Säilytysvinkki pinneille & pompuloille!

Pienten tyttöjen pienille tärkeille käyttötavaroille on yllättävän vaikea löytää järkeviä säilytysrasioita. Perinteisiä läpinäkyviä muovilaatikoita ja -koreja on jos jonkinlaisia, mutta pinottavia kannellisia joutuu metsästämään ihan kunnolla. 🙂 Tilpehöörikauppa Tigerista ostin jo jokin aika sitten läpinäkyviä muovilokerikoita, joihin pinnit sai kivalla tavalla järjestettyä. Nyt myös pompuloille on omanlaisensa säilytyssysteemi… Tigerin löytö sekin. 🙂

Omakotivalkoinen_14092016_7792_2.jpg

Omakotivalkoinen_14092016_671627.jpg

Purkalle ja karkille tarkoitettu irtokarkkilaatikostopakkaus sisältää päällekkäin pinottavat lokeroparit, joista voi kasata niin suuren lokerikkokokonaisuuden kuin on tarpeen. Tytöllä on ponnareita kaikissa sateenkaaren väreissä ja nyt hänen on helppo etsiä hyppysiinsä juuri se ponnari, jonka haluaa hiuksiinsa laittaa. Myös harvemmin käytettävät isokokoiset koristeelliset pinnit ovat viimein saaneet järkevän säilytyspaikan, aakkosmukiin sullomisen sijaan. 🙂

Omakotivalkoinen_14092016_7796_2.jpg

Omakotivalkoinen_14092016_7789_2.jpg

Omakotivalkoinen_14092016_7788_2.jpg

Olisi mielenkiintoista kuulla millaisia pinni-ponnari -säilytysratkaisuja teiltä löytyy… miten olette saaneet ratkaistua helposti hukkatielle joutuvien pikkutarvikkeiden säilytyksen? Onko niillä jokin oma “tukikohta” jonne ne sujautetaan päivän päätteeksi? Onko lapsilla ja aikuisilla omansa ja jos on, missä säilytätte aikuisten hiushärpäkkeitä? Omat ponnarini (joita vain muutama) asuvat pienen pinnirasian kanssa kylpyhuoneen laatikostossa hiusharjan vieressä, mutta usein joudun lainaamaan tytön ponnareita, koska omani ovat joutuneet juurikin sinne hukka-nimiseen paikkaan… kuten pyykkikoriin paidan mukana.  🙂

Kivaa iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

16 kommenttia “Säilytysvinkki pinneille & pompuloille!

 1. Oisko helpompi vetää vaan kaljuksi? Tyttäresi ei mitä ilmeisemmin ole minimalismista koskaan kuullutkaan kun pitää olla pinnejä ja muuta krääsää koko suvun tarpeisiin.

  1. Tyttiäinen / Saagelo: Millainen ihminen kirjoittelee tuollaisia kommentteja? Ja tiedoksesi tätäkin kautta, olen ilmoittanut häirinnästäsi poliisille rikosilmoituksen muodossa ja heillä on tallessa jokainen ikinä kirjoittamasi kommentti ip-osoitteineen. Aineistoa on melkoinen määrä ja mikäli aiot jatkaa tällä linjalla, tiedät mihin toimenpiteisiin se johtaa.

 2. Noihan on kivat, ja Tigerin hinnat ei varmaan paljoo oo? Pitää mennä hakemaan jos omanki neidin pompulavarasto ois jossain muual ku siel sun tääl😂

  1. Päivi: Tiger ei ole hinnalla pilattu, tuo irtokarkkilaatikosto maksoi 8€ ja taitaa olla yksi Tigerin kalleimmista tuotteista. 😀 Hyvin käytetyt 8€ on kyllä, tosi kätevä valikoida ponnaria ja pysyy luukkujen ansiosta pompulat pölyltäkin suojassa. 🙂

 3. Mulla on pinneille ja hiushärpäkkeille (kukkia ja muita hörhelöitä) kolmen laatikon pieni muovinen rasia, sellanen 15cmx18cm kokonen. Siitä ei kyllä nää läpi, mutta tiedän missä on mitäkin. Härpäkkeille se on vähän liian pieni, kun ne ei meinaa laatikkoon mahtua (ovat niin isoja, että laatikko ei meinaa mahtua kiinni), mutta pinneille ihan sopiva. Laatikot saa irti ja ne on sieltä helppo ottaa käteen ja kaivaa oikea pinni/klipsi. Ponnareille mulla on kylppärissä peilikaapin alla seinässä kiinni imukuppikoukut. Siitä on kätevä napata ponnari aina mukaan. Toki joudun viikottain suorittamaan &quot;suuren ponnari etsinnän&quot;, kun niitä tulee aina jätettyä ties mihinkä. Samoin kun hiuspannat (sekä hiusharja) roikkuvat imukuppikoukuissa helposti saatavilla ponnareiden vieressä. 🙂 <br />
  <br />
  Tyttärelläsi on aivan mahtava pinnikokoelma! Olen aivan mykistynyt 🙂

  1. Elina: Sinun säilystyssysteemisi vaikuttaa tosi näppärältä. 🙂 Mikähän siinä muuten on että ponnareita hukkuu tuon tuosta, minäkin hukkasin eilen viimeisen tummanruskean ponnarini jonnekin kotiin… mistä lienee sohvan alta löytyy aikanaan. :D<br />
   <br />
   Tyttö on saanut lahjaksi paljon pinnejä ja pompuloita, suurin osa on lahjoja. 🙂

 4. Oon nyt tovin yrittänyt etsiä tuollaista läpinäkyvää lokerikkoa useammasta Tigeristä. Oletko sattumoisin nähnyt noita viime aikoina Helsingin seudun Tigereissä? Tai vaikka jotain saman tyyppistä? 🙂 (Toki jos joku muukin tietää näistä jotain niin saa kertoa!)

  1. M: Kyseiset lokerikot ovat loppuneet monesta myymälästä, toivottavasti saavat lisää niitä mahdollisimman pian. 🙂 Clas Ohlsonilla olen kerran nähnyt saman tyylisen, oli kirkasta muovia ja kannellinen, mutta hieman surempi ja siinä oli muistaakseni siirrettävät välikappaleet. On kyllä yli vuosi kun sellaisen näin, en tiedä kuuluuko se perusvalikoimaan vai oliko jokin kausituote. 🙂

 5. Hienosti pinnit järjestyksessä!Tytöillä pitää olla paljon pinnejä ja pompuloita,erivärisiä/laisia.Jos minulla olisi tyttö,meillä olisi todennäk.paljon enemmän vielä:)Muttakun poikia kaksi kipaletta…..Kummityöille sitten ostelen:)

  1. Nanna: Tyttö on saanut paljon ponnareita ja pinnejä lahjaksi, osittain samoista syistä varmaankin kuin mitä sinäkin omalle kummitytöillesi ostat. 🙂 Tyttö muistaa jokaisen pinnin / pinnisetin antajan, mieletön muisti hänellä. 😀 Ovat todella tärkeitä ja joka päivä pitää valita hiuksiin saman värinen ponnari ja / tai pinnit kuin on paitakin. 🙂

 6. Näyttääpä kätevältä säilytysysteemiltä ja ihanan paljon pinnejä, vieläpä värin mukaan lajiteltuna:)!<br />
  <br />
  Meille ostin Ikeasta Godmorgon-säilytyslokeroita pinnien ja pompuloiden säilytykseen. Wc:n peilikaapissa niitä säilytetään ja ovat sinne juuri sopivan kokoiset. Pinnejä ei tosin saa noin hyvään järjestykseen, mutta on onneksi edes yksi astia josta pinnit löytyy. Sinne käyn aina sujauttamassa sohvan nurkasta, ulkovaatteiden seasta tai lattialta löytyneet pinnit ja ponnarit. Tai sitten sullon ne taskuuni, ja vasta pyykkejä laittaessa sitten löydän ne :D! Liukashiuksiset ja -liikkeiset tytöt niin ei pinnit ja ponnarit meinaa päässä pysyä.

  1. enkeli: Ikean Godmorgon-sarja on kyllä mahtava keksintö. 🙂 Minulla sama, ponnareita löytyy ties mistä ja sitten ne kulkeutuu taskussa pesukoneeseen. 😀

 7. Meillä on kaikki yhdessä rasiassa sekaisin 🙂 Meillä ei nipsit kauaa noin säilyisi, vaikka ovatkin tosi kauniita noin! Omat hiuslenkit ym. ovat myös yhdessä rasiassa, puolet pienemmässä mitä tytön.

  1. Rose: Tyttö on itse järjestellyt pinnit väreittäin. 🙂 Hän palauttaa illalla pinnin takaisin omaan värilokerikkoonsa ja pitää huolta että pinnit ovat bokseissaan. Ponnarit sen sijaan ovat hujan hajan, välillä niitä löytyy eteisestä kenkäkorista ja toisinaan tytön hupusta. 🙂 Olohuone on myös ponnarivarasto, oma ponnarini hukkui eilen jonnekin mutta tytön pinkki ponnari löytyi selkätyynyn alta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *