Säilytyspaikat paremmaksi – Sisustustavarakaappi

Marie Kondon englanninkielisen Spark Joy -kirjan inspiroimana intouduin järjestelemään tavaroita käyttötarkoituksen mukaisiin ryhmiin ja olohuoneessa sijaitsevan kaapin funktio vaihtui kirjakaapista sisustustavarakaapiksi…

Omakotivalkoinen_03102016_8163_2.jpg

Omakotivalkoinen_03102016_8161_2.jpg

Omakotivalkoinen_03102016_8157_2.jpg

Keräsin kaappiin kirjojen kaveriksi kaikki kotiin liittyvät pikkutavarat, kynttilät, kodin tekstiilit sekä säilytyspurkit, jotka eivät ole tällä hetkellä käytössä. Näin kaikki on selkeästi yhdessä paikassa.

Omakotivalkoinen_03102016_8155_2.jpg

Omakotivalkoinen_03102016_8162_2.jpg

Omakotivalkoinen_03102016_8164_3.jpg

Uudelleenjärjestelyn myötä sain vapautettua säilytystilaa vastapäisen seinän laatikostosta, jonne pystyin loihtimaan mm. tietokoneiden latauspisteen. Myös kamera- ja kuvaustarvikkeille on nyt oma laatikkonsa, josta saan helposti poimittua tarvitsemani. Näistä tulossa erillinen postaus myöhemmin. 🙂

Mukavaa maanantaita!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

4 kommenttia “Säilytyspaikat paremmaksi – Sisustustavarakaappi

 1. Näyttää ihanalta! Osa omista kaapeista on jo maritettu mutta osa pursuaa edelleen yli äyräiden. On ihmeellistä kuinka helppoa on pitää siistinä kaappeja ja laatikoita, joissa kaikelle on paikkansa ja jotka kauneudellaan houkuttelevat ylläpitämään aikaan saatua järjestystä. :)<br />
  <br />
  Iloa syksyysi!

  1. Hippu-76: Siistiä kaappia on ilo katsella ja vielä iloisempi pitää sen järjestystä yllä. 🙂 Ei tee mieli törkätä mitään mihin sattuu vaikka ovien takana piilossa olisikin. Tavaroista olen alkanut pitämään myös aikaisempaa parempaa huolta, en jätä tahroja pinttymään vaan putsaan aina heti jos jokin tavara sellaista kaipaa. Sama myös vaatteiden kanssa, en jätä enää takin nappia ompelematta siksi koska se on ikävä homma, vaan ryhdyn heti puuhaan kun huomaan jokin napin olevan löysällä. 🙂 Eipä ole yksikään nappi sen jälkeen päässyt katoamaan matkan varrellekaan. :)<br />
   <br />
   Iloa ja ihanaa tunnelmaa lokakuisiin päiviisi! &hearts;

 2. Hei Miia! <br />
  Mistä olet hankkinut kaapisassi olevat Chanel ja Dior kirjat? =) <br />
  Ne näyttävät niin kivoilta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *