Tytön asupostaus: Edullinen Zara Girls -untuvatakki

Tyttö on kasvanut kesän jälkeen hurjaa vauhtia ja pituutta on tullut monta senttiä. Tuntuu että vaatteita saa olla jatkuvasti uusimassa, on ollut aamuja jolloin takin hihat onkin yhtäkkiä liian lyhyet, housun puntit samoin, pusero ei enää peitäkään napaa, sukatkin puristaa ja sormikkaiden ranneosa kiristää. 🙂 Eilen teimme kertalaakista isommat ostokset ja raahasimme kotiin uudet toppahousut, pari fleecetakkia, kaulurin, sormikkaita, collegehousuja, paitoja ja hännän huippuna Zaran ihanan untuvatakin, joka on niin muhkea että se kelpaa lumipyryssä päälle eskarin pitkille metsäretkillekin. 🙂

Omakotivalkoinen_04112016_81879.jpg

Zara_FauxFur_651258.jpg

Zara_FauxFur_651257.jpg

Zara_FauxFur_651259.jpg

Omakotivalkoinen_04112016_7818.jpg

Zara Girlsin superlämmin Faux Fur Hooded Quilted Feather Down Coat (yhtään lyhyempää nimeä eivät sitten takille keksineet :D) sopii kauppatakiksi ja ulkona remuamiseen. Irroitettava keinoturkisreuna on helppo napata hupusta irti ja ripustaa kuivumaan lumileikkien jälkeen. Hihansuissa oleva joustava neulosresori suojaa ranteita ja auttaa pitämään käsineet kädessä. Uskomattominta takissa on kuitenkin sen hinta – muhkeaa untuvaa oleva takki alle 50€. 🙂 Kiersin läpi Lindexin, KappAhlin, H&M:n, Stockmannin, Prisman, Intersportin, XXL:n ja pari lastenvaatekauppaa löytääkseni laadukkaat toppahousut sekä paksun, pepun peittävän untuvatakin tytön koossa. Kumpikin onneksi löytyi parin tunnin etsinnän jälkeen – Reiman toppahousut Stockalta, fleesetakit XXL:stä, paidat H&M:ltä, collegehousut, kauluri ja sormikkaat Prismasta… ja tietysti se untuvatakki Zarasta. Jokohan sitä nyt pärjäisi vuodenvaihteen yli. 🙂

Kivaa viikonloppua kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

4 kommenttia “Tytön asupostaus: Edullinen Zara Girls -untuvatakki

 1. *&quot;paksun, pepun peittävän takin&quot;. Ei &quot;paksun pepun peittävän takin&quot;. <br />
  <br />
  <br />
  *fleece, ei fleese.<br />
  <br />
  <br />
  🙂

  1. Yleensä oikein: haha, oikeassa olet! 🙂 Tarkoitin nimenomaan paksua takkia joka peittää pepun, en paksua peppua peittävää takkia. 😀

  2. Heh, anteeksi, oli pakko puuttua. 😀 Itse en todellakaan ole mikään kielinero mutta olen usein ihaillut tapaasi kirjoittaa hyvin ja oikein. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *