Testissä John Masters Organics -tuotteet & 15% alekoodi Biodelly.fi

Biodellyn yhteistyökampanjan merkeissä kävin tutustumassa heidän valikoimiinsa ja kiinnostuin heti John Masters Organicsin luonnonmukaisesta hiustenhoitosarjasta, jonka kerrotaan hellivän hiuksia täysin uudenlaisella tavalla. Testiin pääsi suuresti kehuttu kuivien hiusten shampoo, syväpuhdistava shampoo, hentojen hiusten hoitoaine sekä oheneville hiuksille tarkoitettu hiuksiin jätettävä tehokäsittelysuihke. Käyttökokemusta on kertynyt vasta vähän, mutta vaikutus on selkeästi havaittavissa jo parin pesukerran jälkeen – hiukset tuntuvat paksummilta, jäntevämmiltä ja kiiltävämmiltä. Innolla odotan millainen viidakko päässäni kasvaa kun purtilot ovat lopuillaan. 🙂

Omakotivalkoinen_20102016_8382.jpg

John Masters Organics tuotesarjan on kehittänyt newyorkilainen kampaaja John Masters, joka kyllästyi työskentelemään jatkuvasti kemikaalien ja synteettisten aineiden parissa. Hän myös perusti Yhdysvaltojen ja kenties koko maailman ensimmäisen “Clean Air” salongin. Yli 20 vuotta jatkunut työ laadukkaan ja mahdollisimman luonnollisen hius- ja kauneudenhoitosarjan parissa on tuonut John Mastersille monia kunniamainintoja, kuten Natural Health Magazinen maailman parhaan hiustenhoitosarjan tittelin vuoden 2012 Beauty Awardsissa.

Ainesosat John Masters Organics -tuotteisiin on valittu parhaista lähteistä ympäri maailman. Valmistuksessa käytetään vain laadukkaimpia kasviainesosia, esim. eteeristä ruusuöljyä Bulgariasta ja Kukui-pähkinäöljyä Havaijilta, metodeina kylmäpuristaminen ja höyrytislaus, jotta tärkeät raaka-aineet säilyvät parhaimmillaan. 

Omakotivalkoinen_20102016_8383.jpg

Kuiville ja normaaleille hiusille soveltuva Evening Primrose -shampoo tuoksuu juuri siltä mitä nimen perusteella olettaakin. Shampoo on erittäin riittoisaa ja hiuksiin jää huuhtelun jälkeen jännän kevyt tunne. Shampoo hoitaa sekä silottaa hiukset  ja toisen pesukerran jälkeen totesin etten välttämättä tarvitsisi hoitoainetta lainkaan. 

Omakotivalkoinen_20102016_8386.jpg

Piparmintulta ja rosmariinilta tuoksuva hoitoaine on myös riittoisaa, pieni nökäre hoitoainetta leviää hiuksiin hyvin. Tuoksu on kuin suoraan luonnosta, yrttinen ja aito. Omille hiuksille hoitoaine on ehkä hieman liian hoitava, oma hiuslaatuni kun on lasinen, liukas ja lötkö. 🙂

Omakotivalkoinen_20102016_8384.jpg

Piparminttuinen syväpuhdistava shampoo on uskomaton tuote, päänahka kihelmöi mukavasti ja hiukset tuntuvat todella puhtailta. Syväpuhdistuksen vaikutuksen huomaa hiuksen napakoitumisena, oma tukkani oli kuivuttuaan jäntevämpi ja pöyhempi kuin normaalisti. Nauroinkin miehelle että tällä kun pesee niin ei tarvitse käyttää tuuheuttavia suolasuihkeita tai muotovaahtoja. 🙂 Syväpuhdistusta suosittelen muotoilutuotteita säännöllisesti käyttäville kerta viikkoon, minunlaiselle harvoin hiuksia laittaville riittää kerta kuukauteen. 🙂

Omakotivalkoinen_20102016_8385.jpg

Sitten päästäänkin tähän mielenkiintoisimpaan tuotteiseen – hiustenlähdöstä ja ohenevista hiuksista kärsiville kehitettyyn Scalp -tehoaineeseen. Sen ainutlaatuinen yhdistelmä sisältää 19 luomusertifioitua yrttiä sekä eteeristä öljyä, jotka auttavat parantamaan päänahan kuntoa edistämällä ravinteidenottoa, stimuloimalla verenkiertoa, tasapainottamalla talineritystä ja eliminoimalla vapaita radikaaleja. Alla triviaa tuotteesta:

Pääraaka-aineet
timjami – päänahan stimuloija; antiseptinen
irish moss -merilevä – luonnollinen detox
arnikki – päänahkaa parantava; tulehduksia ehkäisevä
che qian zi – vähentää tulehdusta
gotu kola – tulehdusta ja ärsytystä vähentävä

Hiuksiin jätettävä tehotuote tuoksuu luonnolliselta ja miellyttävältä ja se on helppo suihkuttaa päänahkaan. Hiukset tuntuvat paksummilta ja tuuheammilta heti suihkutuksen ja kevyen hieronnan jälkeen, maaginen vaikutus omalle liruletilleni. 🙂 Aine hillitsee selvästi hiusten (varsinkin otsahiusten) rasvoittumista, josta olen itse kärsinyt kesästä asti. Pipon aiheuttama kutina on myös mystisesti kadonnut, mistä olen erittäin iloinen sillä hiusrajan syyhy talviaikaan on ikävä riesa. Hiusten kasvussa en ole vielä huomannut edistystä, mutta näin lyhyellä käytöllä tuloksia tuskin pitäisi näkyäkään. Suurella mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää, kirjoittelen teille tuloksista joulun jälkeen. 🙂

Omakotivalkoinen_20102016%20_8389.jpg

Omakotivalkoinen_20102016_8381_2.jpg

Syksy on hemmottelun aikaa ja Biodelly haluaa tarjota teille lukijoilleni 15% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista ja tilauksista 30.10.2016 asti. Alennuksen saat syöttämällä tilauksen yhteydessä kupongit-kohtaan alekoodin omakoti15. Biodellyn valikoimista löytyy runsaasti luonnonkosmetiikkamerkkejä, kuten Flow, Madara, Urtekram, Sante, Lily Lolo, Mia Höytö ja kymmeniä muita. Tutustu valikoimaan täällä:

www.biodelly.fi

Lempeää iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Biodelly)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

2 kommenttia “Testissä John Masters Organics -tuotteet & 15% alekoodi Biodelly.fi

 1. Alkavan viikonlopun kevennyksenä, pakko kertoa niinkin huvittava seikka että nykyisin tulet mieleeni aina kun käyn suihkussa. Tämä kuulostaa todella pahalta mutta sinun ansiostani olen tutustunut minimalismiin sekä konmariin ja kosmetiikasta tehdyn minimalismi-videopostauksesi myötä havahduin siihen että minulla on sen 7 shampoota ja 12 hoitoainetta ym. Tästä sisuuntuneena on kaikki kosmetiikkaostot olleet pannassa ja hullulla sisulla käytän olemassa olevia purkkeja loppuun jotta voin oikeasti jatkossa ostaa vaan tarpeeseen ja jotain ihanaa sarjaa yhden shampoon ja yhden hoitoaineen. Aina siis kun saan suihkussa yhden purkin tyhjäksi tunnen suurta voitonriemua ja ajattelen että onneksi se Miia teki sen postauksen! :D<br />
  <br />
  Mukavaa viikonloppua! Ps. Mieluusti videopostauksia minimalismista lisää!

  1. Noora: Hymyssä suin luin viestiäsi ja liikutuin siitä että joku ajattelee minua ja videotani omassa arjessaan! &hearts; &hearts; Kiitos sinulle että tulit kertomaan ajatuksistasi, ihana kommentti! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Mukavaa viikonloppua sinulle Noora! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *