Alevinkki & oloasuyllätys miehelle!

Mies on ollut viime viikkoina suurin tuki ja turvani, ja kiitoksena siitä halusin yllättää miehen kivalla oloasulla, jollaisesta hän on monesti puhunut syksyn aikana. House of Brandonin yhteistyökampanjasta saamallani lahjakortilla tilasin hänelle Calvin Kleinin oloasun ja pari muuta mukavaa oloiluun sopivaa lisäosaa, joiden toivon ilahduttavan miestä tänään illalla kun ne hänelle annan. ♥︎

Omakotivalkoinen_17102016_8334.jpg

Omakotivalkoinen_17102016_HOBAle_78127.j

Calvin Kleinista on tullut luottomerkkini aina kun kyse on alusvaatteista tai oloasuista. Vaatteissa käytetyt puuvilla- ja modaalisekoitteet kestävät nukkaantumattomana pesusta toiseen ja käyttökokemusteni perusteella minulla on pelkästään positiivista sanottavaa kyseisen merkin tuotteista. Jack & Jones Core on toinen hyvä merkki, jonka edullisissa printtipaidoissa hinta-laatusuhde on kohdillaan. Sinisen ja harmaan t-paidan pariksi löytyi hauskasti saman sävyiset sukat – kiristämättömin varsin varustetut raitasukat sinisellä kärjellä ja kantapäällä ovat supersöpöt. ♥︎

Omakotivalkoinen_17102016_8330.jpg

Syksy on ollut meille molemmille tänä vuonna todella rankka ja olemme oppineet arvostamaan kotona vietettyjä rauhallisia iltoja. Leffoja olemme paljon katselleet ja ihan vaan makoilleet toistemme kainaloissa, rennoille ja mukaville oloasuille on kummallakin meistä ollut käyttöä enemmän kuin olisimme voineet arvata. Toivon että mies ilahtuu tästä ylläristäni… ♥︎

Omakotivalkoinen_17102016_HobMidseasonsa

House of Brandonilla alkoi välikausiale ja alennettujen tuotteiden joukosta löytyy monia merkkejä, kuten Makiaa, Nikea, Espritiä ja Desigualia jopa -60% alennuksella. Loistava mahdollisuus päivittää omaa vaatekaappia ja hankkia isänpäivä- ja joululahjat edullisesti jo ennakkoon. Makian takki  ja Selected Hommen neule lähtivät minulla tänään tilaukseen joulua odottamaan, toivottavasti mies pitää kiinni lupauksestaan eikä tule tänne blogiini kurkkimaan… muuten yllätykseni menee pilalle. 🙂 House of Brandonin suureen välikausialeen pääset suoraan tästä:

www.houseofbrandon.com/midseasonsale

Mukavaa alkanutta uutta viikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: House of Brandon)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

4 kommenttia “Alevinkki & oloasuyllätys miehelle!

    1. Hippu-76: Osui ja upposi, mies oli todella ilahtunut ja otettu tästä lahjasta. ♥ ♥ ♥ Lahjan antajan paras kiitos on vilpittömän ilon näkeminen. ♥ ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *