Lahja ystävältä – Yankee Candle Christmas Garland

Meillä on ystäväni Irinan kanssa muodostunut tavaksi lahjoa toisiamme ulkomaantuliaisilla sekä pienillä pikkujoulupaketeilla normaalien synttäri- ja joululahjojen lisäksi. Lahjojen antaminen ilostuttaa vähintäänkin yhtä paljon kuin niiden vastaanottaminen, parasta on nähdä ystävän ilme kun paketista paljastuu jotakin sellaista josta ystävä on haaveillut. ♥ Vietimme eilen lahjanvaihtajaisia ja omasta paketistani paljastui vihreä Yankee Candelin joulupuun tuoksuinen Christmas Garland -kynttilä, juuri sellainen josta olen Irinalle höpissyt viimeiset pari viikkoa. 🙂

Omakotivalkoinen_02112016_8980_2.jpg

Omakotivalkoinen_02112016_8973.jpg

Omakotivalkoinen_02112016_8978.jpg

Omakotivalkoinen_02112016_8983.jpg

Omakotivalkoinen_02112016_8976.jpg

Tänne Helsinkiinkin on tänään saatu lumisadetta ja maa alkaa vähitellen muuttua valkoiseksi. Puiden oksissa on jo ihana lumihuntu, toivottavasti se säilyisi jouluun saakka. ♥

Omakotivalkoinen_02112016_8993.jpg

Omakotivalkoinen_02112016_8990.jpg

Kiitos vielä rakas ystäväni tästä täydellisestä pikkujouluyllätyksestä! ♥ Kynttilä ilahduttaa minua takan päällä ja koko koti tuoksuu joulukuuselta ja pipareilta! Taidankin laittaa jouluista musiikkia soimaan ja keittää itselleni kupposen kahvia… ja avata tietysti myös pipari- ja aurajuustopaketit. 🙂 

Ihanaa päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

5 kommenttia “Lahja ystävältä – Yankee Candle Christmas Garland

  1. Oiiih, ja tuoksu on varmasti ihan mahtava ♥ Työ ootte kyllä niin ihania, molemmat ♥ 🙂

    1. Soili: tuoksu on huumaavan hyvä, vasta poimittu joulukuusi ja vieno vivahdus uunituoreita pipareita. ♥ ♥ Ihana olet itse! ♥ ♥

  2. Ei vitsit miten kiva lahja. <br />
    Kunpa minullakin olisi tuollainen ystävä &hearts;, mutta kun ei ole ketään…

    1. Nina: irina on rakas ystäväni jonka kanssa olemme paljon kaikenlaista vuosien aikana kokeneet. &hearts; Naapureina toisiimme tutustuttiin ja siitä asti olemme pitäneet yhtä, välillä vähemmän mutta viime vuosina lähes päivittäin. &hearts; Itse uskon siihen että ihminen tarvitsee vain yhden tosiystävän, sellaisen löytäminen on vaikeaa mutta kun oikea tulee kohdalle niin elämässä on juuri tarpeeksi. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *