Jouluisen sisustuksen valmistelua…

Raidallinen neuletyynyni on valmis ja kodin jouluvalmistelut voivat alkaa. En malta odottaa että pääsen näyttämään teille illemmalla mitä kaikkea jouluista ja nättiä olen löytänyt… nyt kuitenkin hihat heilumaan ja hommiin. 🙂

Omakotivalkoinen_15112016_9102.jpg

Omakotivalkoinen_15112016_9130.jpg

Omakotivalkoinen_1511216_9128.jpg

Tyynystä tuli 30x50cm kokoinen ja teen sille kaveriksi toisen samanmoisen, jos vaan ehdin. Tyynytehtaassani on hieman ruuhkaa tällä hetkellä kun työn alla on kolme joululahjaksi matkaavaa koristetyynyä ja itsenäisyyspäiväksi pitäisi ehtiä se sinivalkoinenkin vielä loihtimaan. 🙂

Enempiä höpöttelemättä toivotan teille kivaa päivää ja syöksähdän tästä koneen ääreltä jouluisten sisustusostoksieni kimppuun. 🙂

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *