Käännetty sänky & uusi päiväpeitto!

Tarvitsin jotakin tekemistä ja päätin räpsäistä äkkiä kuvan tytön huoneen nurkkauksesta. Sänky oli ennen raitaseinällä mutta käänsin sen jokunen viikko sitten ikkunaseinän suuntaisesti. Seinähyllyt toimivat nyt yöpöydän korvikkeena ja univalo on helppo sammuttaa roikkuvasta johdosta. Lampun johto on kiinni String-hyllyssä nippusiteillä, joten se ei lennähdä alas vaikka johtoa rempoisi. Tälläiset turvallisuuteen liittyvät asiat tulee olla aina ykkösenä kun sisustusjuttuja lastenhuoneessa mietitään ja tehdään.

Omakotivalkoinen_11102016_8285_4.jpg

Omakotivalkoinen_11102016_8286_3_4.jpg

Uusi Pilvi -päiväpeittokin tytön sängylle on muuttanut… ja hyvin sopii myös lastenhuoneeseen, vaikka onkin valkoinen.

Mukavaa päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

7 kommenttia “Käännetty sänky & uusi päiväpeitto!

 1. Onko ikkunan alla patteri? Voiko sänky olla patterin edessä? Siihenhän pitäisi jättää ikävä rako…

  1. Ikkuna: ikkunan ja sängyn välissä on patteri ja pieni extratila joten pikkuikkuna ei aukea sängyn päälle. Olemme tytön kanssa vilukissoja joten emme tarkene nukkua ikkunan ollessa auki. 🙂

 2. Olisi kiva tietää, kuinka paljon tyttäresi itse saa päättää huoneensa sisustuksesta. Minulla on saman ikäinen tytär ja hänen makunsa poikkeaa todella paljon omastani, joten olen joutunut paljon &quot;joustamaan&quot;. Kyseessä on kuitenkin lapsen huone, joten meillä hän saa päättää millaisen päiväpeiton tai vaikkapa maton hän haluaa. Joskus toki hänen toiveensa ovat niin kaukaa toiselta planeetalta, että joudun hieman &quot;pehmentämään&quot; hänen makuaan. En esimerkiksi suostunut maalaamaan seiniä banaaninkeltaisiksi kuten lapsi itse toivoi :)<br />
  <br />
  On vain mielestäni hyvin outoa, jos lapsen itsensä sisustama huone vastaa täsmälleen muun kodin linjaa sisustuksen suhteen.

  1. Anna: Olen kyllä monesti kertonut postauksissa tytön omista sisustustoiveista ja siitä että hänen lempivärinsä on musta. Hän saa päättää huoneensa sisustuksesta oman ikänsä mukaisesti niin, että järkevät asiat ovat toteuttamiskelposia ja päättömät ideat (kuten katon maalaaminen sateekaareksi) eivät. Tyttö itse &quot;sisustaa&quot; pikkutavaroillaan huoneensa juuri sellaiseksi joksi haluaa, en puutu ollenkaan hänen tavaroidensa paikkoihin (kauneusjutut ja ponnarikokoelmat näkyvillä, piirustushärpäkkeet missä milloinkin ja pikkutavarat vinksin vonksin). <br />
   <br />
   Mitä tähän voin sanoa, tytöllä on hyvä maku. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *