Stockmannin Jouluvalikoima 2016

Stockmannin kodinosastolla valmistaudutaan parhaillaan joulun tuloon enkä muista että koristevalikoima olisi koskaan aikaisemmin ollut näin suuri ja monipuolinen. 🙂 Perinteisten jouluvärien punaisen, valkoisen, vihreän, hopean ja kullan lisäksi koristeita on saatavana mm. turkoosin, sinisen, roosan ja kuparin sävyissä. Tyylejäkin on tarjolla yhtä monta – itämaisia vivahteita, iloisen pirskahtelevaa glitteriä, perinnejoulua, ylellisyyttä huokuvaa luksustyyliä…

Omakotivalkoinen_03112016_0606_2.jpg

Omakotivalkoinen_03112016_0595.jpg

Omakotivalkoinen_03112016_0580.jpg

Omakotivalkoinen_03112016_7167128.jpg

Omakotivalkoinen_03112016_0593.jpg

Omakotivalkoinen_03112016_8127817.jpg

Omakotivalkoinen_03112016_0617.jpg

Omakotivalkoinen_03112016_0586.jpg

Omakotivalkoinen_03112016_67671.jpg

Omakotivalkoinen_03112016_0591.jpg

Omakotivalkoinen_03112016_0600.jpg

Omakotivalkoinen_03112016_0601.jpg

Omakotivalkoinen_03112016_0590.jpg

Omakotivalkoinen_03112016_0597.jpg

Omakotivalkoinen_03112016_67126728.jpg

Omakotivalkoinen_03112016_0582.jpg

Omakotivalkoinen_03112016_0611.jpg

Omakotivalkoinen_03112016_712678.jpg

Omalle ostoslistalleni meni nuo alimman kuvan mustavalkoiset kuusenkoristeet, loput koristepallot tyttö saa valikoida puolestani ja veikkailen että värikästä ja kimaltelevaa on meidän joulupuuhun tänä vuonna tulossa. 🙂

Osa joulukoristeista ja -valosarjoista löytyy jo Stockmannin verkkokaupan sisustusvalikoimasta ja uskoisin että loputkin ilmestyvät nettimyyntiin marraskuun loppuun mennessä. Tästä on hyvä jatkaa joulun odotusta ja talven fiilistelyä. 🙂

Ihanaa illanjatkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

17 kommenttia “Stockmannin Jouluvalikoima 2016

 1. Oooo vau!!! Varsinkin nuo turkoosit pallot &hearts; <br />
  Näin joskus anttilan kuvaston kannessa kuvan valkoisesta joulukuusesta turkooseine joulupalloineen, rakastuin ihan totaalisesti kuvaan. Silloin ei ollut tilaa hommata valkoista kuusta, mutta pari vuotta sitten muutettuani isompaan asuntoon toteutui pitkä aikainen haave valkoisesta joulukuusesta ja turkooseista joulupalloista. Toki juuri sinä jouluna kun turkooseja koristeita hommasin oli selvästi violetti-vuosi, mutta löysin kuin löysinkin turkoosit pallot. Ja nyt ne ilahduttavat minua vuosi vuodelta. Minä niiiiiiin rakastan valkoista kuustani ja turkooseja palloja &hearts; &hearts; muuten en ole tekokuusten ystävä mutta valkoinen kuusi on aiva ihana 🙂 <br />
  Ihanaa joulun odotusta sinne puolen ruutua, minä olen jo aivan täpinöissäni!

  1. Elina: Muistan tuon Anttilan kuusikuvan, olen tainnut sen lainata omaan blogiinkin. 🙂 Turkoosi ja valkoinen ovat todella kaunis väripari, ja valkoinen kuusi on joka joulu yhtä houkutteleva. &hearts; Viime jouluna löysin Saiturin Pörssistä sellaista aitoon kuuseen suihkutettavaa lumihiutalesuihketta, jolla olisi saanut todella aidon näköisesti vihreän kuusen kuorutettua &quot;lumella&quot;. 🙂 Iso kuusi olisi vaatinut useamman pullon ja suojapaperit kuusen alle, joten jätin ne laiskuuttani ostamatta. 🙂 Tänä jouluna olisi ihana saada puoliksi valkoinen kuusi ja toivon että kyseistä suihketta löytyisi taas. &hearts;<br />
   <br />
   Minäkin jo joulua vähän fiilistelen, ja joululomaa innolla odotan. 🙂

 2. En kestä, miksei meillä Jyväskylässä ole Stockmannia??? Onneksi tullaan viikonlopuksi Helsinkiin niin pääsee hypistelemään noita ihanuuksia 🙂 Saahan niitä netistä, mutta kun siitä puuttuu se hypistely ja noiden kaikkien keskellä kävely ja ihastelu &hearts;

  1. SatuM: Hypistely ja valikoiminen on ihan parasta, pari palloa on aina saatava joka joulu ja se riemu kun myyjä käärii ne paperiin ja kaikki… ihanaa! 🙂

 3. Hmmm… mä olen kyllä hieman eri mieltä. Mun mielestä osasto oli tänä vuonna ehkä kaikista surkein! 🙁 Poissa ovat näköjään ne ajat, kun Stocka oikeasti panosti osastoon rakentamalla joulupuotiin kokonaisia teemoja! Nythän puoti ei ole enää edes Argos-hallissa, vaan &quot;tavallisella osastolla&quot; kenkähyllyjen kupeessa. Olin joku vuosi sitten koulun työharjoittelun puitteissa rakentamassa Argokseen joulupuotia ja silloin tehtiin erityyppisiä kokonaisia joulumaailmoja halliin. Ymmärrän taloudellisen aspektin, paukkuja moiseen ei enää ehkä haluta tai pystytä laittaa, mutta jotenkin puodin visuaalisuuskin on kadonnut. Jokainen osaa latoa joulukoristeita koreihin ja korit hyllyyn. Onkohan talossa enää lainkaan niitä samoja, taitavia visualisteja…? Suomessa ei valitettavasti ole koskaan vielä ymmärretty tarpeeksi visuaalisen markkinoinnin päälle ja miten sitä voi hyödyntää. Luulisi somistusosastolta löytyvän vuosia vanhaa rekvisiittaa ja kalustetta vinopino, mitä voisi nykyisessäkin puodissa käyttää. Joten jos ei vielä käynyt selväksi, en tykännyt ja valitettavasti petyin suuresti! 🙂

  1. Samoilla linjoilla, olin todella pettynyt, kun selvisi, että jouluosasto ei ole enää Argos-hallissa, vaan pieni täyteen ahdettu osasto 🙁 Ei ollenkaan houkuttele katselemaan, joten jää varmaankin kokonaan tänä vuonna Stockan koristeostot tekemättä.

  2. Heidi: Itse kävin Itäkeskuksen Stockmannilla, keskustan jouluosastoa en ole vielä nähnyt. Itse uumoilen että sisustusosaston ison muutoksen takia joulu siirtyy pienemmässä kokonaisuudessa alakerrokseen. Heillä on ollut nyt pariin otteeseen jo Pop up Shop -tyyppisesti esillä entisellä miestenvaateosastolla (taitaa olla nykyinen asuste- ja koruosasto) erikoisempia myyntipisteitä kuten mm. Balmuir viime jouluna yms. En voi uskoa että Stockmannin klassinen joulu olisi kokonaan menetetty, vaikkei Argos-hallia voikaan enää samaan tapaan somistaa pelkästään jouluosastoksi. Pidän siis toiveita yllä että somistettu jouluosasto nähdään tänäkin vuonna, puolivälikuussahan yleensä on joulu Stockmannille saapunut joten vielä on viikko pari aikaa. 🙂 Peukut pystyyn!

  3. HannaL: Uskon että Stockmann on ratkaissut asian toisella tapaa ja toteuttaa jouluosaston alakerroksessa pienemmässä mittakaavassa. 🙂 Vielä on pari viikkoa aikaa, ymmärtääkseni Stockmann lanseeraa joulun vasta kuun puolivälissä. 🙂

  4. Niinpä. Valitettavasti Stockan alamäki näkyy tässäkin asiassa. Luulisi, että juuri tällaisena aikana kannattaisi panostaa visuaalisuuteen ja ostokokemuksen wow-efektiin. Tuntuu, kuin Stocmann olisi jo luovuttanut.

  5. hani: Alamäki näkyy varmasti ihan kaikessa, siitä ei ole epäilystäkään. Olen kyllä itse kovin surullinen jos joulumyynti ei Stockmannilla käy ja alamäki syvenee, sitten voidaan unohtaa koko Stockmannin joulu kun ei sellaista sitten enää ole edes pienimuotoisesti. 🙁

  6. Kommentoin vielä lisäksi, että varmasti Stocka tekee resuillaan sen mikä on mahdollista tehdä ja toivon todella, että joulumyyntiä syntyy! Olisi ihan mahdoton ajatus, että noin ikoninen tavaratalo jotenkin katoaisi! Sisustusosaston hyvin onnistunut uusinta söi varmasti euroja jouluosastosta, mutta itse vaan petyin suuresti tänä vuonna. En jotenkaan pystynyt edes keskittymään varsinaisiin koristeisiin! 🙂 Käyn aina tsekkaamassa myöskin Itiksen osaston, jospa se sytyttäisi vähän enemmän…?

  7. Heidi: Varmasti tekee kaiken mitä on mahdollista. 🙂 Sisustusosaston keskittäminen yhteen kerrokseen on hyvä muutos parempaan, vaikkakin se tarkoittaa että Argos-hallia ei voi enää käyttää jouluosaston rakentamiseen.

 4. Ihanat nuo tassupallot!!!! Voi, kun pääsisi hypistelemään… Asun Kuopiossa, hieman liian pitkä matka! Mutta onneksi on nettikauppa keksitty! Hyvää joulunodotusta sinulle!

 5. Vaikka Argos-halli olikin paikkana parempi niin mielestäni tämän vuoden koristeet olivat todella kauniita ja valikoima monipuolinen. Odotin kommenttien perusteella myös paljon pienempää tilaa, mutta mielestäni paikkakin oli onnistunut ja esillepano hyvä. Mukaan tarttui jo jotain, mutta monta palloa jäi kummittelemaan mieleen – yleensä olen löytänyt vain pari mieluista, nyt pikemminkin vain pari epämieluista. Hyvä Stocka! 🙂

  1. Kia: Itsekin tykkäsin tämän vuoden valikoimasta, monta ihanaa palloa löytyi. &hearts; Hyvä Stocka todellakin, hyvin ovat sisäänostajat tänä jouluna tehneet valintoja. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *