Syksyinen asupostaus – Timberland White Boot!

Garderoobini kasvoi House of Brandonilta saamillani Timberland -saappailla, joilla kelpaa talvella tallustella loskaisessakin säässä. Kumipohjaisten klassikkokenkien 100% vedenpitävyys ja lämmin sisävuori takaavat lämpimänä ja kuivana pysyvät varpaat säässä kuin säässä – enkä malta odottaa että pääsen loppuvuodesta testaamaan näitä Suomen haastavissa sääolosuhteissa. Ensituntuma Timberlandin kenkiin oli erittäin positiivinen, nahkainen varsi on pehmeä ja kengän leveähkö lesti äärimmäisen mukava omassa jalassani. Lisäplussaa Timberland 6 inch Premium White Boot -kenkämallille annan upeasta vaalean nudesta sävystä, joka piristää muutoin mustaa asukokonaisuutta. ♥

Omakotivalkoinen_Timberland_HOB_12092016

Omakotivalkoinen_Timberland_HOB_12092016

Omakotivalkoinen_Timberland_HOB_12092016

Omakotivalkoinen_Timberland_HOB_12092016

Timberlandin vedenkestäviä nahkakenkiä on valmistettu lähes 100 vuotta ja ne pitävät ansaitusti ykköspaikkaa laadukkaiden ulkoilukenkien kategoriassa. Kengän pehmeä takareuna mukailee jalan liikettä kivisessä maastossa kiipeillessä, kantapään kohdalla olevan kovemman alaosan tukiessa nilkan asentoa. Kumipohja on erittäin pitävä myös liukkailla säillä ja pehmentää joustavuutensa ansiosta askellusta. Vaalea nahka on käsitelty likaa hylkiväksi, eikä ollut moksiskaan rantakivillä kompuroimisestani – ei jäljen jälkeä vaikka askel välillä lipesi ja kenkä kopsahteli terävien kivien reunaan. 🙂

Omakotivalkoinen_Timberland_HOB_12092016Omakotivalkoinen_Timberland_HOB_12092016

Omakotivalkoinen_Timberland_HOB_12092016

Omakotivalkoinen_Timberland_HOB_12092016

Omakotivalkoinen_Timberland_HOB_12092016

Timberlandin 6 inch Premium Boot -saappaita löytyy neljässä eri värissä – Yellow, White (nude), Black ja Rustic Brown. Itse pähkäilin mustien ja vaaleiden välillä, päätyen lopulta tuohon vaaleaan malliin. Varren sisään sujautettu musta pillifarkkujen lahje saa asukokonaisuuden näyttämään rennolta ja sopivan nuorekkaalta. Olen todella tyytyväinen valintaani ja suosittelen kyseisiä talvijalkineita lämpimästi kaikille, jotka vaativat talvikengältä kestävyyttä, mukavuutta ja hyvännäköisyyttä! ♥

Timberlandit suoraan House of Brandonilta, toimitus vain parissa arkipäivässä!

www.houseofbrandon.com/timberland

Aurinkoista uutta alkanutta viikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: House of Brandon)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

18 kommenttia “Syksyinen asupostaus – Timberland White Boot!

 1. Oi vitsi, olen niin pitkään kuolannut noita kenkiä. Itsellä ollut nyt käytössä noin 14 vuotta Merrelin vastaavat mustat kengät ja viime talven jälkeen pohdin, että ostaisin nuo Timberlandin Rustic Brownit ja päästäisin Merrelit ansaitulle eläkkeelle. Laadukkaisiin kenkiin kannattaa panostaa ja niitä huoltaa, niin ne kestävät käytössä pitkään 🙂

  1. Linda: Nuo rustiikin ruskeat on todella kauniit myös, tykkään tuosta pinnan patinasta. ♥ Kenkien säännöllinen huoltaminen pidentää niiden käyttöikää parhaimmassa tapauksessa vuosilla. Minulla vanhimmat kengät taitavat olla 8 vuoden takaa, nahkaiset matalapohjaiset ylipolven saappaat, jotka aikoinaan olivat kovassa käytössä mutta sittemmin saaneet olla osa-aikaeläkkeellä. 🙂 Ne ovat kenkinä yhdet parhaimmista ikinä omistamistani ja toivon että meillä on yhteisiä vuosia vielä monta uutta edessäkin. 🙂

 2. On kivannäköiset jalassa.Meillä tytöillä oli näitä viime talvena ja olikohan jo toissa talvenakin.Voisin itsellekin ostaa ulkoilua varten.

 3. Meillä on noita kenkiä käytetty aina. Kaikilla kolmella lapsella on ollut erivärisiä pienestä asti. Tyttärellä oli pinkit ja tummansiniset. Nyt on kaikilla kolmella nuo yellow-väriset, pojat jo aikuisia ja neiti 14v, ovat riittävän katu-uskottavat teinillekin :)<br />
  Itselläni on kaakaonruskeat 14-tuumaisella varrella, en on ihanat. Nyt kyllä voisin ostaa nuo nudet lisäksi lyhyellä varrella 😀 Kauniit!

  1. SanniKaarina: Enpä tullutkaan katsoneeksi mikä on kenkien kokohaarukka, löytyisiköhän omallekin tytölleni samanlaiset. 🙂 Nuo nudet on todella kauniit, täydellinen sävy! &hearts;

 4. Tyttäreni olisi viime talvena tuollaiset popot, mutta olivat loppu meidän kaupungin putiikeista. Ostettiin sitten vähän samantapaiset, ja tuollaiset vaaleat. Minulla olisi myös tarvetta tuollaisille kengille, mutta en taida raaskia ostaa.<br />
  Ai sie valitsit tuon Vilan takin kuitenkin?

  1. Minna: Nuo on kyllä ihanat kengät ja netistä lukemieni kokemusten perusteella erittäin laadukkaat ja rahansa arvoiset. &hearts;<br />
   <br />
   Takki on Vero Modan suorempi malli, löysin sen sisältä kiristysnauhan jolla vyötäröä (minulla tosin pari senttiä liian alhaalla tuo vyötärönauhan kohta) saa supistettua. 😀 😀

 5. Kestääkö oikeasti vettä? Tuleeko kosteudesta pahat jäljet…, sitähän ne meidän talvet ikäväkyllä on☹️

  1. Apila62: Timberlandin kengät on vartavasten tehty tälläisiin Suomen kaltaisiin inhottavan kosteisiin ja vaihteleviin ilmastoihin. Lukemieni käyttökokemusten perusteella kestää vettä (tihkua, kosteaa maastoa, loskaista räntälunta) ilman minkäänlaisia ongelmia. 🙂 Kumisaappaiden asemasta en itse niitä kuitenkaan raaski käyttää, eli kunnon sadesäähän aion laittaa suosiolla kumpparit jalkaani. 🙂

 6. Kestää vettä! Tyttäreni käyttää myös partioretkillä näitä ja jalat on pysyneet kuivina,<br />
  Harjaamalla ja huoltamalla kenkiä pysyvät siisteinä. Voin suositella!

  1. SanniKaarina: Näin uskoinkin, pelkkää positiivista olen Timberlandeista vedenkestokyvyn osalta kuullut ja lukenut. 🙂

 7. Harmittaa, kun muutaman vuosi sitten tilasin tuollaiset jämyt kengät ja olivatkin liian isot (tosi tilava lesti). Olisi pitänyt vaihtaa. Niin kovia pakkasia ei tule, että tarvsii kolmet villasukat, mitkä koko vaatisi. Ei pitäisi koskaan tuijottaa kokonumeroa vaan sopivuutta. Odottelen innoissani jo kylmiä!

  1. Whiter shade of pale: Lesti on leveähkö ja missään nimessä ei kannata lisävaraa kengänkokoon valita. Oma normaali koko on hyvä ja puolikkaiden suhteen (esim 36,5) kannattaa valita mielummin pienempi kuin suurempi koko. Kenkiä on vaikea ostaa sovittamatta varsinkaan jos ei merkki ole entuudestaan tuttu.

 8. En nyt äkkiseltään muista mistä, mutta ostin viime syksynä nuo yellow timbsit lasten/nuoriso puolelta (koko 37) ja maksoivat noin 100€.. vinkkinä pienempijalkaisille 🙂 ja olen ollut todella tyytyväinen ostokseen!

  1. NK: tytöllä on koon 31 jalka, toivottavasti löytyisi noin pientä kokoakin. 🙂 täytyy yrittää Googlella etsiä mistä Helsingistä löytyisi juniorkokoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *