä kertaa messujen yleisvalaistus (kattovalot) oli pois päältä. Ainoat valonlähteet olivat messupisteiden omat kohdevalot sekä esillä olleet valaisimet. Tuokin tietysti vaikuttaa kuvien yleisen ilmeeseen ja itse toivon että ensi vuodeksi palataan takaisin yleisvalon käyttämiseen. :)<br />
   <br />
   Kirjavuutta, kuoseja ja tummia sävyjä oli paljon kaikkialla, yksi vaaleimmista pisteistä oli AVA Roomin ja se olikin oikein edukseen. &hearts;

 2. Olen käynyt messuilla joka vuosi ja tänään pääsin käymään messuilla. Jostain syystä minulle jäi hieman sekava olo messuista ja osastojen sijoitteluista. Muuten messut olivat minulle ainakin onnistuneet ja mukaan tarttui Sagalaga Designin keittiöpyyhe, sekä aivan huippua oli löytää kaksi vuotta metsästyksessä ollut Flip seinäkello. Voi ettien että, seuraavaksi käärin hihat ja alan asentamaan sitä seinään 🙂 🙂

  1. Linda: Sijoittelu on joiltain osin sekava, kiitosta annan siitä että mm. lastenosasto oli selkeästi nyt omansa. 🙂 Sagalagan keittiöpyyhettä tiirailin itsekin, ihanasti olivat roikkumassa heidän pisteessään seinällä. &hearts; Sinulla oli tuuria matkassa että onnistuit löytämään pitkään etsinnässä olleen arteen &hearts; Joko kello on seinällä? 🙂

  2. Olin alussa hieman pyörällä, että miten sitä lähtisi messuja kulkemaan, kun halusin kiertää kaikki osastot. Mutta kyllä se siitä sitten. 🙂 Kyllä, kello ruuvattiin seinälle heti samana iltana. Se on niin keskeisellä paikalla kotia, että sitä tulee kyllä ihasteltua monta kertaa päivässä. Erityisen hauskaa on, jos sattuu olemaan paikalla, kun AM tai PM hetki kääntyy vuorokaudessa. Pienistä asioista sitä voikaan tulla iloiseksi 😀

  3. Linda: Samalla tavalla mekin ensin vähän puntaroitiin että mihinhän sitä nyt suuntaisi ja mistä aloittaisi, mutta aika hyvin pysyttiin kuviossa ja saatiin kaikki nähtyä kun S-tyylillä puikkelehdittiin käytävältä toiselle. :)<br />
   <br />
   Ihana tuo kello, pienet asiat ovat välillä niitä parhaita! &hearts;

 3. Itse en pääse tänä vuonna messuille hypistelemään, joten kiitos kun jaat omia messukuviasi! Ja &quot;yksityishenkilöiden&quot; kuvat ovat mielestäni muutenkin kiinnostavampia kuin lehdistön jakamat. Kiva tuo Marimekon ns. eteiskuva!

  1. MarjaT: Minustakin meidän ns. tavallisten ihmisten kuvat ovat mielenkiintoisempia, niissä korostuu usein erilaiset asiat ja niistä näkee paljon tarkempia yksityiskohtia. Lehdistön ammattilaisten tarkoitus toki onkin antaa messuista laajempia mielikuvia ja he esittelevät yksittäisiä tavaroita ja tuotteita paljon pienemmässä mittakaavassa kuin esim me bloggaajat, jotka voimme julkaista niin monta kuvaa mistä tahansa ja miten tahansa. 🙂 Marimekon eteiskuvaa en ole itsekään nähnyt muualla, toisaalta minulta puuttui lähestulkoon kaikki muut Marimekon kohokohdat, koska en viitsinyt mennä kesken haastattelutilanteen kyykkimään ja häiriköimään heidän toimiaan. 🙂 Olen sellainen häveliäs bloggaaja, joka kuvaan sieltä minne kameroineni mahdun häiritsemättä muita. 🙂 🙂

 4. Tuo Lapuan kankureiden vihreä torkkupeitto olisi loistava valinta olohuoneeseesi! Toisi mukavan pienen piristyksen sohvalle. Lapuan kankureiden tuotteet ovat muuten todella laadukkaita: oma torkkupeittoni on kestänyt jo viitisen vuotta ja on pysynyt hyväkuntoisena.<br />
  <br />
  Harmittaa, kun tänä vuonna jää messut välistä! Onneksi sentään on olemassa blogit, joiden kautta voi ihastella. Kiitos tästä postauksesta &hearts;

  1. ibi: Se olisi ihana, kiva kuulla että sinulla on hyviä kokemuksia. &hearts;<br />
   <br />
   Blogeista löytää aika laajan kattauksen Habitaren tarjontaa, ei muuta kuin google vaan hakemaan Habitare 2016 -hakusanalla kuvia. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *