Ostoslista & omat suosikit huomisen Hulluille Päiville!

Huomenna klo 7:00 alkaa syyskauden odotetuin etu- ja alennuskampanja kun Stockmannin Hullut Päivät pyörähtävät taas käyntiin. Henkilökohtaisista syistä mieli ei tällä kertaa ole ihan täydellä innolla mukana, mutta ihana oli hetken aikaa saada notkua koneen ääressä selaamassa tuotevalikoimaa. Kodin osaston anti on huomattavasti monipuolisempi ja suurempi kuin viime vuosien tarjonta ja siitä olen erityisen iloinen. Tässä katsaus ostoslistaani sekä suosikkituotteisiini… 🙂

Omakotivalkoinen_HullariOstokset-1110201

Designklassikoihin kannattaa aina panostaa ja niitä on tälläkin kertaa hyvin tarjolla. ArtekinMuuramen, Hayn ja Georg Jensenin tuotteista saa mukavan säästön kun ostosten teon ajoittaa Hullareihin tai muihin vastaaviin etukampanjoihin. Ensimmäisen kollaasin tuotteista Balmuirin Como -malliston kylpytakki ja African Dawn -huonetuoksu menivät ostoslistalleni sunnuntaita odottelemaan…

Omakotivalkoinen_HullariOstokset-1110201

Keittiövälineitä ja astioita kannattaa myös päivittää etukampanjoiden aikaan. Uudet lastat, vispilät, sakset, kattilat ja leikkuulaudat saa kätevästi samasta paikasta ja oma vinkkini onkin Casa Stockmannin teräksinen keittiösarja, jonka tuotteita omasta käytöstäni löytyy jo yli 10 vuoden takaa. Tästä kollaasista ostoslistalle sujahti tuparilahjaksi päätyvät Iittalan Taika -sarjan kupit ja kulhot, Casa Stockmannin vispilä- ja siiviläsetit äidin kanssa yhteisesti jaettavaksi, sekä Fiskarsin All Steel -paistokasari, joka toimii sekä uunivuokana, paistinpannuna että extrakattilana – täydellinen kombinaatio valmiina tulevaisuuden kokkaustarpeitani varten. 🙂

Omakotivalkoinen_HullariOstokset-1110201

Hayn baarituolit, pallovalot, meikkiboksit ja Iittalan Lantern meiltä jo löytyykin, mutta sähköhammasharjaa ei ja sellaisen haluaisin. Hammasharjan sijaan ostoslistalla on kuitenkin tuo Lexingtonin ruudullinen torkkupeitto…

Omakotivalkoinen_HullariOstokset-1110201

Lastenosastolla oli paljon kaikenlaista mutta hyvin vähän meidän tarpeisiin. Ainut ihan-pakko-saada -tuote on Superfitin mustapinkit talvikengät, niitä lähden ensimmäisenä metsästämään ja toivon että merkin kokoluokitus on keskivertoa ja kengät tytölle oikeat kokoiset.

Omakotivalkoinen_HullariOstokset-1110201

Naisten vaatteita en jaksanut kunnolla selata ja pikakurkkauksella ainoa rahan arvoinen löytö oli Tiger of Swedenin Kelly -villakangastakki, jollainen minulla jo onkin. Upea klassinen takki, istuu kauniisti ja pitää ryhtinsä hienosti. Kosmetiikkapuolelta tein pari hyvää bongausta, joista Sensain kuorintajauhe on ehdoton ykkönen – ja näistä ainoa ostoslistalainen. 🙂

Nopeat syövät hitaat… Käy sinäkin valitsemassa parhaat palat valmiiksi ostoslistallesi huomista varten. Stockmannin hulppean Hullut Päivät -valikoiman löydät kokonaisuudessaan nyt täältä:

www.hullutpaivat.com

Leppoisaa illanjatkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Stockmann / Hullut Päivät. Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

8 kommenttia “Ostoslista & omat suosikit huomisen Hulluille Päiville!

  1. Osaatko sanoa miten tuo Design lettersin valkoinen menee yhteen valkoisen Teeman kanssa? Meillä on Teemaa ja nuo Design Lettersit olisi kiva piristys mutta en kestä jos astiat ovat valkoisen eri sävyjä!

    1. Noora: Design Lettersin valkoinen on sävyltään valkoisempi kuin Teema-sarjan sävy. Eron huomaa mielestäni selvästi vaikkei se kovin paha olekaan, esimerkkinä yksi tuttavani joka ei huomannut niissä mitään eroa vaikka oma silmäni sen näkeekin. Kattauksen osana nuo Design Lettersit silloin tällöin menevät, mutta itse en päivittäisessä käytössä sekoitaisi Teemaa ja DL:ää keskenään.

    2. Kiitos vastauksesta! 🙂 pitää tutkailla menisikö tuo Marimekon siirtolapuutarha paremmin yksiin Teeman kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *