Roosa nauha 2016 – Tärkeän asian puolesta!

Syöpään sairastuu vuosittain tuhansia suomalaisia kaikista ikäluokista ja syövän tutkimustyö sekä tukipalvelut ovat tärkeä apu meille kaikille. Roosa nauha -kampanjan lahjoitusten avulla on voitu tehdä tärkeää tutkimustyötä, joka on edistänyt uudenlaisten hoitomuotojen kehittämistä, parantaen mahdollisuuksia syövän selättämiseen. Myös lahjoitusvaroin järjestettävä tukipalvelu ja sen tuoma apu on merkittävässä asemassa sairauden aiheuttaman kriisin keskellä. Pienikin panostus voi olla suuri pelastus – tänään, huomenna ja tulevaisuudessa. ♥

Omakotivalkoinen_05102016_8237_2.jpg

Uuden Roosa nauhan kuviointi on Michael Monroen käsialaa ja edustaa positiivista voimaa, joka on myös kampanjan tämän vuotinen teema. 

”Tahdonvoima, usko itseensä ja positiivinen asenne ovat olleet kantavia voimia elämässäni. Niiden avulla olen päässyt tekemään sitä mitä rakastan – levittämään iloa sydämiin musiikin keinoin. Siksi lähdin mukaan myös Roosa nauha -kampanjaan. Uskon, että samoin kuin musiikin avulla voi inspiroida, voi Roosa nauhan avulla rohkaista ja tuoda valoa sinne, missä sitä eniten kaivataan.” – Michael Monroe

Rokahtavan Roosa nauhan ostaminen vie avun sinne missä sitä todella tarvitaan, varsinkin kun valtio on joutunut leikamaan tukivaroja myös Syöpäjärjestöiltä. Yksin emme pysty suuriin tekoihin, mutta yhdessä voimme auttaa ja mahdollistaa paremman tulevaisuuden syöpään sairastuville lapsille ja aikuisille. ♥

Omakotivalkoinen_05102016_8232_2.jpg

Omakotivalkoinen_05102016_5625.jpg

Roosa nauhan yhteistyökumppaneiden kampanjatuotteita ostamalla tuet tärkeää asiaa. Kampanjatuotteiden joukosta löytyy yrttejä, salaattia, kukkia, leipää, marjoja, vaatteita, siivousvälineitä, koruja, kosmetiikkaa, käsityötuotteita, peittoja, lakanoita… Mukana on mm. Sinituote, Lindex, Lumene, Familon, Kalevala, Pirkka, Raiski, Järvikylä, Airam ja R-kioski. Lisätietoa kampanjatuotteista ja myyntipisteistä löydät TÄÄLTÄ! 

Laajasta repertuaarista löytyy varmasti jokaiselle jotakin tarpeellista ja haastankin kaikki perjantaipuskan ostajat valitsemaan huomenna Roosa nauha -kampanjakimpun kotiaan kaunistamaan! 🙂

Omakotivalkoinen_05102016_8226_2.jpg

Omakotivalkoinen_05102016_8227_2.jpg

Michael%20Monroe_kuvaaja%20Jussi%20Vieri

Tuoteostosten lisäksi voit antaa tukesi Roosa nauha -keräykseen myös kertalahjoituksena tai ryhtymällä Syöpäsäätiön kuukausilahjoittajaksi, sinulle parhaiten sopivalla tavalla ja summalla. Lisätietoa lahjoittajaksi liittymisestä osoitteessa:

www.roosanauha.syopasaatio.fi/lahjoita

”More is more. Too much ain’t enough. Enemmän nauhoja, enemmän varoja syöpätutkimukselle ja -neuvonnalle”

-Michael Monroe

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

4 kommenttia “Roosa nauha 2016 – Tärkeän asian puolesta!

  1. Tämä oli oikein tarpeellinen ja tärkeä tietoisku, kiitos siitä! Asia koskettaa todella monia. Täytyykin oikein kiinnittää huomiota näihin tuotteisiin seuraavalla kauppareissulla. Ruusukin on oikein kaunis, ja kauniit kuvat myös! 🙂

    1. Anna: Kiitos sinulle Anna! ♥ Tämä on tärkeä asia ja ihan pienilläkin valinnoilla voimme auttaa syövän kanssa painivia, sekä sairastuneita että heidän läheisiään. ♥ Koskaan ei voi tietää mitä tulevaisuus eteen tuo, sinulle, minulle tai läheisillemme, syöpä kun ei pyydä lupaa tulla kylään. 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *