SKISSI by Tapio Anttila Collection!

Tapio Anttila Collectionin tekstiilimallisto kasvoi kuudella uudella SKISSI -sisustustyynyllä, jotka lanseerattiin Habitare-messujen yhteydessä. Tyynyissä esiintyvät kuosit ovat syntyneet Tapio Anttilan suunnittelemien tuotteiden luonnospiirustuksista eli skisseistä, joista malliston nimikin kertoo. Kotimaisen Lennolin valmistamien SKISSI-tyynyjen värimaailma kuvastaa lyijykynäpiirrosten ja sinikopioiden sävyjä – mustaa, harmaata, valkoista sekä pehmeää sinistä. Sain valikoida tyynykokoelmasta itselleni ikioman kappaleen ja päädyin tähän LINK-hyllystön mallinnuskuosiin, joka olohuoneessa divaanilla nyt minua ilostuttaa . 🙂

Omakotivalkoinen_09092016_7415_2.jpg

Omakotivalkoinen_09092016_7399_2.jpg

Na%CC%88ytto%CC%88kuva%202016-09-09%20ko

Uusi tyynymallisto pitää sisällään kaksi väriä ja kolme erilaista skissikuviointia – Mixrackin, Marsin ja Linkin. Tapio Anttila Collectionin tuotteet löytyvät Vepsäläisen valikoimasta ja nämä Lennolin valmistamat tyynyt ilmestyvät myyntiin syksyn aikana. 

Omakotivalkoinen_TapioAnttilaCollection_Omakotivalkoinen_TapioAnttilaCollection_Omakotivalkoinen_TapioAnttilaCollection_

Omakotivalkoinen_09092016_7403_2.jpg

Aurinkoista perjantaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: tapioanttilacollection.fi, tuote saatu lahjaksi)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

10 kommenttia “SKISSI by Tapio Anttila Collection!

  1. Pitju: Kyseisiä tyynyjä voinee ostaa ainakin Vepsäläiseltä, jolla erittäin laaja valikoima Tapio Anttilan suunnittelemia tuotteita valikoimassaan. Voit halutessasi kysyä tarkkoja myyntipaikkoja ja ilmestymisaikataulua Arja Anttilalta osoitteesta: arja(a)arjaanttila.com 🙂 Hän tietää varmasti parhaiten koska ja mistä tyynyjä löytyy. :)<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua sinulle myyö! &hearts;

  1. A: henkilökohtainen suosikkini on ehdottomasti vihersisustuksen räjähtävä kasvu ja siihen liittyvät useat innovaatiot, kuten ripustettavat ruukut, hyllyt ja telineet. 🙂 Toinen itseäni innostava asia on luonnonmateriaalien käyttämisen lisääntyminen ja kotimaisuuden suuri arvostaminen (ns. lähituotanto ja pienten startupien tukeminen). 🙂

 1. Miia, help me !!! Asiani ei liity mitenkään aiheeseen, mutta nyt Pappelina tarvitsee apuasi ja hyviä neuvoja! Hitto, ostin halpisliikkeestä voimapyörän ja onnellisena sillä tuossa Pappelinalla jumppasin ja ei heevetti, voimapyörä päästi väriä ja nyt matossa on vihertävä rantu siinä kohtaa jossa kerkesin sen kokonaista 20 liikettä tehdä!! Pyyhin heti kostealla pyyhkeellä mutta ei auta asiaan, rantu on ja pysyy. Mitä suosittelisit tehtäväksi asian eteen? Vaalentaakohan aurinko rannun? Otin yhteyttä liikkeeseen josta vempaimen ostin ja odotan nyt uutta yhteydenottoa ja katsotaan kuinka homma etenee…. Harmituksen harmitus…. <br />
  <br />
  Niin, on nuo tyynyt kauniita 😀

  1. Sari: Universal Stonea kokeilisin itse, sillä olen saanut hieman vastaavia tahroja ja värjääntymiä pois (mm. pöydän jalan alla ollut musta kumitassu, josta jäi väriä mattoon). Pieni pehmeä harja (hammasharja sopii hyvin) ja Universal Stonea, kevyt pyörivin liikkein tehty vaahdotus ja pyyhintä puhtaalla kostealla liinalla. Tuolla pitäisi lähteä vihreä rantu hiivattiin. 🙂

  1. Taija: Aavistuksen taittaa lämpimään valkoiseen muttei ole kuitenkaan kermanvalkoinen. Kuvaisin että sävy on sama kuin Ikean alkuperäisissä Dansbo-istuinpäällisissä tai Marimekon Bottna-tyynynpäällisessä valkoiset kohdat. 🙂

 2. Hei! Onko sinulla vielä käytössä Muuton leaf pöytävalaisin? Ostin meille pöytä- ja jalkavalaisimet ja onhan ne ihanat! Mutta siriseekö lamppu sinulla? Olen nyt huomannut, että kun lamput ovat kiinni, kumpikin sirisee jalan juuresta eli ei edes lampun kohdalta. Ihan ihme juttu… ja tosiaan vielä silloin kun lamppu ei ole edes päällä! <br />
  Kiva blogi sinulla. Vierailen. 🙂

  1. Kirsi: Ei ole enää kyseistä valaisinta ja sinä aikana kun se meillä käytössä oli niin ei kyllä pitänyt mitään meteliä tai sirinän ääniä. Kuullostaa ikävältä, onkohan siellä johtopuolella jokin kosketusongelma tai vastaavaa? Laita ihmeessä asiakaspalautetta menemään ostopaikkaan, en usko että minkäänlaisen valaisimen kuuluu siristä. <br />
   <br />
   Kiitokset, toivottavasti tulet toistekin kyläilemään tänne blogin puolelle! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *