Asupostaus & käyttökokemuksia Rains -repusta!

Toukokuussa ostamani Rainsin sateenkestävä reppu on ollut ahkerassa käytössä lähes päivittäin ja todistanut pätevyytensä kaikenlaisten tavaroiden kanssa. Repussa kulkee niin treenivaatteet kuin kauppaostoksetkin, parhaimmillaan se on kuitenkin tietokoneen ja kameran kuljettamisessa, tärkeimmät tarvikkeet kun pysyvät aina kuivana ja turvassa sateelta ja sääilmiöiltä. 🙂

Omakotivalkoinen_04092016_8178_3.jpg

Omakotivalkoinen_04092016_8172_3.jpg

Omakotivalkoinen_04092016_8176_2.jpg

Tyylikkään musta ja muodoltaan kulmikas reppu sopii asuun kuin asuun – myös siistimpään asukokonaisuuteen trenssin, villakangastakin tai korkkareiden kanssa yhdistettynä. Rakastan repun kumimaista mattaista pintaa, johon sadepisarat jäävät helmeilemään. Kauempaa katsottuna reppu näyttää aivan nahkaiselta ja vasta lähietäisyydeltä huomaa materiaalin olevan polyuretaania. Repun sisälmys se vasta rakastamisen arvoinen onkin – tietokoneelle sekä pienelle tavaralle on omat taskunsa, jonka lisäksi repun takakappale on pehmustettu eivätkä tavarat eivät pääse painamaan ikävästi selkää (esim treenikengät). 

Omakotivalkoinen_04092016_8182_2.jpg

Omakotivalkoinen_04092016_8171_2.jpg

Tänään on tuulisen kolea keli ja harkitsin pistäväni trenssin jo talvilomalle, mutta sinnikkäästi vedin sen vielä viimeisen kerran päälleni. Kaulassa oli sentään huivi tuulensuojana, mutta vilu tuli silti. 🙂 Jalassa Zaran mustat pillifarkut ja Tiger of Swedenin Vivi -korkkarit, jotka kapeasta kärjestään huolimatta ovat todella mukavat jalassa. 

Omakotivalkoinen_04092016_8170_2.jpg

RainsBagPack_7.jpg

Omakotivalkoinen_04092016_8168_2.jpg

Reppu on kestänyt todella hyvin vaativaa käyttöä ja painavia ruokakuormiakin. Repun pinta sekä kaikki saumat ovat täysin ehjiä ja ainut kulumisesta kertova merkki on avaamisesta ja sulkemisesta johtuvat naarmut metallisessa soljessa. Reppu on pelastanut monta tilannetta, yksi niistä on Habitare-messuilla vietetty 23 000 askeleen päivä kameroineen ja kantamuksineen, josta ei seurannutkaan selkäsärkyä kuten aina aikaisemmin. 🙂 Kaikkia selkäongelmia reppu ei poista, mutta on auttanut selän kanssa todella paljon ja parantanut selvästi ryhtiä.

Omakotivalkoinen_04092016_8192_3.jpg

Syksy, sade ja suuret kantamukset… Hyvä sateenkestävä reppu pelastaa! 🙂 Rainsin reput löydät mm. Stockmannilta, mustan lisäksi saatavana myös harmaana.

Mukavaa päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

18 kommenttia “Asupostaus & käyttökokemuksia Rains -repusta!

 1. Käytätkö oikeasti noin korkkareita (ei kyllä oo käytön jälkiä yhtään wau) vai laitoitko postausta varten vaan jalkaan? Oli jotenkin vähän hupsu yhdistelmä niin pakko oli kysyä.. Milloin tulee uudesta kylppäristä jotain kuvaa/ kerrontaa?

  1. Liinu: Tarkoitatko käytänkö korkkareita oikeasti tuon takin ja repun kanssa (vastaus kyllä) vai yleensä ulkona tähän aikaan vuodesta (vastaus tähänkin kyllä, satunnaisesti kunhan ulkona ei tarvitse kävellä pitkiä matkoja)? :)<br />
   <br />
   Kylppäristä kertoilen heti kun hommat käynnistyvät, nyt joudutaan odottelemaan hetkonen. 🙂

 2. Kieltämättä ajatus sateen kestävästä laukusta on houkutteleva. Se säästäisi aika ajoin harmaita hiuksia. 😉

  1. Hippu-76: Ei ole enää tarvinnut miettiä mistä saan äkkiä muovipussin läppärin suojaksi laukkuun kun ja jos sade yllättää. 🙂 Kaatosateessakin olen reppu selässä taivaltanut ja kaikki ovat pysyneet repun sisällä kuivana. 🙂 Säästyy kyllä monelta ärräpäältä, ihan paras reppu! &hearts;

 3. Tuo reppu näyttää kyllä kivalta. ois ollu kiva nähä sisältä!<br />
  <br />
  Mutta ööh, selkäongelmia ja kylmä ilma mutta korkkarit jalassa? 😀

  1. mm: Vaikea on kuvata pikimustaa reppua joka on sisältäkin pikimusta. 🙂 Yritin kyllä mutta huonosti onnistuin. Sisällä on takaosassa yksi pitkä ja iso tasku läppärille ja edessä pienempi vetoketjullinen pikkutavaroille. Lisäksi tuolla takakappaleen puolella on vielä yksi vetoketjullinen tasku, joka toimii hyvin jemmataskuna. :)<br />
   <br />
   Selkää särkee usein, yliliikkuvat nivelet, tanssin aiheuttamat venymät, istumatyö ja huonot laiskotteluasennot Netflixiä toljotellessa. 🙂 Korkkareita voin käyttää satunnaisesti, ne eivät vaikuta selkään epäsuotuisasti vaan korjaavasti (korkkareilla ryhti on parempi, ei voi samalla tavalla lysähtää kasaan kuin lenkkareilla). Nilkoissa on myös nivelvikaa ja se on syynä miksen korkkareita voi pitkiä aikoja käytää yhtäjaksoisesti. Tuollainen vartin vipellys määränpäähän, istumista, ja vartti takaisin on ihan ok juttu. 🙂

  1. Kemia haltuun: Kylläpä se vaan taitaa. 🙂 Materiaali on 50% polyuretaania ja 50% polyesteriä (sisäkangas). Tälläiset materiaaliin liittyvät perusasiat selvitän jo siinä vaiheessa kun itselleni jotain ostan.

 4. Voi tallaisen makin hankin, saa korvata ikivanhan eastpakin. Tama on juuri sopiva, jos pitaa olla toinen laukku olkalaukun kaverina ja kuitenkin tyylikas ja pystyy silti viela kasillakin saheltamaan 😃 Kiitos vinkista 🙂

  1. Mimi: Tuo reppu on niin mainio, sopii käsilaukunkin kanssa samaan asuun ja huoletta voi mennä lampsia sateessakin. 🙂

 5. Olen ymmärtänyt postauksistasi, että teet töitä kotona? Kuinka paljon reppua on puolessavuodessa käytetty? Kokonaan syysmyrskyt ja talvet kokematta, mutta jo hehkutat kestoa? Ei vaan jaksa aina ymmärtää, kun peruslaukullakin läppäri selvinnyt yli tupla-ajan ehjänä ja kärsimättä..

  1. Käyttö: Teen etätyötä mutta käyn palavereissa muualla säännöllisesti. Reppua tarvitsen myös työn ulkopuolella, mm. blogijutuissa, reissuissa, harrastuksissa, kaupassa jne. Päivittäin on reppu ollut käytössä ja kyllähän tässä syksynkin aikana on saatu jo nauttia runsaista sateista, tuulisista ilmoista ja koleasta kelistä, joten aika hyvä katsaus eri sääilmiöihin on saatu sitten toukokuun helteiden ja auringonpaahteen. :)<br />
   <br />
   Jokainen hankkii itselleen juuri sellaiset kantovälineet mitä kokee tarvitsevansa, minä tarvitsen vedenkestävän repun jota kehtaa kantaa trenssinkin päällä ja jossa tiedän tietokoneeni ja kamerani säilyvän kuivana ilman ylimääräisiä muovipussiviritelmiä. Sateenvarjoa en käytä, se kun usein merituulessa kääntyy nurinpäin ja hajoaa. Rainsin repun kanssa ei tarvitse juosta sadetta pakoon, eikä mene kuivaruokapakkaukset repussa rankkasateellakaan rikki. 🙂

 6. Kaunis reppu.Itse en osaisi reppua korkkareihin yhdistää,minusta ne aina jotenkin urheilullisia.Mutta makuasioita nämä.Itse olen kova repun käyttäjä,pyöräilen joka päivä 15km eestaas töihin:)

  1. Nanna: Itsekin ajattelin ennen samoin, mutta Rainsin reppu on niin pelkistetty ja linjakas että sopii myös korkkareiden kanssa. 🙂

 7. Miten polyuretaani mahtaa käyttäytyä pakkasella ?<br />
  Ostin Malene Birgerin laukun ja oli juuri polyuretaania ja pakkasella kovettui ja nurkat kului ensimmäisenä . <br />
  <br />
  Milloin muuten matkaat sinne New Yorkiin ja Kööpenhaminaan ? Reppu on varmaan kätevä matkalla 👍

  1. Reppu: Olen Rainsin reppuni kanssa kulkenut koko talven, myös viime päivien yli 20 asteen pakkasissa eikä repulle käynyt kuinkaan. Ei kovettunut, ei jäykistynyt tms. mitä kumille ja muoville voi pakkasilla tapahtua. Nurkatkin ovat repussa täysin ehjät, käytön jälkiä ei juurikaan ole ja reppu on kaikinpuolin täydellinen ostos. &hearts;<br />
   <br />
   Nykin reissu siirtyi ja Kööpenhaminan sekä Transylvania matkat jätin vuoden lopussa väliin isäni hautajaisten ja järjestelyjen vuoksi.

 8. Hei ja kiitos postauksesta! Rains todellakin on todellakin paras, niin käyttömukavuudeltaan kuin käytännöllisyydeltäänkin. Ja just tuon mainitsemasi polyuretaanin takia reppu on varsin toimiva 🙂 <br />
  Anteeksi nyt varmasti sohaisee muurahaispesää mutta miksi teidän kommentoijien pitää kirjoittaa negatiiviseen sävyyn ja mollata blogin kirjoittajaa? Kuka teitä pakottaa lukemaan tätä blogia? Antakaa ihmisten olla sellaisia kuin ovat, pukeutua kuten haluavat, ostavan mitä haluavat… ei se ole teiltä pois! Keskitytään olennaiseen eikä aina narista, eikö?! Pura pahaa oloasi vaikka salilla hakaten säkkiä ;)<br />
  Mia, sinulle toivotan mukavaa syksyä ja sateita jotta Rains pääsee oikeuksiinsa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *